/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αρχαίο Κείμενο

1.Ένας νέος νόμος της φυσικοχημείας,άγνωστος μέχρι τώρα μας αποκαλύφθηκε.
Πώς και γιατί η κλανιά της Αποστολούς έσβησε το λυχνάρι;
Είναι γνωστό από τους νόμους της θερμοδυναμικής ότι τα αέρια (πισιμποφώρ) αναφλέγονται ακαριαία (αφού έχουν  μεθάνιο) δημιουργώντας ωστικο κύμα.
2.Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Στρατάρχης της Πελλάνας ,ήταν ο μόνος που θα σταματούσε την προέλαση του Ρόμελ έχοντας καταλάβει το Κουραδόκαστρο ,αλλά τον τάισαν αξενέριγο Μπακαλέο στην Έρημο.

19 σχόλια:

  1. πρωτοπορος αποστολου απο την πελλανα.μολις το 1976 κλανια εσβησε λυχναρι/στην ταινια του μπεργκμαν φαννυ και αλεξανδρος.ηταν η δευτερη φορα.στην 10ετια του 80 σε ταινια που ο χαρρι κλυν κανει γερμανο αξιωματικο βασανιζοντας κρατουμενο προσπαθει να αποσπασει την πληροφορια. οταν κλανει αν σβηνει η λαμπα. για να παρει απαντηση οτι δηλαδη εξαρταται απο την πιεση,αρα ειναι ενα φυσικο φαινομενο παγκοσμια αποδεκτο και παραδεκτο απο ολες τις φυλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσα κερια θα εχουν σβησει σε γενεθλια ετσι,αλλα καλο θα ειναι να μην τρωγεται η τουρτα αμεσως.μια απολυμανση με πιστολι αερος θα ηταν απαραιτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως μονο το λυχναρι του αλλαντιν ηταν ατρωτο σε τετοιου ειδους αναφλεγοντα πυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΒΙΝ ΡΟΜΜΕΛ 1891-1944.γνωστος και ως η αλεπου της ερημου.αυτοκτονησε επειδη ειδε την ηττα του.σε ενα μεγαλο ποσοστο αυτη ωφειλεται στην ανατιναξη της γεφυρας του γοργοποταμου.οπου εξαιτιας της καθυστερησε ο ανεφοδιασμος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουραδοκαστρο.στις αρχες του 80 με την ανοδο των για εκεινη την εποχη σοσιαΛΗΣΤΩΝ αρχισε ο κοσμος της διανοησης και εβλεπε διαφορετικα.ο σκηνοθετης νικος ζερβος γυρισε μια ταινια με τιτλο ΣΟΥΒΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟ.δεν την εχω δει αλλα πιστευω οτι θα βασιστηκε στο αρχικο σχεδιο του στραταρχη της πελλανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.παλια ελεγαν τραγουδωντας οτι με τετοιον κωνσταντινο με τετοιον βασιλια θα παρουμε την πολη και την αγια σοφια'.στην πορεια ομως ειδαν οτι να αγαπαει κανεις την ζωη του ειναι πιο λογικο απο το να αποκτειση την δοξα του παλαιολογου η του ρωμανου διογενη.και το αρχικο πλανο μπηκε στο συρταρι.και ετσι βολευομαστε με σκακι και με αλλα επιτραπεζια παιχνιδια λιγοτερο επικινδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το να παρεις ενα καστρο πρεπει κατα πρωτον και κυριοτερον να εχεις ανθρωπο μεσα σε αυτο.για να σου ανοιξει μια πορτα.αν περιμενης να το παρεις με ΑΕΡΑ η να καθεσαι απο εξω μεχρι να πεινασουνε και να βγουνε,χρειαζεται γαιδουρινη υπομονη.δυσεβρετη στα χρονια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπακαλιαρακια.ειδος ψαριου το οποιο πριν χρονια ειχε ιδια αγοραστικη αξια με ενα κιλο λαδι.τωρα ειναι ειδος πολυτελειας οπως ολα τα θαλασσινα.και ευτηχως βρεθηκαν καποια απο την ημερα που επεσε η ΠΟΛΗ[1453]που ηταν μισοτηγανισμενα και βολευτηκε με ολες τις γνωστες συνεπειες και διαταραχες ο επιδοξος νεος ΑFRICA CORPS,και εκει ισως ειναι η αιτια της αποτυχιας.μου θυμιζει την καφετζου που εβαλε τον πλαστηρα να κανει εκλογες με πλειοψηφικο και που φυσικα εχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα pcbofor δημιουργουνται ως εξης.τα εντερα ως γνωστον δεν ειναι σε σχημα ευθειας γραμμης.σχηματιζουν γωνιες μετα ευθεια μετα γωνιες.σαν το γραμμα ξ.το αεριο στριμωχνετε στις γωνιες και προκαλειται αναφλεξη.ποτε σε ευθεια.σαν τα οχηματα που ντελαπαΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ στις στροφες παρα στο ισωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ.απο τον μαρτη και για αγνωστο χρονικο διαστημα.λογω τον εξελιξεων με τα φαινομενα που παρατηρουνται στην υφηλιο, το χωριο θα βρισκεται σε κατασταση formate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν θα ειναι και ασχημο να γινει στο χωριο ενα γερο LIFTING.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υψηλη πιεση φερνει επιταχυνση σχεδον ιση με την ταχυτητα του φωτος.[300.οοο km/sec]περιπου.κανουμε το εξης πειραμα σφυνωνουμε ενα φελλο πισω μας και τρωμε φασολια μεχρι να εκτοξευθει ο φελλος.με την επιταχυνση θα διανειση αρκετα χιλιομετρα με μεγαλη ταχυτητα ικανη να σκοτωση ελεφαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καποιοι παληα ειχαν το φιλοτιμο και την ευθειξια και αυτοκτονουσαν εαν αποτυγχαναν καπου.καποιοι αλλοι σημερα καμαρωνουν για τις αποτυχιες τους.και ισως επειδη εχουν κατι κολλυτηρακια του καραγκιοζη και τους χειροκροτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. part2-ενας πχ εκλεγμενα κυβερνα ενα κρατος.και κανει προωρες εκλογες ξεροντας οτι θα χασει.υπαρχουν 2 λογοι.η οτι βαρεθηκε και δεν μπορει να τα βγαλει περα.η οτι δεχεται εξωθεν παρεμβασεις και απειλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. part3--αμα εχει ΑΡΧες βγαινει στην τηλεοραση και λεει στον κοσμο οτι συμβαινει.απο που κινδυνευει ,και οτι αν τον φανε ας γραψουν ενα δρομο με το ονομα του να θυμουνται οι νεωτεροι την θυσια του.αλλα που τετοιες αρχες.οι στρατηγοι περνουν τη δοξα αλλα εχουν και το κεφαλι τους υποθηκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ενας τροπος για να παρεις καστρο αλλα κοστιζει ειναι να εξφεντονιζεις ψωμια που παραγει η ζαχαρω..ηλειας.ειναι τοσο σκληρα που αν πεσουν σε τοιχους η σε ανθρωπους προκαλουν ενα μειγμα απο τεκτονικους σεισμους με επιφανειας.μια δοκιμη καλο θα ηταν να την αποφυγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το πλανο του στραταρχη για προελαση δεν ειναι και τιποτα..γιατι ενας γνωστος μου στα τελευταια του..ελεγε οτι συναντιοταν και κουβεντιαζε ..με τον ΟΤΣΑΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. VENI VIDI VICI.ιστορικη φραση που σε αυτη βασιστηκε ο ..στραταρχης.την γραφει και πανω στα marlboro.την πρωτοειπε ο τζουλιο σεζαρ[οχι του παναθηναικου αυτος ουτε μεσα ουτε εξω απο το γηπεδο μιλουσε]]αλλα ο οριτζιναλ ο ρωμαιος.[ηρθα ειδα χτυπησα]περα απο τους θριαμβους του το τελευταιο που καταλαβε ηταν οτι τους εχθρους τους ηξερε και φυλαγονταν αλλα οχι οτι θα το βρισκε απο φιλους.για αυτο ειπε και εσυ τεκνον[οχι ρε π..η]βρουτε.συμπερασμα θρεψε σκυλο το χειμωνα να σε φαει το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. extra prima good.ωρα καλη στην..πρυμνη μας κι αερα..στα πανια μας.και αν αρχισουμε να παραγουμε μπουμπουνητα θα νομισουν οτι βροντανε τα κανονια..του ναυαρινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή