/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Aποκάλυψη.

Μια Αποκάλυψη μόνο προς τους φίλους της Σελίδας μας.
Το Δεύτερο Τρίγωνο των Βερμούδων βρίσκεται στη Λακωνική Γη και περικλείεται απο τα τρία Π -Στίγματα Πελλάνα - Ποταμιά - Παπαδιάνικα.
Τεράστιος ο κίνδυνος για τους ανυποψίαστους.Προτιμήστε να κάτσετε μέσα και να τηγανίζετε μεζεδάκια.

11 σχόλια:

  1. και το αλλο τριγωνο ειναι τα τρια Μ [ΟΧΙ 3Ε ειναι αλλη φιρμα]μεσον .νινι μονεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρωτο εχει μεγαλη εκταση σαν τις στεππες.ενω το δευτερο υποθετικη και αχανη κι ουτε που επιχειρηθηκε να μετρηθη,.το πρωτο βεβαια εχει καλο εδαφος καταλληλο για καλλιεργεια τριφυλιου παπαρουνοσπορου και αλλων ζωοτροφων.το αλλο το μ ειναι αυτοφυες και αυτοσυντηρουμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -το μονο απο τα φυτα που δεν χανει ποτε ειναι το λαχανοφυλλο γιατι ειναι πολλαπλων χρησεων.μπορει κανενας με αυτο να φτιαξει απο ντολμαδες μεχρι και να στριψει καπνο..η παραγωγα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ο ιωαννης με καποιους διαφορους[κατι σαν την επανδρωση των ταγματων ασφαλειας της κατοχης]ετοιμαζεται να αποκαλυψη τα αρχαια,με σημαντικα ευρηματα.την ταμπακιερα του παρη το ρολοι του μενελαου τα αντισηλληπτικα της ελενης τον ανηψιο που δεν εγραψε η μυθολογια[αλλα τον ελεγε το κους κους της ραχηλ]κλπ.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -aporia-αν εκεινα τα χρονια για να πας απο σπαρτη στις μυκηνες και ηθελες αρκετο καιρο για να γινει το προξενιο,στα νεωτερα χρονια ποσο καιρο θα επερνε να πας λογγανικο η κολλινες για να τελειωσεις ενα απο τα ιδια,και τι μεσα μεταφορας θα χρησιμοποιουνταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -απο σεξουαλικες προφυλαξεις τα αρχαια χρονια,δεν ειχαν πολλες επιλογες.απλα τυλιγανε ενα πανι γυρω του σαν τα παξιμαδια στο φουρνο.τα νεωτερα χρονια απλα οι 70 αρηδες επαιρναν 20αρες γιατι ουτε εκεινες ηθελαν ουτε αυτοι μπορουσαν και ετσι ονομαστηκε διακεκομενη συνουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. str.beauty helen-οταν βανεις επιθετικο προσδιορισμο σε μια οδο παει να πει οτι με αυτο το σκεπτικο απο τοτε ολες οι αλλες ελενες ειναι ασχημες.καλο θα ειναι να το επανεξετασουν οι αρμοδιοι[οχι οι αριστο γειτωνες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -TΡIΓΩNA-πολλων ειδων-υπαρχουν στη γεωμετρια,τα χριστουγεννιατικα,τα ερωτικα,το χρυσο τριγωνο στο βιετναμ που παραγουν παπαρουνες.το ποιο πανω που περικλειει πολλα χωρια εκτος τα γραφωμενα,και που στην πορεια υπαρχει περιπτωση η περιοχη αυτη να ανεξαρτητοποιηθει και να γινει παραΝΟΜΗ και αυτοΝΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - εχουν υιοθετησει και εθνικο υμνο.--ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ-το φυτευεις τελος μαρτη το βοτανι του διαβολου--και στο τελος του σεπτεμβρη το μαζευεις ολους διολου.το ποτιζεις κι αυτο θρεφει διπλα απ του γκρεμου το χειλος-κι ετσι γινεται μπερκετι συμμαχος εχθρος και φιλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΑΧΗΛ-οχι το βιβλικο προσωπο αλλα η νεωτερη.γνωστη τρανσεξουαλ που στις αρχες του 80 εκανε σωου σε κεντρα με το περιφημο προγραμμα το κους κους της ραχηλ.και ειχε δωσει την δικη της εκδοχη για την αφορμη του τρωικου πολεμου.οτι η δουλεια ξεκινησε απο εναν ανηψιο του μενελαου που ειχε ανησυχιες και απο αυτον ξεκινησε ο παρης πριν την ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -ειναι και το τριγωνο των βερμουδων,οχι των κοντων παντελονιων,το κανονικο που βουλιαζουν τα καραβια και μαλλον γινεται λογω ηλεκτρομαγνητικων κυματων που ξεκινουν απο ενα σημειο Α και μαλλον απο του αγησιλαου που ειναι ψηλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή