/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τρόμος,Αγωνία...

Τρόμος αγωνία και ανασφάλεια πάνω από τον Πλανήτη.
Ο Γιαράς στη Γαϊδούρα του Αγγελή δε λέει να κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.
Τι θα συμβεί άραγε;
O Xούντρης θα βρεί το γιατρικό;

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, από το φόβο του για τον Αγγελή θα το έχει βρεί!!!!! δεν έχει και άλλη επιλογή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -αμα ο εν λογω πρακτικος γιατρος αρχισει και πειραματιζεται πανω σε ονους υπαρχει ενδεχομενο να βγαλει καμμια εφευρεση η οποια ισως αλλαξει την ροη της ιστοριας την ροη του ξεριλα και την καταρροη των ασπονδων γειτονων του μητσου και ματουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -απο εφευρεσεις αλλο τιποτα.καποιος τωρα προσπαθει να φτιαξει καυσημα αυτοκινητων απο ξυλα.ενας αλλος θα κεντρωσει λαγο..με αγραπηδια.αν ομως καποιος μπορεσει και βγαλει απο ουρα..βενζινη θα ειναι μεγαλη επιτυχια.επιστημονικα βεβαια γιατι πρακτικα γινεται..γιωργο Σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -μου ελεγε ενας που ηταν στο ανταρτικο και ειχε τραυματιστει.οτι για να σταματησει το αιμα ειχε βαλει στο τραυμα αρκετο θυμαρι.και ειχε αποτελεσμα.αλλα σε αυτη εδω την περιπτωση οταν μια εγκυος ζηλεψει κατι και δεν το εχει μενει καποιο σημαδι στο μικρο οταν γεννηθει.ισως και η μητερα του γαιδαρου να ειχε κατι ζηλεψει και γιαυτο εμεινε η πληγη σαν σημαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -οι πληγες αργα η γρηγορα κλεινουν.το ανησυχητικο θα ειναι και θελει δεουσα προσοχη να μην σταξει η ουρα του γαιδαρου και χασει και την υπομονη του.και ας φυλαγομαστε απο τα πισινα του.ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -ΤΡΙΣ-ΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ[αγαπημενο ενος απο τους ΠΡΟ-αναφερθεντες]αγωνιες καρδιοχτυπια και φαρμακια που πινω για σενα σε αυτη τη ζωη.και δεν ξερω τι να κανω και που παω για σενα τρελλη,αυτα που εχω τραβηξει αν ηταν αλλη καρδια,δεν θα μπορουσε να αντεξει τοσα φαρμακια πολλα.ΤΟ ΟΠΟΙΟ μπορει να απευθηνεται σε θηλυκο προσωπο-ζωο-η πραγμα.ΚΑΙ γιαυτο ονομαζετε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -λυθηκε το προβλημα και ο παναγιωτης θα προσπαθησει να θεραπευση την γαιδουρα ..δια ενεσεως.βεβαια πρωτα θα πρεπει να παρει τις απαραιτητες προφυλαξεις.να της δεσει τα πισηνα για να ακινητοποιηθει.και αυτος να ανεβει πανω σε μια πετρα..για να ελεγχει το χωρο.αλλιως εκει που την βλεπει δεν θα την φτανει..και εκει που τη φτανει δεν θα τη βλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -εταιρια arapis-dimarhos trucs and tir μετακομιζει στα νησια του αιγαιου και γιαυτο αγοραζει ολα τα υποζυγια της περιοχης οσο κι οσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -σκεφτονται να μετατρεψουν την εταιρια απο περιορισμενης ευθηνης σε ιδιο ομορυθμο.και στα νησια εχουν ζητηση τα υποζυγια[λογω οτι εχουν σκαλοπατια].και στην πορεια σχεδιαζουν να κατακτησουν την μαυρη ηπειρο κανοντας μεταφορες με καμηλες και στρουθοκαμηλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MONOPOLY-epitrapezio paixnidi που σκεφτηκαν καποια ΤΕΡΑΤΑ να το παιξουν στην πλατη κατοικων γνωστου χωριου.ταζοντας τους εγγραφως τρελλα ποσα[το δεκαπλασιο και βαλε της αξιας τους]για να κανουν απαλλοτριωση σε καποια κτηματα τους με μηδενικο εισοδημα.και δεν θα δουν ΟΥΤΕ δραχμη απο τους συγχρονους δουλεμπορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..βεβαια εχουν πιασει το σφυγμο του κοσμου που θελει να αποφυγει τα νοσοκομεια και τα δικαστηρια.και εκει πονταρουν.στο νοσοκομειο θα μπεις και σε λιγες μερες η θα βγεις μονος,η θα σε βγαλουν αλλοι.αλλα στο δικαστηριο μπορει να παλευεις δεκαετιες και να στεγνωσεις οικονομικα χωρις να εχει βγει τελεσιδικη αποφαση.εως οτου να τα παρατησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για να επανελθουμε στην υποθεση των τετραποδων.οταν το γαιδουρι ειναι σε κοντρα ανηφορα δεν μπορει να κλωτσησει.και ετσι μπορει κανεις να το δαμασει.και να του κανει και ενεση κι οτι αλλο κτηνιατρικο.και τουλαχιστον στο χωριο οι ανηφορες πλεοναζουν.με σημαιες και με ταμπουρλα.ΚΙ ΑΕΡΑ ..ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατι Α-γραμματοι απο το διπλα προαστειο το παιζουν προστατες προσωπικων δεδομενων.και χωρις να ξερουν να γραψουν την λεξη χιουμορ ενοχλουνται με τα αστεια μας.και με αυτη την αναποδια του καιρου αρχισα να νιωθω μια φαγουρα που θα επισκεφτω τον σπετσερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -τουλαχιστον..ο τζορτζ κλουνει εχει χιουμορ..αν ακουσει κατι γελαει οχι απο αισθηση χιουμορ απλα του αρεσει να ακουει στραβα συγχωριανων.ειναι υπερ ανω αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή