/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δδ

1 Δαυλίτης
2 Δεκριάνι
3 Διβόλισε
4 Διγάλιζε
5 Δραγάτης
6 Δριμίκολα
7 Δροτσίλα

19 σχόλια:

  1. diplo krevati.οταν εχεις να μιλησεις στην γυναικα σου 25 χρονια εσυ αισθανεσαι ελευθερος.αλλα εκεινη εχει ξεχασει την ανθρωπινη ομιλια.και η θα κραυγαζει σαν πτεροδακτυλος.η θα μιλαει σε στυλ-ακαπου κουλουλουπου μπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -οταν βεβαια εισαι παντρεμε-μο-νος πανω απο σαραντα χρονια λογικο ειναι να αρχιζεις να ψηλοβαριεσε,και ψαχνεις πως και πως να την κανεις, γιατι εισαι ολο επαναληψεις και δεν ανακαλυπτεις κατι καινουργιο.γιαυτο καλο θα ειναι το ζευγος να ξερει και μια δευτερη γλωσσα.ωστε αν βαριουνται να το γυριζουν στην μεταφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι χαμενοι στη μεταφραση δεν θα γινουν ποτε.διοτι μπορει να το κανουν και παντομιμα σαν τους κωφαλαλους.χωρις..λογια που γραφουν κατι γελιογραφιες.κατι βγαινει και ετσι.κι αν διαφωνισουν υπαρχει η αλλη οδος οπου μπορουν να ξεσπουν σε κανενα επιπλο η τζαμι.και ετσι ξεθυμαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ειναι μεσανυχτα κι η φυσις υσυχαζει.μια ηρεμια σαν να εισαι στην εδεμ.μπορει να κανεις και ονειρα.το1 ξυπνας μετα αποκοιμιεσαι βλεπεις το2 κλπ.και οταν χαραζει ακους το γλυκο και ερωτικο ξυπνημα απο..τα μελωδικα γκαρισματα των γαιδουριων με τον μπασο βροντερο ηχο,και αμεσως ερχεσε στα ισα σου και ας εχεις και χαλασμενο ξυπνητηρι.[και που να κλανουν κιολας και να σε κοντα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fakiris-οταν περνεις 35χιλιαρικα απο γκρικ/αμερικαν με σκοπο μαλλον να τα κανεις δραχμες[τοτε δεν ειχε βγει το ευρω.]και εσυ τα εξαφανιζεις γινεσαι χουντινι[μαγος]και μπορεις να εισαι επιτροπος και να κανεις..και υιοθεσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Ανεφαρμοστα μαθηματικα.ας υποθεσουμε οτι οσες καταγονται απο εδω και ζουνε στην ελλαδα και στο εξωτερικο ενα πρωι εφερναν στο χωριο ολους τους συζηγους και τα παιδια τους[πρωην και επομενα]και εκαναν καταμετρηση,ποσο πλυθησμο θα ειχε το χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. original-μεγαλη πρωτοτυπια στην χρηση αλευριου.εκτος απο το να φτιαχνεις γλυκα,μπορει να χρησιμοποιηθει σαν μεθοδος αποτυπωματων.το σκορπας εξω απο το σπιτι και περιμενεις να αφησει..ο δραστης τα ιχνη του.ακριβο βεβαια αλλα εφαρμοσμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ.τυχερα εχουν οι γιατροι[στη ζουλα]οι παπαδες και οι ταχυδρομοι.εδω και οι πλασιε. οταν ερχεσαι να πουλησεις κατι,και εκ των πραγματων εισαι υποχρεωμενος να διανυκτερευσεις στο χωριο.σιγουρα θα βρεθει καποιος καλοπροαιρετα να σε φιλοξενησει.και λογω στενοτητας χωρου και υπερβολικης ευγενειας ισως σε βαλει να κοιμηθεις με ετερον μελος της οικογενειας του.μετα ο βαθμος ψυχραιμιας ειναι δικη σου επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΙΑΝΑ..οταν σε πυροβολει καποιος με αυτοματο για εκφοβισμο,γιατι δεν του δινεις την αδερφη σου επειδη τον θεωρεις παρακατιανο,και ετσι εσυ αναγκαστικα γινεσαι ο πρωτος σπριντερ των βορειων δημων.μετα απο 50 τοσα χρονια ακομα κραταει το ρεκορ.ΤΖΕΣΥ ΟΟΥΕΝΣ 4 χρυσα στους ολυμπιακους 1936[ειναι και ισωμα απο το φουρνο εως το σπιτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -λογω ατυχηματος[bad eyes] για λιγο καιρο θα αναβληθει η συγχωνευση των εταιρειων ζωοεμποριου.αλλα θα προστεθει και τριτο μελος στο τραστ.εκ περιβολιων με ειδικοτητα στα πτηνα και κουνελια.ο BROWN o FISSHER and KRAFT ξανασμηξαν παλι και φτιαξανε TRUST.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-παναγιωτης-θαναση διαβασες.θανασης-ε χεε οο μου μου ναι.παναγιωτης-κακομηρο στουρναρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η εταιρια ΑΡΑΠΗ- ΔΗΜΑΡΧΟΥ συμφωνα με πληροφοριες και βαση της εκθεσης του ετησιου οικονομικου περιοδικου sormphys ανηκει στις 100 παραγωγικοτερες παγκοσμιως.αλλη μια πρωτια της περιοχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -οταν περιθωριοποιησαι επειδη κανεις χρηση απαγορευμενων συσκευασματων. στον αντιποδα μπορει να βρεθει καμμια αδερφη του ελεους[sister of de bend]και να σε παρηγορει. για οσο καιρο θελεις.και ετσι εχεις μια ..ανακουφιση.ουδεν κακον αμηγες καλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -λογω ελλειψης μαθητων στα σχολεια θα αρχισουμε να τραγουδαμε-δωδεκα αγορια στο σχολειο,κι η χριστινιω μια ταξη,μη βρεξει και μη σταξει.βεβαια λογω της ξαφνικης νεροποντης σταζει και παρασταζει στο ρουμελιωτεικο.δεν ειχε παει εκει φαινεται ο αποστολης να δοκιμαση την αντοχη της σκεπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οχι δεν δενουν τα παραπανω μεταξυ τους.ολα ειναι συμπτωση.ουτε σχεση οργης..ουτε σχεση στοργης.μονο ενος χωριου ανταρα θα γινετε.και ο αλλος δεν παει να το ρισκαρει ευκολα γιατι δεν μπορει να ξερει τις αντιδρασεις και τα αντανα-κλαστικα του αλλου.μην ξυπνησουμε ενα μερος που κοιμαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. διασημος πρακτικος καθηγητης σεξολογιας απο γειτονικο χωριο κανει καθε βραδυ θεωρητικα μαθηματα και διαλεξεις σε παρεες εντος καταστηματων καστανιας.με 3D -HD αναλυσεις θεματων σε υψος μηκος πλατος και βαθος.και το καστρο-ι-επεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΡΑΓΑΤΗΣ-οταν καποιος υπηρετει[συνηθως ανθρωποι με χαμηλο μηδαμινο βιωτικο επιπεδο]σε ορεινο χωριο,τον ταειζης τον ποτιζεις και αυτος σου κανει μηνυσεις.μετα συνταξιοδοτηται και συνεχιζει το ιδιο χουι.να κανει την τριχα τριχια και να τον βαρανε.. με την τριχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕ γραμματιο,οχι γιατι θηχτηκε βεβαια αλλα επειδη παραμενει απληρωτο απο του αη γιωργη[μεγαλη η χαρη του]αποδεκτης και ατυχος στην προκειμενη,γνωστος μαντρας αυτοκινητων.απριλη μου ξανθε,και μαη μυρωδατε,καρδια μου πως αντεχεις,μεσα στις τοσες μπορες,και στις τοσες συμφορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή