/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές.

Απ΄όλους εμάς πάρα πολλές ευχές για κάθε ευτυχία με πολύ αγάπη για το Νέο Έτος.

10 σχόλια:

  1. -αλλο τι θελουμε και αλλο τι μπορουμε.η αλλιως καθε περυσι..και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ολες οι λουγκρετες και λοιπες αναξιοπαθουσες να κοντοζητιανεψετε πασχιζουσες για τον καθημερινο πεοντα, γατουλες κρωταλες και κωλκανοπρηγκιπεσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..αλλα λαου λαου κοκονες μου να μην βγαλτε τρεις σταυρους συφιλλιδος στο χουχουνι σας.σαν τους μπαροβγαλμενους που ρελιαρουν και ζητουν ..λη και που να μην βρισκουν ουτε δαχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to θεμα ειναι αν βγει η χρονια.απο την μια οι νταβατζηδες της ευρωπης απο την αλλη οι προφητες.οτι θα καταστραφει ο κοσμος.εμας βεβαια και ετσι να γινει δεν μας κανει καποια εντυπωση,γιατι ετσι η αλλιως ειμαστε απο χρονια κατεστραμμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -εσκαβαν στα αρχαια και καποιος εγγραμματος νεος ΜΑΛΛΟΝ απο αγοριανη ανακαλυψε μια πλακα[οχι σαπουνι]απο τις αλλες που ειχανε παλια στα καφενεια και εγραφαν με κιμωλια τους ποντους στο μουτζουρη.εγραφε 21-12-12.ρωτησαν διαφορους μαγιας ινκας ατζεκους..τον γυιο της ελενης και του πατερα του,τι να σημαινει,και τελικα μετα απο επισκεψη στο μαντειο των α-δελφων και στον χορταρεα ησυχασαν γιατι ηταν απλα γραμμενο το συστημα που θα παιζει η ομαδα στο γηπεδο απο του χρονου,και απλα ειχε πεσει απο την τσαντα του μικρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως γραφεται η ιστορια.καποιος ηταν επι κατοχης προεδρος σε ενα χωριο.μαλλον διορισμενος επι μεταξα.οταν εγινε το ΕΑΜ του προτειναν να ενταχθει.και ελεγε σε καποιον που μιλουσαν,οτι θα πηγαινε ΑΛΛΑ βλεπει οτι εκει ειναι μαζεμενα διαφορα υποπτα στοιχεια που δεν μπορει να κανει με αυτους.το αποτελεσμα ηταν να τον φαει το σκοταδι.απο εκει και περα δημιουργηθηκε οτι εγινε μεχρι της μερες μας.ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ.τραβαει κουβεντα το πραγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2012 ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ--αφρακιαζουνε οι κουρκουτσελουδες,γιατι δικελωνουνε τις ζουρλολουμπινες,τις λουγκρες,τους γκρατσας μπερντερομπουρους,και τα φρομπαρα.που γκιορτσαλιαζουνε θρονιασμενοι παραντιπ στο κρεββοκατικο να εχουν αρπαξει τη ζουμοσακουλα και να αβελουν μπαλομπα και καλιαρντα χαλεματα.--ενω ο λαος λιγδομπερντες δικελοσβουριασμενος ατζιναβωτος και ανεμιαρης,συνεχως στο ανεμοτζατζουλο και στην κοντοχαλη,αβελει διακονα στον μπερντε,κι εχει πεσει στην αχαλου και στο γυροδιακονιαρισμα.--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ--σας αβελω μπακαλουμπο,να πρεσαρουμε και να αβελομε κοντρα τεμπο,σε ολους τους κατεδες,που τσεβελουν κουσελια στα ονειρα μας.να τσακμακωνουμε τουφες,και να αφηνουμε τις πλατορουφες να μας πινουνε το μπλαντυ.μονο ετσι θα γλυτωσει μπας κελατζι η τζοκουρη ελλαδα.αλλιως μας δικελω να τζαμε τα τιραχα και να δικοκουτσιαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -καλα αυτα αλλα αν εισαστε ανεργοι και ζητησετε να δουλεψετε σε τραπεζα σπερματος θα σας διωξουν γιατι θα την ριξετε εξω επειδη θα σαστε συνεχως..πιωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχομαι την καινουργια χρονια ο Διαδικτυακος Ιχνηλατης Ανατρεπτικων Διαθεσεων-η αλλιως PELLANAS BLOGSPOT-να περασει τους 100χιλιαδες επισκεπτες ημερησιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή