/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έκτακτο Δελτίο Καιρού.Χάρτης και οδηγίες προς Γκιστρολόγους.

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων εκδίδουμε το παρακάτω Δελτίο Καιρού.Οι Επαγγελματίες του είδους να δώσουν μεγάλη προσοχή ,αφού τους δίνεται η δυνατότητα και ηλεκτρονικά πλέον να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.Οι Ερασιτέχνες δε να το διαφυλάξουν γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.                                                                        Χάρτης.
Οδηγίες προς υποψήφιους Γκιστρολόγους αλλά και επαγγελματίες του είδους.
1.Τις βραδυές που σιτίζει , στο Μουσουλόγλι πέφτουν σαν στραβές.

2.Σε ξαστεριά αντί για Γλιστριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί Λαχανόφυλο.Το Λαχανόφυλο μετά δεν αχρηστεύεται μπορείται να διπλώσετε Ντολμάδες.

3.Στα καταράχια της Αγριλιάς δεν χρειάζεται Γκίστρια ή Ντουφέκι γιατί πετάνε χαμηλά, ένα πεντάμετρο καλάμι φτάνει.Πρώτος που εφάρμοσε τη μέθοδο ήταν ο Μπαλαφούτης που τις βάραγε στον αέρα.

4.Στα Καψαλέϊκα μπορείτε να Γκιστριάσετε κίτρινη φαλαρίδα αποφεύγοντας έτσι κινδύνους από θηροφύλακες.

5.Όταν φυσάει ο Ρέφουλας αποφεύγετε γιατί δεν πέφτει ούτε Γκαστρωμένη Γαϊδουρότσιχλα.

6.Όταν είναι κλειστό του Σούνου το Μάτι προτιμάτε το τόξο Ραβαρέϊκα-Ρουμανού-Βλατζίκο.

7.Όταν κυκλοφορούν τα ζαγάρια (θηροφύλακες ή ρουφιάνοι) προτιμάτε τη διαδρομή από της Καγιάφος και πέρα, αποφεύγεται τη διαδρομή από της Σουλήνας είναι ανοιχτά από παντού.

8. Πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται όταν βγένει πρωϊνό καρτέρι ο Κακαράπης.

                                                          ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Πωλείται κασελάκι με κλεφτοφάναρο και 300 Γκιστροπάλουκα σε Αρίστη κατάσταση.

ΥΓ: Σε ξαστεριά αντι για λαχανόφυλο τι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ;
O Νικητής κερδίζει ένα τενεκεδάκι με σκουληκαντέρες έτοιμες για γκίστριασμα.













18 σχόλια:

  1. -λιγη προσοχη χρειαζεται να μην πεσει κανεις στο μερος που λεγεται ο λακκος με τα κωλοδαχτυλα,διοτι το αδικημα ειναι αυτοφωρο και επισηρει χρηματικη ποινη που πληρωνεται τις μετρητοις και οχι με δωσεις σαν το χαρατσι[τουρκικη ιστορικη λεξη που την χρησιμοποιουμε καθημερινα,επειδη ντρεπομαστε να βαλουμε ελληνικες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o χαρτης δειχνει τις συνοικιες του οικισμου πελλανας οπως ηταν τα αρχαια χρονια σαν πολεις-κρατη,και οπως θα ξαναγινουν σε λιγο καιρο,μετα την μελλοντικη επανασυσταση της ευρωπης[κοινως καθε κατεργαρης στον παγκο του]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τροποι πιασηματος τσιχλας-α]ριχνουμε τροφη κατω φυλαμε,και οταν κατεβουν ριχνουμε πανω τους ενα μουσαμα και τις σκεπαζουμε.β]κοιταμε να ειναι υγρο το μερος η να εχει νερα,και τις πιανουμε με αποχη.γ/παιρνουμε ενα μηχανημα απο αυτα που βγαζουν φωνες πουλιων και που απαγορευονται,το βαζουμε σε λειτουργια,και τις πιανουμε με τα χερια.δ/αν παλι ειμαστε γκαντεμηδες παμε σε ενα παρκο η εθνικο κηπο και πυροβολουμε αδιακριτως οτι πεταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευρηματικός ο χάρτης!!!!Μπράβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι γκιστρολογος εν απομαχια.το γκιστρι εντελως πληροφοριακα σας λεω οτι δεν ειναι μονο για τσιχλες.μπορει να πιασει κορατζινο(ρωτα Παυλο)μπορει δε να πιασει και λαγο (ρωτα αραπη)το λαχανοφυλλο μπορει καλιστα να χρησιμευσει και σαν χαρτι υγειας στις πολυ δυσκολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -αμα εχει βρεξει και εχει ξεπλυθει ο τοπος και οι πετρες κανουν για σκουπισμα.και καλυτερα οι μυτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..οσο για τον χαρτη υπαρχουν 3 εκδοχες.α]η τον βρηκαν στο βοθρο της χατζογιωργαινας β]η τον εδωσε αγροφυλακας γ]η τον πηραν απο την υπηρεσια πολιτικης προστασιας[ρωτηστε την ελενη οταν κατεβει στη βρυση για καλο και για κακο.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -αυτος ο χαρτης μετα απο εξεταση ιστορικων ειναι ο habeas corpus act [magna carta]αλλιως.φτιαχτηκε το 1215 απο τον παπα και τον βασιλια της πελλανας για να καθοριζει τα δικαιωματα των αρχοντων και των υπηκοων τους.ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΜΟΥ.γερο χαρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -μου θυμιζει τον χαρτη της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ που δραπετευσαν μεσα απο υπογειες σηραγγες η βεατρικη το σπαραγγι και ο λακης ο λωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν συνορεύει με το Αβγατηγανηστάν είναι η Πελλάνα,ούτε έχει Πιπεριά Φαρμακόγλωσσα αλλά Ώραία Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελενες εχει [ωραιες παιζεται]τα συνορα αλλαζουν τακτικα.βιδες και μαναβηδες πλεοναζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -τσιχλες- τουφεκισμενα πουλια διποδα ευκολη λεια των σαβουροφαγαδων.ΤΣΙΧΛΕΣ διποδα επεισης τουφεκισμενα και ανιατα τραυματισμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. YΓ-το κλεφτοφαναρο θα πιασει λεφτα αμα πουληθει το πασχα.αλλιως τωρα το πολυ πολυ να σας το παρει με γραμματια ο..γρηγορος απο την κατω ρουγα.να ξερετε οτι το καθε πραγμα στον καιρο του.τα αγκιστρια ριχτε τα στην θαλασσα,αν δεν ψαρεψουν κατι,σιγουρα θα μπλεχτουν σε καμμια προπελα.το κασελακι δωστε το σε κανενα λουστρο για να μην παει χαμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..η σε κανεναν καθολικο παπα,για να βαζει μεσα την βιβλο.εχουμε και τετοιους αλλα οχι πολλους.οπου πανε την κουβαλανε μαζι τους.σαν τα λουκουμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -η πιο απλη παρανομια ειναι να μπεις σε ενα οικημα για να κλεψεις.και η λογικη λεει οτι ενας θα καθετε απεξω για παν ενδεχομενο.ΑΛΛΑ αυτα που γινονται στην ελλαδα,δεν γινονταν ουτε στην ουγκαντα του αμιν.να φυλακιζουν εναν καλογερο[ενταξει φταιει]και τους πολιτικους συνενοχους του να τους παραγραφουν τα αδικηματα.εκτος πια κι αν ηταν μονος του εγκεφαλος εκτελεστης κλπ.κι εμεις κααθοομαστε και τα χαφτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -περι αραπη ο λογος που ο οποιος με δολωμα παπουτσι[δεν ξεκαθαριζεται αν ηταν επωνυμο η ανωνυμης μαρκας]καταφερε και επιασε πετροκοτσυφα.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το παπουτσι ειναι καψαλαιικο απο σαμπρελα τρακτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παλι καλα.εμεις μερικοι τελη 70 αρχες 80 ψαχναμε στα ρεματα και στους σκουπιδοτοπους μηπως ειχαμε την τυχη και βρουμε τιποτα παλιες ελβιελες της ζητα ελλας.ΑΡΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ οχι οτι θελαμε να υποστηριξουμε αυτο που λεει παπουτσι απο τον τοπο σου..αλλα απο ανεχεια,αφου αν βρισκαμε τα φορουσαμε και στον υπνο μας.και εχεις κατι σουρτουκια και κλαιγονται στην τηλεοραση,,στις καλπες θα αποδειχτει πως περνουν οι ελληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή