/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Γειά σας μας ακούει κανείς!

                                      Αφιερωμένο στους Νταβατζήδες της Πελλάνας.


10 σχόλια:

  1. -το να σπουδασει καποιος λογικο ειναι οτι θα εχει και λιγο νιο-νιο.απο εκει και κατω ειναι το ζητουμενο.οτι πολλοι σπουδαζουν αλλα οσοι εχουν το δοντι ταχτοποιουνται.το χωριο δεν νομιζω να εχει νταβατζηδες απλα καποιους πονηρους που κανουν τις δουλειες τους οπως λχ να διοριζουν μεχρι και τα κοτοπουλα τους.αφου βρισκουν μα..[γ]κες που τους αβανταρουν.και κατι αλλοι σκουπιδια πετανε αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι μεγαλο ποστο.απλα εχουν μεροκαματο καθε μερα εν παντι καιρο και σε συνθηκες λιγο καλυτερες απο τους αλλοδαπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -o Μαθιος ο βαρδουλας ο τζωρας γυιος του παντελη και της θοδωρας,κανει προσευχες[ΜΠΑΑ]και τεμπελιαζει,κι ολο για ηρωους[΄]κουβεντιαζει.σφαζεται για ξενο νιτερεσο ψαχνει μπας και βρει κανενα μεσο.δεν τον νοιαζει γοπες που φουμαρει[ΚΑΙ ΠΟΥ.. ΚΙ ΑΥΤΕΣ]φτανει που τον λενε παλικαρι[ΣΟΥΡΤΟΥΚΙ]αλλοι κοβουν βολτες στο φεγγαρι κι ο Μαθιος τσαρουχι και ταγαρι.ταβλι καφενειο κομπολοι γκρινια πονηρια [ΑΜΑΚΑ]και μοιρολοι[ΝΥΣΤΙΚΟΣ].νοιαζετε για ξενο νιτερεσο βαστα με γιατι θα τον βαρεσω,αλλοι του οριζουν το κεφαλι,μα μυαλο ποτε του δεν θα βαλει.-ΟΧΙΙΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη πολλοι εχουμε αργες συνδεσεις ασ γραψω τα λογια του αντρα μου παει.-[εχω θυμο μεγαλο εχω τσαντιλα,εγινανε τα νευρα μου τσαταλια,λες κι η ζωη επιτηδες το κανει και μου πεταει εμπρος μου κι ενα βλαμμενο.]-[του χωσε φραγκα ο γερος να τονε σπουδασει,μα εμεινε ενα τουβλο ενα κοθωνι,του πηρε κι ενα σπιτι και ενα αμαξι του βρηκε και δουλεια του παληοφλωρου.]-[επιασε μια καρεκλα και τα ξυνει,δεν ξερει ποσο κανουν δυο και δυο,μου πηρε και το υφος του ξερολα,πως να μην τρελλαθω με τον μαλακα.]-[τις πιο πολλες φορες τονε λυπαμαι,μα ανθρωπος ειμαι κι εγω ποσο θα αντεξω,κι αν τυχει και ζητησει και τα ρεστα,αλλοιμονο του τοτε του χαραμοφαη-.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΦΡΑΓΚΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΗ.σε αυτο φταινε και οι γονεις ΜΑΣ,που δεν φιλησαν κατουρημενες ποδιες και για μας.και μια ζωη τους κινουσαν αλλοι.μην παραπονιομαστε λοιπον για αυτους,την δουλεια τους κανανε,μακαρι και εμεις ετσι.αλλα το ετρωγαν το παραμυθι και αβαβα.και μονο που παντρευτηκανε ειναι κατορθωμα,χωρις να σκεφτονται το παραπερα...ΣΥΝΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟ.-της γειτονιας ο κοκορας περνιοντανε για μαγκας,μα τωρα τον καταλαβα πως ηταν ματσαραγκας.γιατι τα κανε ολα ροιδο κι αποδεικτηκε κοροιδο.-νομιζε πως θα ητανε σουλτανος στο χαρεμι,και καθε κοτα ηθελε,μπροστα του να τον τρεμει,και στις γειτονιες γυρνουσε και με ποζα κελαηδουσε.-μα μια μικρη που ητανε στον ερωτα δασκαλα,αφου τρελα τον μαδησε τον αφησε μπουκαλα,τωρα εφυγε η μαγκια του και του πεσαν τα φτερα του.-ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi οτι εχει σχεση με την κοκκινη επικεφαλιδα αλλα ευτιχως που εγινε γαμος και βαφτηκαν επιλεκτικα μερικα σημεια του χωριου.τα γυρω απο την εκκλησια ερειπια.να μην ερθουν οι καλεσμενοι[elite] απο τα γυρω χωρια και νομιζουν οτι ειμαστε απερριποιητοι.αν ξαναγινει γαμος κανενος αρχων..θα τα ξαναβαψουμε.αλλιως θα βαφουμε αυγα το πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧ..αλλα χρονια τοτε.μετα οι προοδευτικοι ελληνες δωσανε ψηφο στις γυναικες απο το 1950,ενω οι καθηστερημενοι οπισθοδρομικοι σαουδαραβες το 2011 και μονο για τοπικα συμβουλια.μετα ηρθε η τηλεοραση,αλλαξε η νοοτροπια.και επειδη δεν μπορουσαν να παντρευτουν εφοπλιστες προτιμουσαν δημοσιους υπαλληλους.ηταν πιο εφικτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧ..και ειχαν σαν αγαπημενο επαγγελμα τα οικιακα.διοτι οι σπουδες ηταν γενικα ανεφυκτες.και μετα την εκαναν για αθηνα.οι περισσοτερες που μεινανε εδω προτιμησαν να μεινουν ανυπαντρες με το σκεφτικο οτι αν τις παρει κανεις θα τις κλεινει στο σπιτι και θα παιρνει των οματιων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..και οι αντρες στον ιδιο παρονομαστη.δεν ειναι και το μερος για μεγαλα οικονομικα ανοιγματα.γιαυτο ολοι εχουν γινει εργατες δημοσιου.το εχουν σαν αξιωμα.αυτοι βολευτηκαν και απο προικα και απο τρυπα.μονο οι κτηνοτροφοι πηραν οτι καλυτερο υπηρχε.αφου σκεφτονται να τους βαλουν και ενα ταμπελακι στο αυτι να μην μπερδευονται σε ξενα κοπαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή