/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Βιβάρι!!!

Κατάδυση για σεμινάριο στο Βιβάρι.

3 σχόλια:

  1. -πριν καποιους μηνες ειχα γραψει για μια μυστικη συναντηση σε ενα υπογειο.αυτοι οι καποιοι φημολογιοταν οτι παζαρευαν το βιβαρι με τον εφραιμ με αγνωστα ανταλλαγματα.ομως η δουλεια ναυαγισε.μετα απευθηνθηκαν στον ακη.αλλα ειχε μεινη απο ρευστο και αυτοι δεν ηθελαν ανταλλαγη με αλλο ακινητο.τελικα αποφασισαν να το κανουν ιδιωτικη παραλια που λειπει απο την περιοχη.και προσεχως αρχιζουν τα εργα.θα βαλουν και μια γαλαζια σημαια θα το γραψουν στο Ε9,θα βαλουν και καποιον απο τα πανω χωρια χωρις πινακιδες να δινει σουβλακια και ετοιμη η επενδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ του ΧΟΤΖΑ-ηταν ενα τετραποδο που μεσα απο τον μυθο εγινε γνωστο σε ολο τον κοσμο.το δευτερο διασημο κατοικει στην πελλανα και εχει ιδιοκτητη εναν μοναχικο ανθρωπο.ο οποιος επειδη εχει ταξιδεψει σε πολλα μερη εχει μαθει να επικοινωνει και να μιλαει μαζι του.αλλα επειδη ειναι τελειομανης και αυστηρος το μαλωνει και το ντροπιαζει με αποτελεσμα να σταζει η ουρα του.και πολλες φορες να αυτοτιμωρειται.τωρα τελευταια αφου κοντευει να το κανει σαν τα μουτρα του[σαν ανθρωπο δηλαδη]εχει βαλει σκοπο να το μαθει να κανει αυτοπεραιωση,γιατι νομιζει οτι ειναι μια καινουργια τιμωρια που ακουσε στις ειδησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -αυτος αν δεν ειναι ο ιδιος,μοιαζει καταπληκτικα,με τον Αμερικανο κολυμβητη ΜΑΡΚ ΣΠΙΤΣ τον ολυμπιονικη του Μοναχου με 7 χρυσα το 1972.εδω ειναι απο προπονηση στο VIVARI πριν τους αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή