/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πρωταθλήτρια Ομάδα! (...Συνέχεια)

...Υπήρξε προσωπικός φίλος και συνεργάτης των Λομπανόφσκι ,Ματουράνα,Αραφάτ,Μπίν Λάντεν,του Αυτοκράτορα Χιροχίτο του Δικτάτορα Σομόζα, του Οτσαλάν,Πινοσέτ,Αμίν Νταντά,Φράνκο Νέρο και μέλος της οργάνωσης σχετικά με την έρευνα για την ερωτική ζωή της Σκουληκόμυγας.
Παριμοιώδης είναι η δύναμή του αφού μια φορά στη ζούγκλα σκαμπίλησε κάτι ανθρωποφάγους και ένα Γορίλα.
Κατά το πέρασμά του από την Παλέρμο έκανε μια από τις επιθυμίες του πραγματικότητα να γίνει Νονός στη Σικελία κάνοντας 12 βαφτιστήρια.
Τιμήθηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Γεοπόνων και Διακοσμητών για την σπουδαία επιστημονική  Πραγματεία:"Η Μαλακαφάνα ως καλοπιστικό φυτό, μύθοι και πραγματικότητα".
Είναι σε θέση να απαγγείλει από μνήμης κομάτια ή και ολόκληρα τμήματα από σπουδαία λογοτεχνικά ή ιστορικά έργα όπως το περίφημο Χρυσόβουλο του Αυτοκράτορα Ανδρόνικου στο πέρασμά του από το Μωρηά το 1293, το έπος του Γκιλχαμές ή την κίνηση από το βιβλίο εσόδων -εξόδων του καντηλανάφτη της ενορείας του.
Επίσης συμφωνεί με το μεγάλο Διανοητή και Λαογράφο Ηλία Πετρόπουλο για ένα σημαντικό ζήτημα της εποχής που έχει απασχολήσει έντονα πολλούς στοχαστές, πως πράγματι  οι Τσιμπουκλούδες των γραφείων ανήκουν στα επαγγέλματα των δρόμων.
Διατηρεί στενές σχέσεις με τους Βασίλη Χατζηπαναγή,Βασίλη Ρατς, τονΈκτορ Τσούμπιταζ το Βέλγο Μουντιαλικό Νίκο Κλάσεν το Νίκο Αλέφαντο,Καντάφι,Τσιλέρ,Φιντέλ Κάστρο,Λεπέν,το Βασιλιά της Ιορδανίας ,τον Πατριάρχη της Ρωσίας Κύριλο,το Δαλάϊ Λάμα,το Μουλά Ομάρ,τον Ίνδό Γκουρού Σάϊ Μπάμπα,το Αυτοκράτορα του Πόντιουμ Ρικάρντο Μούτι και το Γιδόχαρο.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε πολυποίκιλες επιχειρήσεις.
Έχει ψαροκάϊκα στο Βόρειο Ατλαντικό ,Αλυκές στο Μεσολόγγι ,Γιδοπρόβατα στην Πίνδο,450 Γκαμήλες στην Υποσαχάρα,700 Ζευγάρια Κορατζίνους στο Μπουργιεβέ ,40 Πεζούλες με φαλαρίδα κίτρινη στα Καψαλέϊκα,150 στρέματα πουρνάρια στο Βόρειο Ταύγετο,70 στρέμματα Παλιούργια στον Αγραπιδόκαμπο, 800 εκτάρια Θάλασσα στον Μεσσηνιακό Κόλπο,1 παιδική Χαρά στα Φουντέϊκα,Νταλίκες στο Ουζμπεκιστάν που μεταφέρουν ασφακοκέφαλα, 8 κοπάδια Λάμα στο Αλτιπλάνο,10 Τροβαδούρους στην Πιάτσα Ναβόνα 1 Ζωολογικό Κήπο και 3 Πολυκατοικίες στο Ντουμπάϊ.
Μανιώδης συλλέκτης έργων τέχνης αφού τελευταία ολοκλήρωσε μια σπάνια συλλογή από 100 κορίτους 50 εκ των οποίων με το πλύμα μαζί.
Όνειρό του ήταν να σπουδάσει Αεροναυπηγός,Αστροφυσικός και στη σχολή Καλών Τεχνών του Μονάχου.
Άν ζούσε στην αρχαιότητα θα ήθελε να έπαιρνε μέρος στο κυνήγι του Καλυδώνιου Κάπρου.
Τρία είναι τα μεγάλα πάθη στη ζωή του: το Ποδόσφαιρο,οι Γυναίκες και το Μπαρμπούτι αλλά δεν ήταν Με- τριο - παθής.
Άνθρωπος από ξεχωριστό μέταλο η μόνη αδυναμία που έχει είναι πως ματιάζεται εύκολα.Μια φορά για να τον ξεματιάσουν χρειάστηκαν 10 Τουρκογύφτισες.
Τον ελάχιστο χρόνο που έχει τον περνά μασώντας Κούμαρα.
Τέλος στα 3 κιλά γόπα κάνει δώρο ένα τασάκι.





10 σχόλια:

  1. ...τραγουδαει το απο τις κακιες παρεες μου ηρθς η καταστροφη μου.ετσι βαφτιζε κι ο μητσοτακης για γουρι.τα καλιαρντα του πετροπουλου θα διδασκονται απο σχολεια μεχρι τσιγγανικους καταβλισμους.στο αβγανισταν εφηππος παιζει πελοτα.μασα και big babol.sta 5 kila dinei to telaro..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..σαν τον κουταλιανο μασαει σιδερα και σταματαει τραινα.εξαιτιας του εκλεισε ο ΟΣΕ της τριπολης.και πουλιεται μπιρ παρα.απο τοτε δεν μασαει σε τιποτα και κουλαρισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα οικηματα στο ντουμπαι ειναι κληρονομια και ημιτελη.το μεσσηνιακο τον εδωσε ο καπεταν βασιλης για εκτροφειο ψαριων..πρεπει να καταβαλει τον φορο για να τα παρει.τα ψαροκαικα τα κατασχεσαν πειρατες στη σομαλια.τα γιδοπροβατα τα εμπασαν στην αλβανια για να πιασουν ρατσα.οι νταλικες κατασχεθηκαν γιατι μετεφεραν πυρηνικα αποβλυτα και βλητα χωρις δασμους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δυο προπονητες τον ειχαν για σκαουτερ.οι πολιτικοι ειναι ολοι μακαριτες.με τον φρανκο νερο κυνηγουσαν καρχαριες,οχι με ξιφοπαραγαδο.μονο με μαχαιρι και μπουκαλες οξυγονου.ο ταρζαν τον ηθελε για γοριλα.καλυτερος νονος απο τον μαρλον μπραντο.απαγγελει το μανα με τους 9 τους γυιους και με την μια την κορη.σε στιχους μπακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει φωτο του αρχιεπισκοπου ιερονυμου και πινακες του ιερονυμου μπος.επαγγελματα των δρομων σαλεπιτζιδες λαχειοπωλες λουστροι και ενας στα γρηγορα.τις αλυκες τις φυτεψαν ρυζι επιδοτουμενο.οι καμηλες κανουν δρομολογια σαχαρα-καλαχαρι.οι κορατζινοι εχουν εκπαιδευτει σαν ταχυδρομικα περιστερια.τα πουρναρια ειναι απεξω κουκλα μεσα πανουκλα.τα λαμα ειναι σαν τους στρουθοκαμηλους αλλα διαφερουν σεξουαλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η παιδικη χαρα ειναι επενδυση για το μελλον.η φαλαριδα ειναι για στεφανια μαγιατικα,αφου γιαυτον και για το θαναση οι τσιγγανες δεν βλεπουν στεφανι στο φλυτζανι και στα χαρτια το υποκαθιστουν για πιο σιγουρα με το μ.αγιατικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουμαρα και φουμαρα.γυναικες και μπαρμπουτι πεταμενα λεφτα.η αλλιως σκυλα με κανες ρεζιλι στον πασα και στο βεζιρη.στο ενα μαγιατικο δινει ενα ημερολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οπως ο μουφτης της θρακης ειναι ισοβαθμος με γενικο διευθηντη δημοσιου,ετσι και οι τσιμπουκλουδες των γραφειων επισης,ναι μεν ανοικουν στα επαγγελματα των δρομων οπως αναφερετε,αλλα με τις συμβασεις εργασιας μπορουν και να κανουν και χρεη ιδιαιτερας γραμματεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ-πριν 20χρονια ποδοσφαιριστης γνωστης ομαδας του νομου,ειχε πει οτι το βραδυ πριν τον αγωνα πριν κοιμηθει βαζει παγο στα αποκρυφα του, για να μην παθει ονειρωξη και χαθει ενεργεια.και την αλλη μερα ειναι ακμαιος και ξεκουραστος.ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΧΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.αποφασισαν να κανουν επιδειξη ταπερ σε σπιτι στη βρυση αλλα σωστα η προταση απορριφθηκε.αυτα γινονταν το 1970 που τα μαγαζια ηταν λιγα.η μετακινηση ειναι δυσκολη απο το πανω χωριο.περισυ πηρα 3 ταπερ απο την καστανια με 4ευρω.δεν ειναι κατι ακριβο να αφηνει κερδος.ειναι φασαρια για την σπιτονοικοκυρα να ετοιμασει και να καθαρισει το σπιτι..και ετσι αν γινη θα ειναι στην αιθουσα του συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή