/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Γειά σας μας ακούει κανείς!

Το μυαλό μου σταματάει...
                                             

15 σχόλια:

  1. Γιάννης Παλαιολόγου. Γεννημένος το 1944, ξεκίνησε απ' το κέντρο Μαντουμπάλα το 1960 σε ηλικία μόλις 16 χρονών παίζοντας με τον θείο του τον Αργύρη Βαμβακάρη και με μεγάλα ονόματα που τραγουδάγανε εκεί. Ο Παλαιολόγου είχε παίξει σχεδόν με όλους τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής και ήταν μόνιμος μπουζουξής του Διονυσίου και του Καζαντζίδη. Κάποια τραγούδια που έχει παίξει: Καπετανάκη, Μες της πόλης το χαμάμ, Ο ψαράς, Οι αισθηματίες με Καζαντζίδη, και μάγκας πάλι θα σαι με Διονυσίου και πολλά άλλα.Έφυγε στις 12.07.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -το πιο γνωστο τραγουδι του γιαννη παλαιολογου[απο οσο θυμαμαι.]ειναι το γυναικες-γυναικες που τραγουδισε ο στρατος διονυσιου το 78 σε στιχους σοφης παππα,.τον αργυρη τον θυμαμαι να τραγουδαει το 81 στο κεντρο 14 της πετρου ραλλη.[εχει κλεισει απο χρονια]στο stixoi.info το συγκεκριμενο τραγουδι γραφει οτι ειναι του μανωλη χιωτη.το εχω ακουση απο ζαγοραιο,μενιδιατη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -..αλλα ρε παιδια..ειμαστε μεγαλοι και τουλαχιστον θα πρεπει να ξεχωριζουμε την φωνη του ζαγοραιου.και οχι οτι ασχετο ανεβαινει να το υιοθετουμε εν λευκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...συμφωνούμε απόλυτα με τα δύο παραπάνω σχόλια,απλώς μας δόθηκε η δυνατότητα να πούμε κ δυό κουβέντες για έναν από τους πιο αξιόλογους μπουζουξήδες.Όντως το τραγούδι είναι του Μανώλη Χιώτη κ η πρώτη εκτέλεση με το Μιχάλη Μενιδιάτη (εδώ βέβαια το ακούμε από το Σπύρο Ζαγοραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ειναι νουμερο 1 στις προτιμησεις ΜΑΣ ολων των νεων και καποιων ΜΕΓΑΛΩΝ της περιοχης.[-ειναι γλυκουλης και λιγο ζωηρος,ειναι ενας τραγος τραγος πονηρος,εχει ενα μουσι πωπο ενα μουσι που το κουρευει ενας μπαρμπερης στο Μαρουσι.-Εχει δυο κερατα σαν περικεφαλαια και ενα βλεμμα που θυμιζει συγγραφεα,γραφει στιχακια ποιηματα τραγουδια,και ραβασακια ολο στελνει και λουλουδια,σε μια κατσικα μια πιτσιρικα μια κατσικα ολο ναζι κι ολο γλυκα.την αγαπαει την αγαπαει και στην κατσικα ολη μερα τραγουδαει.Κατσικα κατσικα κατσικα εισαι γλυκα στην αγκαλια σου θελω να μαι ως το πρωι,κατσικα κατσικα γλυκεια μου πιτσιρικα ελα κοντα μου και δως μου ενα φιλι.πο πο πο πο πο τι μουτρακι ειν αυτο κατσικα πιτσιρικα παω να τρελαθω,τιποτα δε θελω ναχω στη ζωη φτανει παντα να μαστε μαζι.-Ενας ιαπωνας που τρωει μονο σουσι,βλεπει τον τραγο τον τραγο με το μουσι,του μιλαει για ταξιδια που χει κανει,πως εχει παει και στην Κρητη και στη Μανη.εχει γνωρισει εναν τσοπανη που εχει προβατα και γιδια σε μια στανη,οι προβατινες ειναι χαδιαρες ολο χορευουνε και κανουν σαχλαμαρες,ειναι θεες ειναι κουκλαρες μα ολο λενε αρες μαρες κουκουναρες,κατσικα μιαζεις με τη μονικα μπελουτσι μυαλο κουκουτσι μυαλο κουκουτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MONIKA BELLOUZZI-δεν ξερω το μυαλο της ,ουτε και με αφορα,μονο ξερω και δεν θα διαφωνισουν και πολλοι,οτι ειναι η τελεια γυναικα που ανεδειξε το ερωτικο σινεμα απο αρχης εως σημερα.και δυσκολα να βγει αλλη σαν αυτη στο μελλον.η γυναικα εινα κορυφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EYSTROFIES-γνωστη νεα με ορτζιναλ επωνυμο που δεν ειναι εμπορικο[οχι πατσατζη]για να το παιξει εξυπνη λογω οτι ειναι αποφοιτος ανωτερης σχολης[και ποιος δεν ειναι σημερα]και κανει διακοπες ολο το χρονο στο κλυνον αστυ.και ενω απο την αλλη πληρει ολες τις προυποθεσεις οι οποιες εμπεδωνουν τα ανεκδοτα που κυκλοφορουν για τις ξανθιες[βεβαια η ιδια εχει αλλο χρωμα μαλλιων]ελεγε στον dady της για να φανει,οτι αν δει στο διαδυκτιο κατι δησφημηστικο μπορει να ενημερωσει την ΔΙ.ΗΛΕΚ.ΕΓΚ.αν και ποιος να καταδεχτει να δυσφημισει αυτες τις εξεχουσες προσωπικοτητες.που ειναι υπερανω ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΓΕΛΩ ΜΕ 12 ΚΑΙ 13 ΜΕ ΜΕΝΑ-γνωστος και μη εξαιρετεος κατοικος της κατω ρουγας,εχει την ψευδαισθηση οτι ολους τους δουλευει.και αμα πιει και κανα ξερικο[απο οικονομια]τοτε αρχιζει και κατι αγριοφωναρες στεντοριες].αν αυτο του δινει ζωη δεν πειραζει χαλαλι του.αλλα καλο θα ειναι να βλεπουμε και την..καμπουρα μας καμμια φορα κι ας ειμαστε και απο Σο-ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ[προσεξτε φιλοσοφια]αμα ο θανασης ειχε παει στην αμερικη θα ειχε ξυπνησει.ενω ο..αλλος παροτι πηγε ειναι ο πιο κουτος του χωριου.[αν και ο καποιος θανασης δεν ειναι και τοσο κουτος γιατι εχει βγαλει συνταξη απο τα 40 του.δεν πηγε ο ιδιος στην αμερικη αλλα εστειλε ενα παιδι..μετ επιστροφης.ως για τον αλλο κουτο θα τα ξαναπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..και κανει τον ψοφιο κοριο.οτι δεν εχει μια.αλλα απο ορεξη αλλο τιποτα.να βαλει κανα ευρουλακι στο ρεφενε το σκεφτεται.βεβαια αν του πηγαινε και η αλλη τιποτα απο καμμια επισκεψη κατι τρωγοταν.αλλα και αυτη εχει και το αδεσποτο να μεγαλωσει.τελικα ο μεγαλος τα τραβαει ολα γιατι τι να σου κανει και μια παλιοσυνταξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. new wave.-επισκεπτης με προυπηρεσια σε εξωτικας χωρας εφερε νεες συνηθειες εις τον τοπο.βεβαια δεν ξερω αν ειναι κατι παθολογικο στη μεση,αλλα εχει την πρωτοτυπια να ουρει εν παντι τοπου και περιβαλλοντος,ανευ συστολης και διαστολης.[τωρα μου ρθε τωρα στασου]αυτο δεν ειναι καινουργιο γιατι το ειχε εφαρμοσει σε κληματαρια εις των αποκατω διαμενοντων.αν ηταν μετα απο συσταση οινολογου,ας παει και το παληαμπελο.η διαφορα ειναι στο επιπεδο αμφοτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -mpigalis-χαμενοι στη μεταφραση,-toyla toyla ypokritoula,pisoplata me karfoses,kai tora to glentas.toula toula ypokritoula.katholou den to argises gia gamo nato pas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ-στην βρυση στην κρυοβρυση που ναι το κρυονερι μια βλαχοπουλα πηγαινε με το σταμνι στο χερι..τραγουδια που εξυμνουν την ελληνικη λεβεντια και την παραδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. FRESKO-στην βρυση υπαρχει ανθρωπος πανω απο τα 70 ο οποιος εχει βαλει ιδεα οτι η γυναικα του του κανει λαδιες με συνομηλικο τους.και το λεει και σε αλλους αυτο.ενας ομως που γνωριζει τα σημαδια της φυσης και του καιρου,θα εχει παρατηρησει οτι υπαρχουν ΚΑΙ αιτιες γενους θηλυκου που τελευταια εχουν εξαφανιστει οι κορατζινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο.οτι τελικα αμα καποιος περασει λουκια[ποτα ναρκωτικα κλπ]κατι εγκεφαλικο θα του μεινει.δεν υπαρχει τελεια θεραπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή