/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κατά Σαπίτην Ευαγγέλιο Το Ανάγνωσμα Πρόσχωμεν

Ανοιχτή Επιστολή πρός Κον Σαπίτη.
Κύριε Σαπίτη.
Ως Ομάδα Γκαροψυχολογίας θα θέλαμε να μας σχολιάσετε , δεδομένου ότι είναι γνωστή η ενασχόλησή σας με το ποδόσφαιρο και άλλα ευγενή αθλήματα, τα εξείς:
1.Τί σχέση έχει το ροτεϊσον (rotation) με το καποτεϊσον (kapotation) ;
2.Yπάρχει συνάφεια μεταξύ σολάριουμ (solarioum) και ψωλάριουμ (psolarioum);
Θεωρούμε ότι τα σχόλιά σας θα είναι αναγκαία και ικανά ώστε να διαλευκανθεί επιτέλους και η θέση ορισμένων που πιστεύουν ότι στη : ''Ζάτουνα και Ζαραφόνα το g@m%s! πάει γόνα''. Δηλ. τελικά στην Πελλάνα τι γίνεται;







12 σχόλια:

  1. παλια εγραφαν στο στοχο, ακομα δεν απαντησαν οι εβραιοι στα ερωτηματα μας/200 βδομαδες και πανω/.ετσι και ο θειος.οχι ζατουνα ζουπαινα ειναι το σωστο[αγγλικα sainds tapi end restoi[τα ανωθεν λατινικα εχουν σχεση οτι εχει ο φαντης/vales/με το ρετσινολαδο/kourtakis oil/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. palia ελεγε ο χαρρυ κλιν στο αιγαιο γινεται τις π----ας ενας στους δυο τον περνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ροτα ειναι η πορεια.καποτα ειναι βαρυ ρουχο για το κρυο.την πρωτη την χαραζεις στα σιγουρα τη αλλη την φορας στην αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exoyn sxesh mono diafora sto proto grama.solo einai otan pezeis kapoio organo monos soy.me h xoris theates,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βιοι παραλληλοι.καπου ειδα και εγραφε το εξης.ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ζουρλος παπας μας βαφτισε.ΠΡΟΣΟΧΗ ο σκυλος δεν δαγκωνει,οι τροφιμοι δαγκωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και αν πεις και για πλατανα καθε σπιτι...κλπ.ετσι συνεχιζει.μεγαλη αιτια για τι προιοντα παραγει ενας τοπος οφειλεται και στο νερο και στην ποσοτητα σιδηρου που μπορει να περιεχει.και αναλογα με την περισταση βοηθα στη χωνεψη.παντως εινα εξακριβωμενο πως τα παιδια δεν παιρνουν απο τον παπα η το νονο.απο τον πρωτομαστορα παιρνουν σαν της αρτας το γεφυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΠΕΛΛΑΝΙΩΤΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ...ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.αδερφοι ο γερο τραγος οσο ηταν ζωντανος ολα ηταν μελι γαλα.τωρα τον ξεχασατε και δεν φροντισατε για τα δεοντα σαν καλοι σαμαριτες.διοτι απ τη ζωη ως το θανατο ειναι ενα μονοπατι αορατο και σκοτεινο που δεν το πιανει ματι.και θα αναγκαστει το πνευμα του να πει,ας ηταν να το περναγα κι ο χαρος να κοιμαται να βλεπα ποιος θα μ αγαπα και ποιος θα με θυμαται.γιαυτο και εσεις να φροντιζεται τους κεκοιμημενους αδερφους και να μην ξεσυνεριζεσται απο μικροπρεπη υλικα αγαθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...διοτι κανεις δεν πηρε τιποτα μαζι του.και να ηθελε δηλαδη δεν θα φιλοτιμουνταν οι ζωντανοι να αφησουν να παρει.γιαυτο ας αφησουμε τα μιση... και να ασχοληθουμε με τα τρεχοντα καθημερινα θεματα.και με πολλα η λιγα η ζωη συνεχιζεται και γιατι δεν ξερουμε αυριο σε τη θεση θα βρεθουμε εμεις.-η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..οτι παρει η νυφη στα μπροστα και ο γαμπρος στο τρημερο.γιατι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καποτε υπειρχαν και τα πανοπρικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αμα η νυφη δεν ηταν παρθενος[οχι στο ζωδιο αλλα ανατομικως] ακομα δινουνε και δεν φτανουν.η την παντρευανε οταν ειχε τα ρουχα της[υπολογιζοταν αυτο στο περιπου]σφαζανε και εναν κοκορα και ματωνανε το σεντονι.και ετοιμη η ηθογραφια.σαν λογοτεχνικο ειδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λογικο ερωτημα τι γινετε εκει.μετα απο μακραν σκεψη που πηρε και πολυ καιρο κατεληξα στο περιπου.μαλλον-ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή