/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αρχαίο Κείμενο

Μεγάλη απώλεια θεωρείται όχι μόνο από τους καλοφαγάδες αλλά και για την πολιτιστική μας κληρονομιά, το ότι δεν καταγράφηκε η περίφημη και ανεπανάληπτη συνταγή του Λάκα (:''Γάτος επιβήτορας Στιφάδο'' και αυτός ο τζερεμές δεν την είπε ούτε στη Λάκενα.Α Ρε Σόγαμπρε!

20 σχόλια:

  1. asxeton-γραφειο κηδειων τα απολεσθεντα ανηψια/πριν πεθανετε παρτε μας τηλεφωνο.χωνουμε - ξεχωνουμε και ολο και κατι μπορει να μεινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι μυστικη συνταγη σαν την coca-cola μονο απο πισω[απο το μπουκαλι[την καταλαβαινουν αν ειναι κανονικη η licht.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περι εσωγαμπρων και εξωγαμπρων οτι δωσατε πηρατε.δεν υπηρχε το ΑΣΕΠ τοτε.καλα κρυμμενα μυστικα.για την συνταγη ρωτηστε κανεναν ασιατη εμιγκρε.αυτοι δεν κοιτανε αν η ρατσα ειναι καστρατο η ειναι λουκρητια.ολα στο ιδιο καζανι τα βραζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλη απωλεια δε ειναι και η συνταγη για τον κορατζινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα κορατζινοποδαρα τα στερνουν ολα στην ιαπωνια γιατι τα χρησιμοποιουν σαν ξυλακια για να τρωνε σουσι.εδω θα βολευομαστε απο δω και μπρος με ψαρουνια και μιχαληδες.οσοιτυχεροι κυνηγουν κοντα σε παραλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαν την ιαπωνια τωρα με το τσουναμι θα ηταν η πελλανα αν δεν ηθελε ο θεος να γεννηθουν εκει οι μιχαιοι και η προγονοι του φασαρια που εκβιομηχανισαν κατα το δοκουν το χωριο.και παλι καλα.οτι αλλο ειναι και λεμε ειναι φιλολογιες για να περναει η ωρα.και ΕΥΓΕ σε αυτους τους ανθρωπους.που εβαλαν αυτα τα λιθαρακια στην προοδο του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εισαι εκτος τοπου και χρονου ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν εχεις κατι αλλο που εγω δεν το γνωριζω γραψε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν οι οι ισραηλινοι τα βρισκουν σκουρα με καποιον γειτονα στερνουν τα μεγαλα αδερφια /αμερικανους/να καθαρισουν.σε καποια μερη που το επιπεδο ηταν μηδαμινο αγγιζοντας τα ορια του κρετινισμου και εβλεπαν οι στραβοι καποιον μονοφθαλμο ,επειδη δεν ειχαν την ψυχη και δεν ηθελαν να εχουν το κριμα να τον εξαφανισουν,εβαναν κατι τυπους σαν το παυλακο να κανει τη δουλεια.και μετα ευχαριστημενοι οτι εκαναν θεαρεστο εργο αρχιζαν σαν καλοι χριστιανοι τους σταυρους και τα κομποσκηνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γραφειο συνοικεσιων το σκαταψυχισμα,η αλλιως βαλε κατι παραπανω πεθερε γιατι δε φελαει το πραμα.και ετσι γραφτηκε η ιστορια και συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παντως οτι συμπεθεριο εγινε μεταξυ πελλανας γεωργιτσιου μου θυμησε κατι ταινιες που ενω δεν ξερουν τι δειχνουν πανε για οσκαρ.και απο εισπραξεις φυσικα μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκλειστικο Συμμαζεμα Ειδικης Πελατειας.[ΑΣΕΠ] ακουτα θαναση που καποτε διοριζες αφειδως τις ημετερες.δεν βγαινουνε προεδροι η βουλευτες με διορισμους.με κοινωφελη εργα το παλευουνε το πραγμα.οταν σου ερθουν δεκα για μια θεση,αυτοματα αποκτας 9 εχθρους συν 1 αχαριστο.πιτα ολοκληρη και σκυλι χορτατο δεν συμβαδιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επειδη καποιοι ανθρωποι διαβιωντες σε διαφορες φυλακες, αλλα κατα τα αλλα χρησιμοι στην κοινωνια, τυγχανει να φευγουν απο τον ματαιο τουτο κοσμο λογω τροφικης δηλητηριασης,θα προσληφθει συντοπιτης μας καποιας ηλικιας,κιλων και με θητεια στας ευρωπας,σαν δοκιμαστης φαγητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ερωτηση.ποιος ηταν ο μεγαλυτερος ρατσιστης του χωριου.FAS O A/δεν πηγαινε με τιποτα τις ολιγον μελαμψες.και αν τυχαινε και ηταν απο μακρυα και του πεφταν και συγγενεια,τοτε επνεε μενεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.τοπικος παραγων του pardali-town αποκαλυψε σε συντοπιτη μας οτι εβγαλε συμπερασμα,για εταιρο κατοικο του χωριου μας,/φημισμενου για το γουργουρι του/μετα απο δεκαετιες σκεψεων,οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.καποτε θα ανακαλυψη και την αμερικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DREAMS SAMMER NIGHT.νεαρα-σχετικως-κατοικος,οταν ρωτηθηκε εαν ειδε τον.. ταδε,απαντησε οτι γυρισε ολα τα club και τις καφετεριες του χωριου./sic/και δεν τον συναντησε πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα ανοιξε η γη και θα τον καταπιε.δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.φανταζομαι αν ψαχνουν καποιον στο γεωριτσι[lakonikh araxova] θα πρεπει μαλλον να ταξουν στον αγιο φανουριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι αιτιες διαζυγιων ποικιλουν σε καθε περιοχη.στην δικη μας οι κυριωτερη και βασικη ειναι η κατωθι.οι περισσοτερες νεες επιρρεαζονται απο εισαγωμενα πολιτιστικα δεδομενα και θελουν να εχουν οικονομικες ανεσεις περα του επιτρεπτου.και σε συνδιασμο με το μη αρκετα υπαρκτο αποθεματικο μυαλου/[επιστημονικως faltsondrin-tsaxlokoudouna]αρχιζουν να εχουν απαιτησεις που περνουν to economist limit-up της περιοχης.οι ανδρες παλι λογω των μη ικανοποιητικων εισοδηματων αναγκαζονται εκ των πραγματων με μεταφορικη εννοια παντα να ειναι στην πεινα και να γινονται καρμοιριδες.και αρχιζουν οι συγκρουσεις απο μπορα καταιγιδα και τελικα τσουναμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ενα παρα-δειγμα των ανωθεν.κατοικος της περιοχης παραπονεθηκε οτι πληρωσε για φαγητο 7 ευρο σε ρεστοραντ της περιοχης.και ειναι και εν χοιρια[η].δηλαδη αμα ηταν παντρεμενος θα ακουγε οχι ελληνικη αλα ευρωπαικη γκρινια απο την συμβια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή