/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Γειά σας μας ακούει κανείς!


Αγρυπνίες!!!
Για πολύ Κρύο λέμε ,όχι το αντίθετο της ζέστης αλλά απουσία θερμότητας!!!
And she kissed me just right like only a lonely angel can
She felt so nice, just as soft as a spirit in the night

                                              

7 σχόλια:

  1. ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ-ειναι λειτουργιες βραδυνες που γινονται σε εκκλησιες.αγρυπνιες επεισης ειναι οταν δεν μπορουμε να κλεισουμε ματι.και ειναι απο αγχος η στρες η απο καποια αδιαθεσια.βεβαια ενα κολλυριο θα εκανε θαυματα,αλλα αν ειναι ματι κουζινας ο πιο καταλληλος οφθαλμιατρος θα ηταν ενας ηλεκτρολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -sofa logia kai alithina-ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝ ΑΛΛΙΩΣ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩς ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ,ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ.τι θα πει δεν φταιμε εμεις,τι θα πει πως φταιγαν οι αλλοι.τι θα πει πως φταινε αυτοι τι θα πει ρε σεις τι θα πει.ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ,φταιτε κι εσεις φταιμε κι εμεις,φταιει κι ο χατζηπετρης.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -και ηρθαν μια νυχτα οι βαρβαροι.βρηκαν την πολη να κοιμαται.οι αρχοντες ροχαλιζαν μακαρια.στην πυλη οι φρουροι ονειρευονταν.γελασαν και αφησαν μηνυμα οτι θα ξαναρθουν αλλη φορα,γιατι ειναι ανανδρο να καινε μια πολη που κοιμαται και ονειρευεται.οι αρχοντες γελασαν την αλλη μερα,εσφαξαν τους φρουρους για ασφαλεια,και πουλησαν για σιγουρια τους κατοικους,και καψανε ολοκληρη την πολη..θυσια στους θεους για την σωτηρια της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακιαβελλικος χαρακτηρισμος απο γκρηκ-αμερικαν κατοικο.ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ελληνες ισον κακοποια στοιχεια διεθνως.και δεν μπορει οι γερμανοι να δουλευουν για εμας μια ζωη,και εμεις να χορευουμε ζειμπεκικο.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. -Ξέρω πως ποτέ δεν σημαδεύουν στα πόδια .Στο μυαλό είναι ο στόχος το νου σου ε ;(Κατερίνα Γώγου)

      Διαγραφή
  6. ωραια ποιηματα της ηταν η ποιητικη της συλλογη [στο δρομο]και ακουστηκαν στην ταινια η παραγγελια[1981]που εδειχνε την ιστορια των αδελφων κοεμτζη.τελικα μας αφησε κι αυτος πριν λιγο καιρο ορθιος.κυνηγημενος κι αυτος απο το παρακρατος της δεξιας οπως χιλιαδες ανωνυμοι.και κατι κυρκοθεοδωρακηδες κλπ την γλυτωσαν και εγιναν και ηρωες.αστο καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή