/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

1η Μαίου.

Οι Αγώνες δεν εξαργυρώνονται,Τιμώνται!


4 σχόλια:

  1. 1η ΜΑΗ 2012-ελλαδα των δυο κρατων.το πρωτο των κεφαλαιοκρατων και των πολιτικων που τους υπηρετουν και των γενιτσαρων που τους φυλανε.και το δευτερο του βλακα ελληνα ανεργου μισθωτου και συνταξιουχου.οι δευτεροι αρκετα καναμε και ανεχτηκαμε τους πρωτους,γιατι δυο κεφαλια σε ενα φεσι δεν χωρανε.και δεν χρειαζετε να γινεται διαλογος με ατομα με προβληματα ακοης.στην εσχατη τους πεταμε και στη θαλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..γιατι αυτες οι εκλογες δεν ειναι κομματικες αλλα ταξικες.απο τη μια ο ταλαιπωρος λαος και απο την αλλη τα οργανωμενα ελληνικα και ξενα μονοπωλια.τωρα ειναι η ευκαιρια να τους ξαποστειλουμε μια και καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ-κων.καραμανλης ο Α.γεωργιος ραλλης,ευαγγελος αβερωφ,κων.μητσοτακης.μιλτιαδης εβερτ.κων.καραμανλης ο Β.αντωνης σαμαρας.και..ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΡΕΣ απομνημονευστε τους-ανδρεας σιμητης γιωργακης βαγγελης...γιατι μπορει να μην τους ξαναακουσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -αλλα οι διαφοροι σοιμπλε και ΔΝΤ αρχιζουν να ανησυχουν γιατι τους κοβει.ειναι κατι ευχαριστο αυτο για εμας.αυτοι το πολυ πολυ να μας κλ..,,ν τα αρ...ια.οσο για τον ακατανομαστο του 1990 και τις δηλωσεις του..τι να κατσει να ασχοληθει κανεις..δεν αξιζει τον κοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή