/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κολιτσαριά.

Μας εμπνέουν τα σχόλια σας στην προηγούμενη ανάρτησή μας.Γι'αυτό κ εμείς Κολιτσαριά!!!
                                                                 

10 σχόλια:

  1. και στην ταινια safe sex ετσι ειχαν κολυτζιαστει και τους τρεχαν στα νοσοκομεια να τους ξεκολλησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλες φορες και τα τζιτζηρια γινονται αυτοκολλητα.αλλα αμα ξερετε τους ιδιοκτητες η τα ονοματα των σκυλιων γραφτε τα μηπως γινουν φιρμες σαν τη lassy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα σκυλια ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου.και μπορουν ορισμενα να τους αντικαταστησουν σε πολλα.ακομα και σε γενικα καθηκοντα οπως δειχνουν κατι προχωρημενες ταινιες.βεβαια εχουν και τους κινδυνους τους.διοτι ενα ρητο λεει οτι καλο θα ειναι να αποφευγει κανεις,γυναικα που κλαιει και σκυλι που κουτσαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vips dogs-α]ο ΑΡΓΟΣ ο σκυλος του οδυσσεα. β]ο μαυρος ο σκυλος ο μπλακ του ζαμπετα. γ]ολα τα σκυλια της νυχτας,που πουλανε μουρη και τουπε. δ]τα μαυρα σκυλια που υμνησε ο κηλαιδονης. ε]ο σκυλος του τεως προεδρου που τον ακολουθει παντου,εκτος σπαρτης. στ]σκυλος αγνωστων λοιπων στοιχειων που κανει ζημιες σε χηρα των περιβολιων με αποτελεσμα αυτη να το εχει επικυρηξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σουρεαλλιστικη εικονα που μου θυμηζει πως κοιμουνται καποια ζευγαρια μετα απο αρκετα χρονια αναγκαστικης συμβιωσης.στον αντιποδα καποιων αλλων που δεν μιλανε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -αοριστες πληροφοριες λενε οτι κατι ετοιμαζουν στο χωριο.κατι πειραματα κανουν μυστικα,σε καποια αποθηκη,κατι ψαχνουν.αμα μαθω συγκεκριμενα πραγματα θα επανελθω στο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΛΟ-οταν εχεις περασει τα εβδομηντα και λες οτι ησουν σε ενα σπιτι και ηταν εκει και καποια με κοντη φουστα,που εσυ οταν την ειδες ολα σου πηγανε στο υψος τους.απο ηθικο εως..ανηθικο ,υπαρχουν δυο περιπτωσεις.α]η εχεις τρομερη φυσικη κατασταση,φυσιν αδυνατο για αυτην την ηλικια και τον τροπο ζωης.β]η το πιθανοτερο, οτι ως συνηθως..λες μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GENIKH APOGRAFH PELLANAS[1/10/2011]κατοικοι 227 ελληνες 216 αλλοδαποι 11.παιδια σχολειου 13.μικρα 5.νεοι[-25] 5-6.πανω απο 65 ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ.διαζευγμενες 3-4.[επισημα] υποψηφιοι για μετασταση 3[εκτος απροοπτου.]ανυπαντροι πανω απο 30,καμμια τριανταρια.παπας 1.συνταξιουχοι και μισθωτοι πανω απο τα 2/3.φιλοξενουμενοι προσωρινα δηλωμενοι καμμια 10αρια.κεντρα ψυχαγωγιας 4,ρουγες αρκετες το καλοκαιρι.τετραποδα [δεν εχουν ακομα καταγραφει]ΣΥΝΕΧ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧ..σπιτωμενες ανεπισημα σε αστικα κεντρα 5-6.σπιτωμενες ετεροδημοτισες 2-3 κατα προσεγγιση.αθεοι 2.οικοσητα ζωα δεν μπορουν να καταγραφουν διοτι περνανε κουναβια..και γυφτοι.μελλοντικοι γαμοι προσεχως 2.μελλοντικες γεννησεις 2 εκτος απο κανενα εκτακτο.ΣΥΝΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. synex-περιμενετε μεχρι να σκεφτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή