/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ρεγγοφαγία.


4 σχόλια:

  1. ο ενας θεωρειται πρωτοπορος στο crash-test και πρωτα το πειραματιστηκε στη συμβια του.επειδη ειχε αποτελεσμα μετα υιοθετηθηκε απο διαφορα περιοδικα οπως το 4ΤΡΟΧΟΙ ,AUTO-CAR και εγινε πατεντα οπως την διαφημιση,εκαστος στο ειδος..κι ο λουμιδης στους καφεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -λογου του κλιματος[του καιρου.το αλλο γραφεται με ητα]ο ιδιος μαγειρευε πριν πεινασει και παντα στην τσεπη υπηρχε ενα ρολο χαρτι η χαρτοπετσετες,διοτι η διατροφη ηταν μυκητοκτονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -τωρα για καποιες γνωστες που ειναι ανεργες στο κλυνον αστυ..η Συγγρου ειναι μια λυση.επειδη εκει υπαρχουν πολλες αντιπροσωπειες αυτοκινητων και μοτοσυκλετων,οπως και πολλες τραπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξαιτιας των ημερων καταφτανουν νωριτερα απο τον καιρο που ειχαν προγραμματισει απο την αμερικη.και συγκεκριμενα στις 5 μαιου.οι συμπατριωτες μας χρηστος γκλεκας και ντινος φιλιπποπουλος σαν απεσταλμενοι παρατηρητες της αμερικανικης κυβερνησης,με σκοπο την προασπιση του αδιαβλητου των ελληνικων εκλογων.κατι σαν κυανοκρανοι με πολιτικα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή