/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Έκθεση:''Διακοπές Χριστουγέννων''.

11 σχόλια:

  1. επεραρα[ΡΗΜΑ]απο το επαρατε πχ επαρατη νοσος.διαρκουσαν μερες οι γιορτες των χριστουγεννων σαν τα φεστιβαλ φαινεται.ασ κανουμε ψηφοφορια να τις καταταξουμε κατα σειρα πρωτεραιοτητας.ο χειμωνας δινει ασχημο καιρο,τις γιορτες τις δινουν τα ημερολογια.να διευκρινιστει στη βρυση του σπιτιου η στην απο κατω με την πλατεια.οπως και να εχει το νερο θα ηταν παγωμενο και κουδουνιζει το κεφαλι.αλλα τα σχολεια ειναι σε αργια την ημερα της βαπτισεως θα θελε να πει στην εκκλησια.ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -εννοουσε την βρυση του σπιτιου.γιατι η λειτουργια αυτη τη μερα γινεται στον αγιο κωνσταντινο.αν γινονταν στον αη γιωργη τοτε υποθετικα θα καταλαβαιναμε οτι εννοουσε την πλατεια της βρυσης.αλλα αφου ηπιε γαλα σιγουρα δεν θα μεταλαβε.αυτο ειναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -τω πρωι[ΔΟΤΙΚΗ].η εικονα η ηταν αξιας και την ειχαν σε περιοπτη θεση.η δεν ειχαν δευτερη.ε-νυφτηκα[αρχαιζουσα διαλεκτος.]συμπερασματικα τι καθομαστε και ψαχνουμε για αρχαια ενω τα εχουμε διπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -και μιας και μιλαμε για εκθεσεις-η κυβερνηση που θα βγει προσεχως οπως ευελπιστει,και εχει βγει πολλακις αλλα δεν καταφερνει να κλεισει 4ετια στις προγραμματικες της δηλωσεις εταξε οτι θα παρουν το ελικοπτερο του old-kosta για να το κανουν αεροταξι στο τριγωνο τσαρουχεικα-μικροκατσικα-που εχουν αγιο.επειδη ειναι υποχρεοι στους ψηφοφορους τους και ειναι δυσκολο να περνουν και λεωφορεια.υπηρχαν αμαξια εκει αλλα τωρα τελευταια καταθεσαν τις πινακιδες ατοκα αλλα τουλαχιστον τους εμεινε μεγαλο αποθεμα βενζινης που εχει λυσει το προβλημα του εφοδιασμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -θα ρωτησει καποιος που βρεθηκε τοση βενζινα.παληα στην κατοχη την εκλεβαν απο τους γερμανους.τωρα μαλλον την πηραν απο κατι συγχρονους δουλεμπορους.που εν ετος 2012 υπαρχουν ακομα τετοιοι.και δυστηχως θα αυξανονται και θα πληθυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΤΕΙΟΙ -4/1/1930 ιδρυθηκε η αγροτικη τραπεζα.4/1/1956 ιδρυθηκε η ΕΡΕ.και μετα σου λενε καλη χρονια.30 ιανουαριου η γιορτη των 3 ιεραρχων της εκκλησιας.γιατι εχει και το χωριο αλλους τρεις ομοουσιους και αχωριστους.αυτοι λοιπον με την μεταπολιτευση του 81 ελυναν και εδεναν.και αποφασιζαν για τις θεσεις που θα μοιραζονταν.οι ιδιοι απο ανιδιοτελεια δεν τακτοποιησαν τα δικα τους.οι κοπελλες ηταν λιγο μπανικες και πηραν το δρομο τους.τα αγορια αλλα μεθοριο κι αλλα παραμεθοριο.τωρα τελευταια τους εχει καπελωσει καποιος πιο πονηρος και σε λιγο και τα ζωντανα του θα ειναι υπο κρατικη προστασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -καμμια φορα και οι γονεις κανουμε λαθη.παλια λεγανε οτι παρει η νυφη στα μπροστα..οι αφορμες διαζυγιου ειναι πολλες,και συνηθως καταληγουν σε αυτο για την μοιρασια.οταν ο γονιος δινει στο παιδι και συνηθως στο κοριτσι καποιο σπιτι λχ ειναι δυσκολο μετα ο γαμπρος να στριψει..το μετα στην ουσια ειναι δωρον αδωρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΕΡΜΗΣ των FM.παληα οι επικοινωνιες πριν ακομη βγει το διαδυκτιο γινονταν με διαφορους τροπους,και τελευταια με το τηλεφωνο.και πριν ακομα βγουν τα διαφορα[www.aisixtir.gr]γνωστη καραβλαχαρα ειχε αναλαβει να ενημερωνει τηλεφωνικως ολους τους γνωστους της περιοχης για τα καθημερινα επικαιρα και ανεπικαιρα,με εμφαση στα ροζ περιεχομενα.ειναι η πρωτη on-line και ζωντανη εφημεριδα μεγιστης βαρυτητας.και εχει παραμεινει ως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..kai gamo ta hompy.να παιρνεις τηλεφωνα και να σκοτωνεις την ωρα σου ..και την ηρεμια των αλλων.ασε που κοστιζει αλλα με αυτα τα νουμερα απο τοτε αρχησαν και να τα παρακολουθουν με κοριους και αλλα μικροεντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -ειναι πρωτοτυπο χομπυ να προσπαθεις να βαλεις φυτιλιες σε αντρογυνα να.. εισαγεις καινα δαιμονια[αρχαιστι]..και να βαζεις ψυλλους στα αυτια διαφορων για να τους δημιουργεις δικαιολογημενη καχυποψια.[ελληνιστι]τι θα ακουσουμε ακομα..ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΚΟΝ λειτουργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τάξη πήγαινες πεφωτισμένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή