/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

06/09/11 στις 6:28

11 σχόλια:

  1. ...αυτό και το ''Άτακτη'' από τα κορυφαία στο είδος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χιονησε και τα σκεπασε ολα.και μεχρι να λιωσουν θα περασει καιρος.παντως ειναι φοβερη απεικονιση του κλιματος που επικρατει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ -αντε να περασει η μερα και να ρθει το δειληνο-αντε να περασει η νυχτα και να ρθει το πρωινο--δεν τηνε θελω τουτη την παληοζωη-ποτε θα αφησει το ταλαιπωρο κορμι μου-δεν μελεταω την δικη σας τη ζωη-μοιρολογαω την αχαριστη δικη μου-την παληοζωη μου.--αντε να περασει η ωρα-αντε να περασει η μερα αντε να περασει η νυχτα και να φτασει το πρωι--κρατα να περασουν μερες-κρατα να περασουν μηνες-κρατα ναπερασουν χρονια-να περασει κι η ζωη.-ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hander-πολλοι κυνηγοι[εκτος περιοχης αγρινιου] εχουν την αρρωστια να περιφερουν στα χωρια τα τροπαια που χτυπησαν.οταν καποιος περιφερει πανω σε γαιδαρο[υπομονη κι αυτος να τον καβαλαει συναδελφος]δυο κορατζινους,πως να λεγεται επιστημονικα ολο αυτο το θεαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -σωστα στην περιοχη αγρινιου η πανιδα ειναι προστατευομενη γιατι υπαρχουν πολλα ειδη προς εξαφανιση..κα ειδικα οι κυνηγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -1 παπας 1 νεκροθαφτης 8 γιατροι 8 νοσοκομοι 0 στο πηλικον[αποτελεσμα].μας κανουν 11880.τυχαιο.δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -πανω σου πελαγου το σπιθατο αφρο,εστησα χορο φευγω αναχωρω-εκανα φτερα κι εγινα πουλι,γεια χαρα καλη και μην κλαις πολυ.-θανατος εδω κι ανθρωποσφαγη,τουτη η μαυρη γη κοκκινη πληγη.-μεσα στην καρδια κοβω καθετι,που με συγκρατη με τη λασπη αυτη.-βουλωσα κι αυτια και μνημονικο,για να μην ακω τιποτα κακο.-ντυθηκα γαμπρος απο καινουργις,αστρο της αυγης ελα να με δεις.-παω για θεος σε νησι τρανο,μες στο γαλανο τον ωκεανο- ανεμος φυσα παιρνει με και πα,κι η καρδια χτυπα Ολα Χαρωπα-παιρνει με και πα πουπουλο αλαφρο,παντα με χορο φευγω αναχωρω.-ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το τραγουδι [τι παθος ατελειωτο]ειναι γραμμενο απο τον ΜΑΡΚΟ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ και το πρωτοειπε ο σερ γρηγορης μπιθικωτσης.σε αλλη στηλη γραφω και τα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Tsirko paraga firma greca,tempo mourgiela aggaria,grande maestro kalamportzo,ratsa mparoufa,omeleta historia.matso amaka kapitale,skarto tanalia politsia,frago rezerva falimento,PERCE MANTZARE SOCIALISTE COMpANIA.svelta maddona manivela,freno strapatso arabola,moda cavalla doltsevita,trompa figoura sahlamara ..end arpa-colla.-maskara greco maskara..NO PARA GRECO FOUKARA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to γεαα μαλλον θα σημαινει γενικο επιτελειο αεροπορικης αμυνας.χρειαζεται απαραιτητως και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή