/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Γειά σας μας ακούει κανείς!

Αφιερώνουμαι εμείς σε 'μάς τους Γκαρόψυχους

8 σχόλια:

  1. αντιγραφες,η ζωη τον κινηματογραφο.αυτος την ζωη.και ετσι διδασκομεθα γηρασκοντες,αλλα μυαλο δεν βαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..αλλα στην ουσια δεν χασαμε και τιποτα.στην στερια τα δυστυχηματα γινονται συχνα αλλα εχεις πιθανοτητες να γλυτωσεις.το αεροπλανο μια φορα θα πεσει,[αντε να εχεις μεσα και κανεναν του αλλαχ.]αλλα δεν γλυτωνεις,η να εισαι σε ενα καραβι και να μην φτανουν τα σωσιβια λογω υπεραριθμων επιβατων,η να πεσεις στη θαλασσα με ψυχος.καλυτερα ζωντανοι και οπως ειμαστε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -για οποιους ενδιαφερονται η ταινια οι ιππεις της Πυλου βγηκε στο διαδυκτιο.[αυτη με το ωραιο τραγουδι για τον καραισκακη που ακουγεται σε αλλη σελιδα.]θα την βρητε σε μορφη torrent στο torrentbay.org στο grtorrent.net και αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ-το 1913 στη θεσσαλονικη δολοφονηθηκε ο τοτε βασιλιας γεωργιος επειδη κατι ασχημο ειχε κανει για τις χαρτοπαικτικες λεσχες.την αλλη χρονια στο βελιγραδι δολοφονηθηκε ο διαδοχος του αυστριακου θρονου και ηταν η αφορμη να ξεσπασει ο πρωτος παγκοσμιος.ΣΗΜΕΡΑ δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να λι-ντσα-ρει καποιους ανευθηνους που καθε μερα αυξανουν καποια ειδη πρωτης αναγκης,με την δικαιολογια του ..λου οτι δηθεν ειναι βλαβερα[η υγεια μας τους μαρανε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ-η λεξη παραδεισος εννοει ενα μερος που υπαρχει μονο ευτυχια.ειναι προαστιο στο μαρουσι.ειναι ο μετα θανατον.ειναι κατι νησακια του ειρηνικου που ειναι των φοροφυγαδων.και των οφσορ εταιρειων.κλπ.εδω παλι η δικη μας πελλανα ηταν και ειναι ο παραδεισος των σωγαμπρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -LATINIKA-ASYLOUM NAYAGIOUM ANTHROPOUM[kai na to grafi kai stin ougia..kai sto prosopo]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NOMIKA ΘEMATA-το αρθρο 15 το οποιο ερμηνευσε ο νομομαθης ΦΑΚΙΟΛΟΝΙΚΟΣ.εχει ως εξης.κατα τα 1968 βρεθηκαν δυο ξενοι στην ιδια πολη ο καραμαν-αλης[τριανταφυλλιδης] και ο κοκος γλυξμπουργκ.και ο πρωτος αδων ανεφωνησεν στρωσε το κρεββατι σου για δυο για σενα και για μενα.αφου γ---αν η μανα σου βρεθηκαμε στα ξενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -ΣΕΡΙΦΗΣ οχι το περιοδικο που μας γαλουχισε αλλα ο αγρονομος απο τη ΒΟΡΔΩΝΙΑ,[παντα κεφαλαια οταν το γραφω σαν ελαχιστο δειγμα σεβασμου]ο οποιος ηταν πολυτεχνιτης και πολλες γενεες διδαχτηκαν απο αυτον απο γραμματα μεχρι εκτροφη οικοσιτων ζωων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή