/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Καλές Δουλειές.

Να ευχηθούμε Καλές Δουλειές στον Συμπατριώτη μας.

9 σχόλια:

  1. -προς αποφυγη παρεξηγησεων θα ηταν καλο ο κιμας να κοπτεται παρουσια του πελατου.κατα τα αλλα θα φαααμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..θα πιουουμε και νηστικοι θα κοιμηθουμε.αλλα να βγαλουμε πρωτα τη ΔΕΗ γιατι ο προβολεας θα καιει τα αντερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η παπας παπας η ζευγας ζευγας.γιατι θυμαμαι τον βεγγο στο πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης.δεν στεριωνε πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -prise list pellanas fastfound.οκτωβριος 2009-ΝΔ 180 ΠΑΣΟΚ 130 περιπου ΚΚΕ 18 παραδοσιακα ΛΑΟΣ 4[ΔΕΝ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ η χωνεψανε και δεν θυμουνται]ΚΑΙ ΚΑΤΙ υποΛΟΙΠΑ.και η κουζινα αδειασε και περιμενουμε την 6η δοση[σαν την πρεζα]γιατι δωσαμε γη και λεφτα δεν ειδαμε ακομα.ετσι θα γραφτει στο μελλον οτι ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια.και θα συνεχισουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΚΗ-ποιος απο την περιοχη οτι βλεπει και του αρεσει εχει το χομπυ να το αρπαζει.και που εγινε νοικοκυρης παλαιοτερα με κατι τσιμεντα στον καρδαρη.ο ευρων κερδιζει λεωφορειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giapis-νεοπλουτοι γειτονες που ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ και πρωτοπορουν σε επαγγελματα με μελλον.εκτροφη οικοσιτων ζωων[για το σπιτι].καλλιεργεια μηδικης[οχι ινδικης]μηδικη =τριφυλλι εξου και ο ΜΙΔΑΣ που οτι επιανε γινονταν χρυσαφι[ο κωλοφαρδος].και που με αυτο ταηζουν και τα 4χ4 μεταφορικα τους.καλαμποκια, βοοειδη που δυο εχει ο καλυτερος.και παμε μπροστα με ορθοπεταλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπες και συ στα σκατα και γινε νεοπλουτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τετοια λεξη υπαρχει μεν στο λεξικο αλλα δεν την μεταχειριζονται πολυ.αφενος διοτι αν χαρακτηριστεις ετσι κινδυνευεις ανα πασα ωρα και στιγμη.και εχουμε προσφατα ΠΑΡΑδειγματα,και κατα την αλλη πλευρα δεν υπαρχει καποιο οριο προκαθωρισμενο που αν το περασεις κατατασεσαι στην κατηγορια.αλλα και παλι δεν μπορει να αποφευχτουν τα ανωθεν διοτι απο το 70 και μετα μας ριξαν παλι στα σκατα[κατα Ν.ΑΣΗΜΟΝ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..και θελεις και ενα σωρο αξεσουαρ.γαλοτσες μασκα γαντια αρωματα,που θελει αρκετη μαγια για να τα αγορασει κανεις.αλλα εγω δεν ειδα κανεναν με βυτιοφορο πλουσιο.ο μονος πλουσιος ηταν ο ΑΥΓΕΙΑΣ ο αρχαιος που ευτυχως επιασε κοτσο τον ΗΡΑΚΛΗ και του καθαρισε τους σταυλους και τις κοπριες,αλλαζοντας το ρου δυο ποταμων και της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή