/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ 120

ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
"Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ."

7 σχόλια:

  1. θεωρητικως ετσι πρεπει να ειναι.γιατι πρακτικως ειναι αδυνατο.και η πιστη τηρηση του.και η καταλυση του με την βια.μονο μεσω βουλης καταλυεται καθημερινως.ειχαν βεβαια μεινει κατι απομειναρια του εθνικου στρατου,απο τον πολεμο του 46-49,που ισως να ειχαν καποιες τετοιες φιλοδοξιες.αλλα καποιος νυν υπουργος τους ξυπνησε λιγο απο το ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -το μονο συνταγμα που υπαρχει ειναι αυτο που πηρε το ονομα της η ομωνυμη πλατεια.εγω μια ζωη ξυλο θυμηθηκα να πεφτει,ειτε αυτο ηταν δικτατορικο,ειτε ηταν δημοκρατικο η σοσιαλιστικο.οταν υπαρχουν 300 στρατιωτακια και ψηφιζουν κατι εν λευκω,και με την απειλη της διαγραφης,αυτο φαινεται θα ειναι το συνταγμα.μια τυπικη κοινοβουλευτικη δικτατορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..μας εκτελουν με σφαιρες ντουμ-ντουμ και μεις ξεπουλιομαστε στο γιουσουρουμ,για ενα κουστουμ,για ενα κουστουμ.ο εποχη μου θυμιζεις τον καισαρα κι οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.κι οσο γερνω μπουσουλω με τα τεσσερα,τα τροχοφορα με προσπερνουν.ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΛΗ,ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΑΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΣΜΗ,και οι ελπιδα μας εχει θαφτει σαν τον ντορη μες στο παχνι.ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑ ΦΛΟΥΡΙΑ,ΧΙΛΙΑ ΦΛΟΥΡΙΑ,για να σου χαρισω μαντατα καλα,να χεις αγαπη μου λεφτα.ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ,και τα μεγαφωνα στη διαπασων.χιλιαδες διποδα με μαγνητοφωνα,κι εχουν λουστει με την ιδια λοσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ-οταν ειναι ενας αριστερος κανει αντισταση,οταν ειναι δυο αριστεροι κανουν διαδηλωση,οταν ειναι τρεις αριστεροι κανουν κομμα.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ[δεν μας αφηνουν]ας κανουμε αντιπολιτευση.περισσοτερα πετυχαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -τα γεγονοτα τρεχουν και τωρα θελουν να κανουν δημοψηφισμα,για την συνθηκη των βρυξελλων.στην ουσια ενα γκαλοπ για την κυβερνηση.γιατι σου λεει ο αλλος εγω βγηκα μπροστα 10 μοναδες.αλλο τι λεει ο καθε ανεπισημος.οχι να τους τα παραδωσω ετσι ευκολα.θα το πουλησουν ακριβα το τομαρι τους.θυμηθητε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..εγω προσωπικα εχω απο το 2007 να ψηφισω.εξαιτιας δυο πραγματων που ειναι ολοι συνυπευθηνοι.α]για το ΑΣΕΠ που προσλαβανει τους εχοντες και κατεχοντες κι οχι τα μπακουρια και τα φτωχαδακια.β]για αυτον τον ανεκδιηγητο υπουργο εργασιας που απο 1/1/2007 μαζεψε ολη τη βρωμια των βαλκανιων στη χωρα μας,ενω υποτιθεται οτι για δυο συν δυο χρονια[νομος ΕΟΚ] δεν θα δεχοταν εργατες απο εκει.τελικα το ποιο σωστο κομμα ειναι η ενοπλη παλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -ηθελα να ηξερα ποιος μπορει να μας σωσει απο τους επιδοξους σωτηρες μας.γιατι ολοι στου κασιδη το κεφαλι κανουν τον κουρεα,και ας πουμε οτι ερχεται μια αλλη προσωρινη κυβερνηση.θα μπορεσει να δωσει λυση η να ψηφισει το νομοσχεδιο για τα ΤΑΞΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή