/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με ακόρντα λα μινόρε προς το γκρίζο


12 σχόλια:

  1. Δεν θα φύγεις ποτέ Μητροπάνο θα είσαι πάντα παρών!!!
    Μοναδική ομάδα Γκαροψυχολογίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -οσοι με τον χαρο γιναν φιλοι-με τσιγαρο φευγουνε στα χειλη-στα τρελλα τους ονειρα δωσμενοι-παντα γελαστοι και γελασμενοι-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ-οταν πεθανω ρε κουφαλες,τι να το κανω στον ταφο μου που θα ρθετε επανω.με τα ματια δακρυσμενα τι καλο παιδι θα πειτε,ρε αιντε να χαθειτε.-οταν πεθανω ρε κουφαλες,χαρισμα σας τα μαυρα ρουχα και τα μαυρα τα γυαλια σας.με τα ματια δακρυσμενα τι καλο παιδι θα πειτε,ρε αιντε να χαθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΙΖΩ...ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -..Μη στεναχωριεσαι...κανεις δεν ειναι τελειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΙΜΠΕΙΤ-πριν λιγες μερες τσακωνονταν ο θανασης ο ρεμπελος με καποιον Αποστολη απο το καστρι γιατι ηθελε ο δευτερος να του κοψει ο θανασης καποιο 20αρικο απο μια τρακτερια ξυλα που του ειχε παει.καποια στιγμη που ο θανασης αρχισε να του κατεβαζει κατι καντηλια τον ακουσε καποιος παπας και τον απειλησε οτι θα του κανει μηνυση.κι ο θανασης ψυχραιμα και ορθολογικα του ειπε οτι η δουλεια του ειναι να παει στην εκκλησια να παρει το θυμιατο και να θυμιασει μπας και φυγουνε οι διαβολοι.και να αφησει τα υπολοιπα αφου δεν μπορει να τους τα συμβιβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ου να μου χαθείτε κοπρίτες, προδότες, ανθέλληνες που θα ψηφίσετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ και τα παράγωγά του,αυτούς που πούλησαν την πατρίδα μας, στην παγκόσμια σιωνιστική Αυτοκρατορία,θέλετε να τους φέρετε πάλι στο σβέρκο μας. Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο ρε πατριώτη,οι προδότες πάλι τους ίδιους θα ξαναψηφίσουν και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..και γιατι βλεπουνε το δεντρο..και δεν βλεπουνε το δασος.η δοκιμαστε να δωστε κανα δυο κατοσταρικα στον μερκελμαν και θα ψηφισει μεχρι και τον βουδα,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -αν και κουτσαινει πιο πολυ τωρα τελευταια.δεν πρεπει ναναι κυκλοφοριακο γιατι υπαρχει τροχαια.μαλλον θα ανεβηκε πουθενα να κολλησει καμμια αφισσα.και αν η σκαλα ηταν καμμια απο εκεινες τι..συλλεκτικες του προκοπη.δεν αργει πολυ να δει κανεις τα ραδικια αναποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -και να μην ψηφισει καποιος τωρα στις εκλογες..θα ψηφισει αργοτερα με το λογαριασμο της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -αν και δεν την γλυτωνουμε την ηρωικη εξοδο απο την ευρωπη.εμενα και να με πουν μετα σαν ελληνα-τριτοκοσμικο.δεν θα μου θιγει και ο εγωισμος.ουτε και θα στεναχωρηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή