/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Χαρταετός

Όταν κάποιοι έλεγαν ότι έχουν πετάξει τέτοιο μεγάλο Χαρταετό δεν τους πίστευαν και ζητούσαν αποδείξεις.Ιδού κύριοι τα χάλια μας!!!

6 σχόλια:

  1. μπραβο ρε μαγκες αυτο ειναι αεροναυπηγικη.μονο αν καποιος ξερει απο αεροστατα μπορει ανετα να το φτιαξει αυτο.αλλα με το τρακτερ μπορει να μην εχει γρηγορη επιταχυνση.εδω χρειαζονται η 12 αλογα η 1 ferrari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν η πελλανα ειχε ανθρωπους να ενδιαφερονται για τα κοινα οπως ενδιαφερονται να γινονται μονο οι δουλειες τους,αυτο το χωριο θα ηταν εφαμιλλο της σπαρτης.ομως ποτε δεν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h fotografia einai apo to zoro stin koniditsa.ο αετος πεθαινει στον αερα ελευθερος και δυνατος.ενωμενοι μπορουμε να πετυχουμε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος θα μπορουσε να μας τον σηκωσει λιγο ψηλοτερα-λιγο ψηλοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΟΥΣΙΑ α/μεγαλα μανουσακια ειδος λουλουδιων που εγιναν γνωστα απο παραδοσιακο τραγουδι που φερνει το ονομα τους και χορευονταν πολυ στους γαμους. β/ακριβης και ενδεχομενως πετυχημενος χαρακτηρισμος εσωγαμπρου για τους περισσοτερους απο τους κατοικους του κατω χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και συμπληρωσε ..μανουσια και γαρουφαλλα.αμα εχεις κληση στην κηπουρικη και στη λουλουδολογια φυσικο ειναι να κανεις ευαισθητους χαρακτηρισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή