/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Φύτεμα!!!

Άλλος ένας αφού κατέκτησε το Κουραδόκαστρο ,πάει για φύτεμα.Τουλάχιστον είχε την μεγάλη τιμή να τον πάει η θρυλική τετράδα: Οι Γκλεκάδες (Χρήστος και Μίχαλος) -Ο Γιαγκούλας-κ ο Χ.Κουλόγιαννης.


                                                                       

14 σχόλια:

  1. -καλο θα ηταν ολοι να ΨΑΧΤΟΥΝΕ πρωτα γιατι μετα το θαψημο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ειναι αποριας αξιον πως με τετοιους μουστερηδες δεν αποπειραθηκε να αναστηθει..ο εναγων σαν τον λαζαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -ενας μπροστα,ενας μπροστα,κι οι αλλοι πισω ακολουθουν.μετα σιωπη κι ακολουθει το ιδιο τροπαρι το γνωστο..το ιδιο τροπαρι το γνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -MANIATIKO MOIROLOI[για κατι τετοιες περιστασεις]ημουν στη ζωη σου κατι σαν θρησκεια,τωρα αν φυγεις θα ναι ιεροσυλια.σκεψου ξανα πιο καθαρα τι πας να κανεις.ελα τωρα πισω γυρισε πισω τον πονο που χω να σταματησω.ελα τωρα πισω γυρισε πισω.να σ αγκαλιασω να σε φιλησω..την γροθια κανω εγω σιδερενια,την ψυχη μου σαν πετρα σκληρη,για να αντεξω την πικρα που πηρα,οταν μου πες πως φευγεις εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -αν καποιος εχει την συνταγη για ΤΡΑΒΗΧΤΕΣ ας την δημοσιευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τραβηχτικες καλυτερα.διοτι επιτελειται κοινωνικο εργο.τοτε που ηταν τα 10χιλιαρα,λεφτα υπηρχαν,αλλα προκειμενου να χαθουν επενδυονταν σε σπιτια..ανηψιων.ακουσιο η εκουσιο κοινωνικο εργο δεν εχει σημασια.αρκει που τα λεφτα γυριζανε σε χερια..και πεταγαν σαν περιστερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAC-σκωτσεζικο αρχικο[γνωστοι τσιγγουνηδες]AYRIO[κατι στο μελλον]παραδειγμα] -του χρονου τετοια μερα θα σε εχω ξεχασει[ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ]τα φαγαμε και το εργο εμεινε ημιτελες και καποια στιγμη μπορει να βρεθει κανεις να παρει το περιεχομενο[σαν τον TASSOS τον PRESIDENT]gia oti skopo mporei na exei.και καποιοι αλλοι να πουν οτι αναστηθηκε σαν τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ.ετσι γινονται..τα θαυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ-οταν αποφασισετε να απεβιωσετε παρτε μας τηλεφωνο..και θα σας βρουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΚΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ-μπαρμπα γιαννη σαν πεθανεις τον λουλα τι θα τον κανεις--θα τον κανω προσκεφαλι να φουμαρω μες στον αδη.που'σουν μαγκα το χειμωνα που την ειχες την κρυψωνα--ημουνα στην γης βελονι που πατας και σ'αγκυλωνει.αναψε το μπαρμπα πετρο το κερι το σπαρματσετο--εγω τ'αναβω εκεινο σβηνει ρε συ μαγκα τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι πεθαμενοι και οι πατατες εχουν το κοινο γνωρισμα οτι καποια..στιγμη και τα δυο τα ξεχωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..ΣΥΝΕΧ--που'ντος δεν τον βλεπω μπαρμπα και μη σου κακοφαινεται--μπα που να πλανταξεις βλακα,αφου ειναι μαυρος κι αφου ειναι νυχτα,πως θες να φαινεται.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΧΤΕΣ..ειναι αυτο που λεει οτι με ξενα κολλυβα κανουμε συγχωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -ειδες για να βγαλει μαθητες ο μιχαηλ,πηρε αυτος θεση στο πλανο και αλλοι τραβηξαν τις ποζες.μεγαλο πραγμα να μεταδιδεις τις τεχνες και τις γνωσεις στους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή