/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Εε.



1 Εμε-εμ.
2 Ερημοκαλυβίτης.
3 (Μου) έκρινε.

15 σχόλια:

  1. εφευρετικοτητα-σωγαμπρος[τρομαρα μας]επειδη εχει στρεμματικες διαφορες με συγχωριανο στην περιοχη αη-γιωργη,σκεφτηκε το εξης πρωτοτυπο,να ριξει ψωφια αλεπου στο χωραφι για να μην πηγαινει στον κηπο του ο γειτονας με την συζυγο του[τρομαρα του].αλλα λογω της δυσωσμιας ξεσηκωθηκε ετερος γειτονας με μικρα εγγονια και το σχεδιο ματαιωθηκε χωρις περαιτερο απωλειες.αν βεβαια το μελετουσε καλυτερα και εβαζε ασβο θα ηταν ο κυριαρχος του παιχνιδιου,και της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ-ελεγθη οτι επι ημερων δ.μιχαλοπουλου,οι δικαστικοι κλητηρες και επιμελητες απο συμβασιουχοι αοριστου χρονου,απεκτησαν την πολυποθητη μονιμοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιχειρηματιας της περιοχης που ειναι πρωτη μουρη στην εθνικη τραπεζα[κανει να δινει αρκετα] δηλωσε οτι πολλοι πριν κανουν καποιο συγκεκριμενο επαγγελμα καλο θα ειναι πρωτα.. να ευνουχιζονται[ο φοβος φυλαει τα ερημα]αλλα αυτος δεν εχει να παρουσιασει και κατι ζηλεψημεικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω μονο συμβαινει-ξερω οτι θεωρητικα τουλαχιστον οι εννοιες αθεος και κομμουνιστης συμβαδιζουν.αλλα εδω συμβαινει το αντιθετο,και το παραδοξο,δηλαδη να υπαρχουν δεξιοι που το παιζουνε αθεοι.και το κακο ειναι οτι ειναι και μεγαλοι στα χρονια.αχ ρε σαμαρα τι εχεις να τραβηξεις με κατι τετοια..kai exeis pipili end likourentzos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ[UNION EUROPΕAN]ονομασια επιχειρησεως-μαγαζι-που δεν παει καλα και κινδυνευει να βαλει λουκετο.αιτιες πολλες,πολυμετοχικοτητα ενω ξεκινησαν λιγοι συνεταιροι,και πολλοι πελατες,ξαφνικα οι πελατες εγιναν κι αυτοι συνεταιροι.συνολο 27,και τελικα δεν υπαρχουν αλλοι πελατες,μονο κατι των επιδοματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -rectifie-συναρμολογισεις,τσιμουχιες φλαντζες- ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-σας κανουμε σαν καινουργιους,με πασεις φυσεως τεχνικες,κλισματα,δακτυλοκωλοσκοπησεις.και μετα το περας της κουρας,σας ριχνουμε με χανσα,σας βανουμε στην κασα,και σας στελνουμε με την λουτφχανσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΕΣ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ-στο μοναστηρακι αραζανε οι σουστες.ΛΙΓΟΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ-σταυροποδι στις αυλες τι ειναι αυτα που λες.σημερα κι οι κομισσες βαστουν κομπολογακι,μποτα ωσ το γονατο κι αβερτα τσιγαρακι,κοιτα πως αλλαξανε τα χρονια Δημητρακη.σταυροποδι στις αυλες,τι ναι αυτα που λες.ΚΙ Ο ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΖΟΡΛΙΚΙ,εκοβε απ τους μαγκες το ενα το μανικι,η μαγκια τους εφευγε και το νταηλικι,ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -o μπαιρακταρης βεβαια ηταν 30-40 χρονια πριν τον παγκαλο[1925]αλλα ποιητικη αδεια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ τον εκανε κουπλε,απο δικτατορα.εχει και καποιον εγγονο που λεει οτι ειναι πολιτικος της αριστερας.[ηταν η μοδα τοτε,πριν βγουν τα παντελονια καμπανα,οι φαβοριτες,και τα μαλλια.δηλωνες αριστερος και ησουν ΙΝ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...ποιητική αδεία προχθές τον Μπαίρακτάρη τον έκαναν φλαμπέ τα παιδιά με τα γυαλιά κ με τα μαύρα ρούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -οσο για το ευνουχισμα,που σχολιαστηκε πιο πανω.ειναι κατι σαν την κολοβη αλεπου.θα το παθεις θελοντας και μη,οταν ξυπνας και βλεπεις τον γκοτζιλα διπλα σου.αρχιζουν με τα χρονια οι εφιαλτες.ειναι και τα οικονομικα..δεν θελει και πολυ να πεσεις σε χειμερια ναρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -υπερηλικας που ολη την μερα σχεδον την βγαζει στην υπαιθρο,οταν μιλαει με καποιους ανθρωπους,αρχιναει σε ανυποπτο χρονο.να λεει οτι αυτος ειπε για αυτους ετσι ο αλλος αλλιως.αδιαφοροντας οτι ετσι μπορει να δημιουργηθουν προστριβες.κατι η ηλικια,κατι οικογενειακα,κατι οι ζημιες που εχει παθει απο μερικους,τον εχουν κανει να δημιουργει μυθους με την φαντασια του.δεν χρειαζεται..κι ολα τοις μετρητοις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΡΕΜΠΕΛΟΘΑΝΑΣΗΣ-γραφειο ευρεσεως χαμενων αντικειμενων.ειμαστε ειδικοι στα χαμενα αμνοεριφια.πεστε μας που τα χασατε και εμεις θα αναλαβουμε να τα βρουμε.και σε ψαξουμε σε ολη την ελληνικη περιφερεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΡΕΜΠΕΛΟΘΑΝΑΣΗΣ-υπαιθρια ενοικιαζομενα σαλε εντος του καμπου αντισεισμικα..και χτισμενα απο εξω για θερμομονωση ηχομονωση και..απομονωση.και υπογειο καταφυγιο με εξοδο κινδυνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oxi-oxi ειναι ανακριβες οτι μπαινεις σε μαγαζι και η ιδιοκτητρια σε κοιταει στα χερια,αν βγαλεις λεφτα,η οτι βραζει μεσα της αν πηγαινεις αλλου για να ψωνισεις,η να εξυπηρετηθεις.ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στον δρομο με τις λευκες δεν κοιμοντουσαν για να μην ερθει ο φρεντυ με τα λεπιδια στα χερια.στο πιο πανω με τον γκοτζιλα κοιμασε θες δε θες.και αν αρχισουν οι υποχρεωσεις,εφαρμοζεις αναγκαστικα το..σβηστης λυχνιος..κλασε να'βρω τρυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή