/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η Πατόζα.

    Εδώ εμαρτύρησαν δεκάδες Νέοι.
                                                    

16 σχόλια:

  1. -ειναι σαν το καθαρτηριο πριν την κολαση.[ΔΑΝΤΗΣ ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ.]μια εμπειρια ακομη λοιπον.και απο κατι τετοιες εμπειριες ξεκαηκαμε και ψαχναμε για μια θεση στον ηλιο[του δημοσιου]θελεις θεριζε και δενε ,θελεις δενε και κουβαλα.αλλα αμα πληρωνοσουν ξεχναγες τον κοπο.αυτα που δεν ξεχναει κανεις ηταν ο ηλιος και η ζεστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -καποια μου θυμιζει..ΧΜ..αλλα σταματησε το μυαλο μου..παντως απο δω ειναι..ρε κοιτα που κολλησε τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -παντως οι γεωργιτσανοι πρεπει να ριχνανε πολυ χαμηλα τα μουτρα τους για να τελειωσουν επιτυχως καποια συμπεθερια που εγιναν με το χωριο εδω.και για τα τελειωσουν ,θα εβαζαν λυτους και δεμενους.τωρα ποιος γελασε ποιον θα το κρινει η ιστορια.αν και στις πιο πολλες περιπτωσεις ηταν ομ0ιος ομ0ιο...κι η κοπρια στα λαχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..καποιοι παλαιοτεροι που γνωριζουν καλυτερα προσωπα και πραγματα λενε σε κατι τετοιες περιπτωσεις οτι ειναι παρε τον ενα και..χτυπα τον αλλο.ολο και κατι παραπανω θα γνωριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ λαθρεπιβατης-οταν τσακωνεσαι με τον πατερα σου και μπαινεις στην καροτσα ενος φορτηγου.τραβωντας για το αγνωστο[ πχ καλαματα]και μετα λες στον οδηγο και χωριανο σου οτι βρεθηκες εκει τυχαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οικαιροι ειναι πονηροι,σε παγκοσμιο επιπεδο.υπαρχη περιπτωση οι δορυφοροι των ΗΠΑ να μην κοιταζουν την κουβα και να παρακολουθουν εμας εδω.να εχουμε γινει μπιγκ μπραδερ χωρις να το ξερουμε.γιαυτο καλο θα ειναι να μην ..ανοιγομαστε πολυ-πολυ.και να ειμαστε..κουμπωμενοι[ερχεται και χειμωνας]-φαΣκελλοΝΙΚΟκουκουλωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...κουμπωμένοι όχι.Τώρα αρχίζουμε να ξεκουμπωνόμαστε.Ειναι βαριά ειναι βαριά η λούτσα του τσολιά είναι βαριά.Θα ακολουθήσει ανάρτηση με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερή καταγραφή...να πέσει λιγο η θερμοκρασία πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡιΒΟΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ-σου εφτιαξα ορυχεια με φλεβα για λιγνητη,και τωρα..παιζω την λατερνα,ωσαν τον αυλωνιτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -θερμη παρακληση.βαλτε διπλα απο το τροχοφορο και μια φωτο.. της αρκουδας,και να λετε οτι ειναι καλλιτεχνικο κολαζ.η μεμοραμπιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -μην τονε βλεπεις ετσι εκεινο τον κοντο[ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΟΝΤΙΝΗ]το μποι που του λειπη το'χει σε μυαλο[ΚΟΥΚΟΠΟΝΗΡΙΕΣ-ΖΑΜΑΝΦΟΥ]Ειναι γατα ειναι γατα,ο κοντος με την γραβατα[ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΦΟΡΕΣΕ]κανεις δεν του τη βγαινει σε τιποτα,και ολους τους δουλευει κανονικα.[ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ]στο ξαναλεω μην παιζεις με τον κοντο,γιατι για παρτη του θα κλαις οπως και εγω.[ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ]..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΧΑΝΑ..ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ.οταν μια γυναικα σε ριχνει στον πατο του βαρελιου οικονομικοκοινωνικα..και οσα χρονια εισαστε παντρεμενοι ηταν στο σπιτι μουσαφιρησα,και εσυ πολλακις την ικετευες να γυρισει εστω για λιγο,και μεσα στο ΝΑΤΟ εξω απο το ΝΑΤΟ μια ζωη.αφου εγινε η ζημια εσυ τωρα αρχιζεις και φτιαχνεις για τον εαυτο σου ιστοριες ερωτος και αναρχιας.επιρεασμενος απο την προηγουμενη κατασταση.για παρηγορια στον αρρωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. XAMENA ANTIKEIMENA-το θρυλικο κασονι του γερο-αποστολη,που ειναι δημοφιλες οπως το σεντουκι του νεκρου,των πειρατων της καραιβικης.μαθαμε οτι το εχει ταχυδακτυλουργος στην αμερικη,και με καποιες τροποποιησεις το χρησιμοποιει για να κοβει μεσα ανθρωπους και μετα να τους βγαζει ολοκληρους.για να βγει αληθινο αυτο που λεει-αμερικη ..εισαι χωρα μαγικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -συνεπειες των ανωθεν-να εχεις μια γυναικα τετοια που,να γυριζεις στις 5 το πρωι,και αυτη να σε περιμενει ..με μια σκουπα.και να αρχιζει το.. κυρηγμα.εσυ με ψυχραιμια θα της πεις-ακομα σκουπιζες τετοια ωρα,η ετοιμαζεσαι..να πεταξεις,,[κι ετσι μπορει να συμβαινει καποιες φορες,να υπαρχει open ticket ..για ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΕΛΑ [\σε συναρτηση των ανωθεν\/]---μου πανε πως θα μου κανεις μεχρι δικαστηρια,και θα βαλεις δικηγορους,για να περπατω υπο ορους,και να παρουν οι εχθροι μας τα συγχαρητηρια.---πως εφτασαμε στα ακρα ειναι απ'τα μυστηρια,κι οταν ειδαν τις πληγες μου,κλαψανε κι οι δικαστες μου,και πως αντεξα ρωτουσαν πονους και μαρτυρια.--η καταθεση σου εκεινη τοτε με γονατισε,κι η χαριστικη βολη σου,της αχαριστης ψυχης σου,διχως να με λογαριασει μια ζωη τραυματισε,-[all time classic]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ainigma est-hou is name on FANTASTIC FOUR-ποιοι ειναι οι 4 φανταστικοι-θελει σκεψη,ειναι ο ραμπο ο κοντος η ταπα,και η διανυχτερευουσα [εκτακτη συμμετοχη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΑΑΑΛΑΑΑΚΗΗ-γνωστη κραυγη απο ελληνικες ταινιες που ακουγεται και εδω με ελαφρες παραλαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή