/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιλιγγιώδεις

Λέμε για το Ρούνε Λάρσον που έκανε τα 246χλμ σε 24 ώρες.Ο φετινός νικητής ο Αμερικανός Γιούρεκ το έκανε σε22 ώρες και 52 λεπτά.Άπιαστη  εκείνη η κούρσα του Κούρου όταν πριν χρόνια το 1984 ε΄χε κάνει το Σπάρταθλο σε 20 ώρες και 25 λεπτά.Ιλιγγιώδεις ταχύτητες είχε πιάσει ο τεράστιος Κούρος σε μια απο τις τέσσερις νίκες του κι έγραψε ένα χρόνο που δύσκολα θα τον καταφέρει άλλος.Σε 20 ώρες τα 246 χλμ;Και μάλιστα πρίν από 24 χρόνια από σήμερα..

Πηγή: Ο Βασίλης Γαλούπης γράφει στην εφημερίδα ''Φίλαθλος'' ως ΝΤΟΠΕρμαν.

8 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.1.PETE[PISTOL]MARAVICH.μεγαλος αμερικανος μπασκετμπολιστας,που γεννηθηκε με σοβαρο προβλημα καρδιας και που σε καμμια περιπτωση δεν τον εμποδισε να διαγραψει μια μεγαλη καριερα στο ΝΒΑ.πεθανε στα 41 του το 1988.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ-ο ανθρωπος που στις αρχες του 1900 σηκωνε για πλακα πανω απο 180 κιλα.με την διαφορα οτι λογω παιδικου ατυχηματος το ενα του χερι ηταν κοντυτερο απο το αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΠΕΜΠΕ ΜΠΙΚΙΛΑ-ο αιθιοπας που κερδισε τον μαραθωνιο στους ολυμπιακους του 1960.με την διαφορα οτι ετρεχε ξυπολητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ-η πρωτη και τελευταια παικτρια που ειχε παιξει σε 2 αγωνες με την ελληνικη αντρικη εθνικη εφηβων μπασκετ το 1972 σε τουρνουα στη ρουμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GARRINTSA-μεγαλος βραζιλιανος επιθετικος που το ενα του ποδι,πιο κοντο απο το αλλο,δεν τον εμποδισε να γραψει μια μεγαλη καριερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΡΧΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ-ενας απο τους λιγους ξενους σοβαρους προπονητες ποδοσφαιρου,που καταδεχτηκαν να δουλεψουν σε αυτον τον ερημο τοπο.και το ποσο γρηγορα εμαθε ελληνικα τα λεει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...άλλο η καρωτίδα άλλο η κληρωτίδα και άλλο η κλειτορίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λεγεται οτι μεγαλοι δρομοις ηταν ο κοβακας και ο αραβανιαρης αληθευη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή