/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ολη η αλήθεια γυμνή!!!

Εδώ η περίφημη διμούτσουνι Γκλεκεϊκη.Αμέσου βολής και οπλίσεως πανωκαβαλίκη και πισωκαβαλίκη. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ασπρόμαυρος φωτογραφικός φακός.


15 σχόλια:

  1. -να ερθει η σημανση να παρει αποτυπωματα για να ημαστε σιγουροι οτι δεν μπορει να ειναι καποιου αλλου.και οχι τιποτα αλλο μην μας τρεχει μετα για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως αποκλειω να ειναι ο Π----Σ και να καθαριζει ελιες και να συγκαηκε.το δεντρο ειναι καρυδια.απλα μπορει καποιος να χεζει τον κοσμο αφ υψηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -για να ανεβει εκει,θα θελει να τραβηξει κατι σαν αεροφωτογραφια.αλλα καλο θα ειναι να ζωγραφισουν κανενα αστερι στα επιμαχα σημεια,οπως παληα στα τελη του 70 στο καζανοβα το τραστ και σε αλλα περιοδικα.γιατι μπορει να αρχιση το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο να μοιραζει προστιμα.οπως τον λαζοπουλο και τις απομιμησεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -μετα θα βλεπουμε το δεντρο και θα χασουμε το δασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Πελλανιώτες Γραρόψυχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A ρε Πελλανιώτες Γκαρόψυχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. - α ρε νομε..της βαρυτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -μπορει ακομη να γινει αφισσα του σινεμα με τιτλο γυμνη απειλη.ακομη μπορει να σταλει σαν καρτα με ευΧΕΣ οιΚΟΛΟγικου περιεχομενου.και μπορει κανεις να την δει και απο την καλη και απο την αναποδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. duble feυs-δηλαδη.αλλα παλι μπορει να ειναι σε μακετα η γη με την τρυπα του οζωντος.η διαστημικη τρυπα. η και η σεληνη ολοκληρη σε καρτποσταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -αν ηταν δισκος βινυλιου λογω της μεγαλης ωπης του θα μπορουσε ανετα να παιζει και σε αφρικανικα πικ-απ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-φημολογειται οτι ομιλος επιχειρηματιων απο διπλανο χωριο[το ονομα κρατιεται μυστικο για να μην τους ελεγξει η εφορια[αρχαιοτητων].και επειδη τα λεφτα ειναι μαυρα[αφρικανικα]και οχι ΠΑΡΔΑΛΑ γιατι ξεβαφουν στο πλυντηριο.]διαπραγματευεται την ΕΞαγορα των μετοχων του παναθηναικου.πρωτα θα λαδωσουν τους μετοχους δηλαδη και μετα θα παρουν την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπορει ακομα να βαλει υποψηφιος με την τζουλια και τον βεργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...η ακόμα καλύτερα με τον Μπένυ η και τον Τρελαντώνη.
    Ο.Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -με οποιον και να βαλει..με τον κατσαντωνη με τον μαυραντωνη,με τον αντωνη του Λια..αυτες ειναι εκλογες που δεν εχουν καθολου σημασια.ουτε ποιος ουτε με ποσο θα βγει.περιπτωση Α-φευγουμε απο την ευρωπη κλεινομαστε στο καβουκι μας,σιγα σιγα γυρναμε στο 1830 και το μονο που περιμενουμε ειναι αν και ποτε θα βαλουν οι ευρωπαιοι ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ τους τουρκους να μας επιτεθουν.[αν υπαρχει ευρωπη]περιπτωση Β-βγανουμε τα δυο μεγαλα κομματα και γινομαστε φορου υποτελεις εσαει γυρναμε στο 1940 και μια ζωη οτι πιανουμε στα χερια μας θα πηγαινει στις τραπεζες και τους γερμανους.ΔΙΑΛΕΧΤΕ-θα γυρισει μπουμεραγκ αυτη η γραμμη που βγαινουν και λενε καπιοι μεγαλοσχημονες ευρωπαιοι.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΦΕΡΟΥΜΕ.γκολ αυτοι..σεντρα εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..μια συνυποψηφιοτητα με την Ιουλια δεν θα μας χαλαγε γιατι αν ενωναμε τις δυναμεις μας θα εβγαινε γλυκο του κουταλιου με σιροπι.μονο οτι μετα δεν μπορεις να ξεσυνηθησεις ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή