/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η Γουρούνα με τα Μπουζιά!

Αναζητείται η Γουρούνα , τα μπουζιά εβρέθηκαν προχθές στο πανηγύρι  του Saint John wormwine ου γέαα!!!

                                                


9 σχόλια:

  1. η γουρουνα βρυκολακιασε και εγινε κινεζικο ωροσκοπιο.τα μπουζια μειναν ορφανα στους 5 δρομους.και ποιος θα τα θηλασει.παντος ειναι κοινωνικα ζωα διοτι χαιρετουσαν τον κοσμο στο πανηγηρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τα 5 ειναι υπεροχα.τοσο πολυ που οταν κανουμε διαγωνισμο ομορφιας θα δυσκολευτουμε πολυ να εκλεξουμε το ομορφοτερο.μην ακουτε τον κοσμο που λεει οτι ολα εχουν την ιδια μουρη.ειναι μερικα που μπορει..και να μας μοιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -καλυτερα ετσι λυμενα,γιατι αμα τα ειχαν δεσει,θα ελεγαν οτι ειναι..του σχοινιου και του παλουκιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -σε αυτα τα ζωα το ταλεντο και τα οποια χαρισματα τους θα αναγνωριστουν μονο μετα το θανατο τους.ουτε μπορει καποιος να τα ενοικιαση για καποιο λογο.τα θρεφεις μονο για να τα σφαξεις.γιατι εν ζωη δεν προσφερουν τιποτα.ενω οι ανθρωποι αντιθετα εχουν οσο θα περνουν τα χρονια ολο και κατι καινουργιο θα χρειαζονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..παραδειγμα ερχεται ενας απο το εξωτερικο για να καθησει καποιο χρονικο διαστημα.θελει να μετακινηθει να παει καπου.νοικιαζει ενα αυτοκινητο και κανει τις δουλειες και τις βολτες του.μπορει παλι να νοικιασει και μια γυναικα για παρεα.δεν τρεχει τιποτα,ουτε γατα ουτε ζημια.προοδευουμε οπως φαινετε απο το ενα ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρετρο ιστοριες-την 10ετια του 1930 γυριστηκαν στο σινεμα αρκετες βωβες ταινιες μη ομιλουσες δηλαδη.με το σκεπτικο οτι-τα λιγα λογια ζαχαρη,και τα καθολου μελι-και αρκετες βου-κολικες.με προβατα γιδια φουστανελες κλπ.ενα μεγαλο ετεροχρονισμενο ευχαριστω της ιστοριας αξιζει στους μεγαλοτσελιγκαδες[γιωργη ρασσια-παναγιωτη αδαμη]για την ευγενη παραχωρηση των κοπαδιων τους για τα γυρισματα των ταινιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προχωρημενες μεθοδοι-γυρω στα 1880 ο ιωαννης κονδυλακης ειχε γραψει τους αθλιους των αθηνων.που εχει παιχτει και στην τηλεοραση.την ιδια εποχη ο αστυνομος γεωργιος μαρουδας,πρωτοεφαρμοσε την μεθοδο των δακτυλικων αποτυπωματων.κατοικος του χωριου στην δεκαετια του 70 με την επιροη των πιο πανω σκεφτηκε να δοκιμασει την πιστη της συζηγου με τα ποδοαποτυπωματα.αν εριχνε τσιμεντο εξω απο το σπιτι σε λιγες ωρες θα ειχε πηξει.ετσι εριξε αλευρι που του περισσευε,με σκοπο να παρει αποτυπωματα παπουτσιων,αν εμπαινε κανεις.και δεν φυσαγε και κανεις δεν μπηκε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..ειναι ευκολοτερο να πεθανεις για μια γυναικα..παρα να ζησεις μαζι της.ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΘΙΣΜΟΣ-οταν πατας τα 70 και αρχιζεις να αποκτας καινουργια ελαττωματα.ενω εχεις πτυχεια απο την μια,και απο την αλλη εισαι μπατηρης και ανασφαλιστος απελπιζεσαι και το ριχνεις στον τζογο.και ειδικα στο ΚΙΝΟ,επειδη ειναι συνεχομενο,κι εσυ δεν εισαι τοσο υπομονος να παιζεις βδομαδιατικα παιγνεια.βρισκεις κανα συγχωριανο του ζητας,αυτος σου δινει απο ντροπη,αλλα αντι για 5 μερες τα γυριζεις στις 15 στις 25,και αργοτερα θα γινουν παγωμενες πιστωσεις,και μετα ελπιζεις να παραγραφουν.[ειναι πιο σιγουρο αυτο απο το να κερδισεις κατι σημαντικο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή