/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μέρες που είναι!!!

Αφιερωμένο στους Νταβατζήδες της Πελλάνας.
...θα σου πάρω λαμπατέρ για να μην κλαίς που έχουν οι φίλες σου και εσύ δεν έχεις.

5 σχόλια:

  1. εγω αν ημουν θα τις εφτιαχνα μακαρονια με κιμα για να φαει,θα τις εφερνα μπακλαβα απο το μιλανο,[οχι αυτον στο αιγαλεω με τα παπουτσια]της ιταλιας.θα την πηγαινα στη βενετια σε εποχη πλημμυρας να σερφαρουμε.και στη ρουαντα για σαφαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζιμης στα λογοτερο γνωστα του...θα την εστελνα και μια βολτα στη λιβυη μονη της να δει αν ειναι ηρεμα τα πραγματα.η χωρις μπουρκα στο αυγανισταν.παντως λαμπαντερ δεν θα της επαιρνα γιατι μπορει να παθει ηλεκτροπληξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δεκεμβρη του 1944 εγινε ενα ιστορικο σφαλμα.ειχαν βαλει στο υπογειο του ξενοδοχειου μεγαλη βρεττανια εναμιση τονο εκρηκτικα.εκεινο τον καιρο εμενε εκει ο τσωρτσιλ.και δυστιχως δεν τα πυροδοτησαν.και τι θα αλλαζε,μπορει και τιποτα,απλα θα πουλαγαμε ακριβα το τομαρι μας.χαμενοι ειμαστε ετσι κι αλλιως.και πιστευω οτι αυτος που ειναι σημερα να μην κανει το ιδιο λαθος οπως τοτε,αφου ειμαστε χαμενοι ετσι κι αλλιως,ασ συμπαρασυρει μαζι και την ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις βεβαια ουτε δασκαλοι κολοτουμπας ειμαστε,αυτο ειναι δουλεια των καθηγητων σωματικης αγωγης,και πολεμικων τεχνων.ουτε αρχιδολυπαροι ουτε σπαζαρχιδηδες.απλα τα δοκιμασαμε,μας πονεσαν αρχικα τα συνηθησαμε και τωρα μας καλοαρεσουν.αποκτεισαμε βιτσια.παπαντρεου με μετρο αμετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..σε λιγο θα βγαινουν στη βουλη και θα διαβαζουν προυπολογισμους ναων,και ισολογισμους καταστηματων,σαν επικοινωνιακο τρυκ.-ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-κεφαλαιο Α/[ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται]..

    ΑπάντησηΔιαγραφή