/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κείμενο-Μάθημα.1απο4

Αρχή εντατικών μαθημάτων φιλολογίας-πορδολογίας για προχωρημένους με δεδομένο πλέον πως οι φάν (fan-ανεμιστήρες) της ιστοσελίδας μας είναι προχωρημένοι.
Το παρακάτω Μάθημα-Κείμενο απαγγέλθηκε την ημέρα που μετενομάσθη η Πλατεία Ρασέϊκο Αλώνι σε Άνω Πορδόμυλο.
Είναι γραμμένο απο τον Ηλία Πετρόπουλο επίτιμο μέλος της Ο.Γκ.Π. και φαν της στήλης.
ΥΓ.Θα ακολουθήσουν μαθήματα ονομάτων επίσκεψις.Προτείνουμε στους αναγνώστες μας πρακτική εξάσκηση στα παρακάτω μάθηματα καθώς κ να κρατήσουν τις απαραίτητες σημειώσεις γιατί τα επόμενα μαθήματα είναι για το .....!
...συνεχίζεται.

6 σχόλια:

  1. α]οι γυναικες κλανουν απο δυο τρυπες γιαυτο εχουν λιγοτερη αποδοση απο τους αντρες.β]το δρομολογιο ρωμης-παρισιων ιστορικα το ειχε κανει και η παπισσα ιωαννα.γ]ο πρωκτος αν δεν ειναι μουσικο οργανο εχει το χαρισμα της επαναληψης.[ριπλευ]δ]οι νεες αποφευγουν την δημοσια εκδηλωση της κλανιας,οι μεγαλυτερες πιο δυσκολα.ε]ο μιλαν κουντερα στην ελαφροτητα του ειναι ειναι πιο περιγραφικος....με το ενα ποδι σηκωμενο ειναι πιο ανακουφιστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιστορικα διδαγματα-παλιοτερα και πριν την εποχη του χαλκου βγηκαν οι πορδες.και αφου μιλαμε για τρυπες θα σας κανω γνωστο οτι οι πρωτοι οργανωμενοι κωλομπαραδες εμφανιστηκαν στην πολη Σοδομα γυρω στο οκτω χιλιαδες προ Χριστου.διαδοχους δεν αφησαν [εγινε η πρωτη γκουερνικα]αλλα πολλοι τους εμαθαν απο την ιστορια και προσπαθησαν να τους μιμηθουν.]οσο για το αλωνι σωστα ονομαστηκε ετσι διοτι απο το 1890 εμφανιστηκαν οι πρωτοι επωνυμοι θεμελιωτες ναων.και η ιστορια τους οφειλει να μνημονευεται το ονομα τους και να απαγγειλει και εναν..επικηδειο λογο οπως τον προαναφερθεντα.εστω και στα αλωνια.αν ειχαμε παιδια θα απαγγειλαν το ειμαι μια ελληνοπουλα [my litle greek woman] αλλα ηταν εργασιμη μερα και ειχαν σχολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -μεγαλα εργα υποδομης εγιναν τελευταια στο χωριο.οπως η ασφαλτωστρωση της πολυσυχναστης λεωφορου σχολειο-οικια προεδρου.αν ειμαστε τυχεροι και βρεξει και κατηφορισουν οι συσσορευμενες σβουνιες απο τα γαιδουρια ιδιοκτησιας μιχαλοπουλων,θα ολοκληρωθη η ευτυχια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -φημολογειται οτι μετα το νοεμβρη που θα ερθουν τα λεφτα απο το ΔΝΤ,ΤΝΤ και μεχρι να ξαναφυγουν[αφου τα ασπρισουν πρωτα]θα περισσεψουν μερικα και κοινοτητα-εκκλησια μαζι θα απαλλοτριωσουν και θα ανακαινησουν καποια σπιτια που θα χρησιμευσουν για κοινωφελεις σκοπους.ηδη η ευρωπαικη τραπεζα ενεκρινε κονδυλι για το σκοπο αυτο,Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ειναι ο προεδρος τοπικου και ο παπας.εγγυητης ο Δημητρης ο βουλγαρος που παρα-θεριζει στη Ζακυνθο[φιορο του λεβαντε]και αν δε σηκωνει το τηλεφωνο θα απαντα σαν αντικλητος ο γιαννης ο τεως προεδρος.και για τα παραθυρα του ΕΣΠΑ θα φροντιζει ο προκοπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -τελικα αρχες Δεκεμβρη μετα απο τεσσερα χρονια στην σκληρη ξενιτια κατεφθασε ο Βουλγαρος ξανα στα πατρια εδαφη.και ωρα την ωρα θα ξεκινησουν τα προαναφερθεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα αυτο το σπιτι διπλα απο την εκκλησια,θα γινει θρυλικο σαν της Αρτας το γιοφυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή