/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δελτίο Καιρού-Θυέλλης

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή κοινωνική εκδήλωση στον Πύργο του Ρασσιά.
Έγινε σπουδαία επίδειξη Τάπερ. Ήταν παρούσες όλες οι κότες της Πελλάνας.
Ο Φωτογραφικός οίκος Γκλέκα συνεχίζει τις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις με χρήση λιόπανου αντί για σκοτεινό θάλαμο.Ο Μίχαλος εμφανίζει εκεί τις ασυναγώνιστες διμούτσουνες.
Η Μεταφορική εταιρεία ''Αράπη'' -''Δήμαρχου'' απέκτησε καινούργια Πλάστιγκα ακριβείας για ζύγισμα γιατί οι συνεπείς και ακριβοδίκαιοι αυτοί επαγγελματίες δεν ήθελαν να κλέβουν ούτε δράμι.


24 σχόλια:

  1. ειναι σαν τον πυργο του καπετανακη/οχι αυτου που ολο εκανε φυλακη/τον αλλο του ΕΟΤ στη μανη.τουριστικα αξιοθεατρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοτες λυρατες η κοτες πετουγιες΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λιοπανο το βαζουν πολλοι φωτογραφοι,αυτοι κανουν το πιο ωραιο.βανουν και δυο ανθρωπους στις ακρες να μην φευγουν τα ζυγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φωτο-γραφε πω/χ2/χαλια με κανες με 2 κεφαλια.μην σε νοιαζει αυτο εσενα θα σου κοψω εγω το ενα/διαλεξε/ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ./ζυγαρια η φωτογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και να μην θελει καποιος τις doublefass τις δεινουν σαν καρτποσταλ οτι ειναι ενα καποιο νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο τελος hoteli θα γινει και αυτος οπως παει το πραγμα.γιατι θα πεσει γκρινια στην ομαδα.και ολοι θα μενουν αλλου.κοντος ψαλμος αλληλουια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτοποροι της πελλανας.το διασταυρωσα το πραγμα.οι μεν αγοραζαν σε οκαδες και πουλαγαν σε κιλα.και οι δε πρωτοφεραν τις πασιγνωστες φωτογραφικες μηχανες kolaroint.με το στρογγυλο φακο που zoomarize.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα εβλεπε και ο γκουσγκουνης που φωτογραφιζε με το κεφαλι,αναγκαστηκε και εκλεισε το φωτογραφειο και τι να εκανε. εγινε ηθοποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικά με τον ατελείωτο Γκουσγκούνη(παραπάνω σχόλιο) και τις φοβερές για την εποχή του ταινίες.
    Πάει λοιπόν με δύο πίτσες ανά χείρας χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγουν δύο κοπέλες.
    -Γειά σας λέει ο Γκουσγκούνης σας έφερα τις πίτσες που παραγγείλατε.
    -Μα δεν παραγγείλαμε εμείς πίτσες απαντούν με μια φωνή οι κυρίες.
    -Παραγγείλατε δεν παραγγείλατε εγώ θα σας γ@μ*σ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηταν σε ενα μπαρ στη μπαρα.στον παγκο η σερβιτορα πισω της ενα ρολοι τοιχου.αυτος ολο κουνιοταν.τι συμβαινει λεει αυτη.και αυτος..δεν βλεπω την ωρα να σε γ....ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπροστα στην τζουλια αυτοι οι παλιοι σταρ του ειδους ειναι ξεπερασμενοι.σημερα αν συνεβρισκονται αντρας-γυναικα οι δυο τους μονο. δεν θεωρειται τσοντα αλλα ντοκυμαντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Γυναίκα τι φαί έχουμε σήμερα;
    -Φάκές.
    -Φακές... τη γ@μ!σ!σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν εξαιρεσουμε το 84 που γυρισε τον ηδονοβλεψια και ηταν σκληρη,ολες οι αλλες απλα ηταν ερωτικες,στα μεσα του 70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο πυργος εχει το προσον να διαθετει το μεγαλυτερο γκαραζ.οτι παλιατζιδικο υπαρχει στο χωριο και οτι τροχοφορο εκει το συγκεντρωνουν.σκετη βιτρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οταν ημουν παιδι ακουγα σπαρτη και το μυαλο μου πηγαινε στο λεωνιδα.ακουγα τριπολη και το μυαλο πηγαινε στον κολοκοτρωνη.ακουγα πελλανα και το μυαλο πηγαινε στο ρασσιας.μετα κουφαθηκα και δεν ξανακουσα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kapoioi apo ekei mesa einai gia skotoma.δηλωσε ενας μικρος με το ψευδονυμο το πειραχτηρι της πελλανας.και αν λεει κατι καλο θα το γραφω γιατι περνει πολλες στροφες ο μικρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...και πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις...αρχισαν να βγαινουν του μικρου the omens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτοι δεν παθαινουν τιποτα.και να θελουν να αυτοκτονησουν η σφαιρα θα γυριζει σε τροχια γυρω απο το κεφαλι σαν τον κρονο.δεν υπαρχει μυαλο να χτυπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σωστα και εγγεφαλογραφημα να γινει η οθονη ευθεια γραμμη θα δειχνει.οχι τεθλασμενη.ειναι και τα γονιδια.ρωτηστε εναν κυτταρογεννετιστη,τα ιδια θα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η ποδοσφαιρικη ομαδα /ο ελληνοαλβανικος/απο του χρονου θα διαφημιζει στις φανελλες την φιρμα. glekas pfoto-house-connecting people.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οι κοτες ειναι πολλες ρατσες.βεβαια οι κοτες οι φραγκατες δεν κυκλοφορουν εδω.η θα εχουν εδρα σπαρτη η θα εμφανιζονται στα πρωιναδικα της τηλεορασης./αλλο τωρα/ οποιον γιατρο και να ρωτησει κανεις θα του πει οτι ο ανθρωπος οταν ειναι μεθυσμενος και τεκνοποιει τα αποτελεσματα δεν ειναι και τα καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΡΙΑ[οι φωτογραφοι ειχαν και την μακεττα που γραφει απο πανω,ενθυμιον στρατου.και αλλη απορια.εφτιαχναν και κορνιζες μαζι΄η μονο σκετες φωτογραφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πυργος της βαβελ ειναι εκει διοτι εκτος απο πολλες γλωσσες συννονοουνται και στη νοηματικη και με κραυγες σαν του ταρζαν.τωρα πως μαζευτικανε τοσες γυναικες εκει και συνενοηθηκαν με τους οικιους μαλλον θα ηταν τις 50κοστης,και κατεβηκε το saint spirit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ωραιος ο μιχαλος αλλα ο σακης του σκασε προσποιηση και του ξεφυγε και 0-1 το σκορ.αποτελεσμα να παμε απο..γκουβα.οι αλλοι που ξεφυγαν ηταν ξεμαρκαριστοι..αλλα μηπως ηταν και θελημα θεου η ΠΟΛΗ να τουρκεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή