/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

...ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους.

9 σχόλια:

  1. Για την εφημεριδα λετε η για την κασσετινα με τα τσιγαρα που εβγαζε ο ΚΕΡΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -μακαρι να μπορουσα να παω εξω,εκει βρισκεις και κανεναν ελληνα,εδω σε λιγα χρονια αν δεν μας εχει ανατιναξει κανενας αλλαχοισκιωτος[ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ]και στις παρελασεις γερμανικα θα μιλαμε.το ζητω θα το λεμε χαιλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο ΕΘΝΟς -αυτο που πολεμησε το 21 και επι βα[ρ]υαροκρατιας το δικαζαν στο προσωπο του κολοκοτρωνη,η το εθνος του 40 που του επανεφεραν μετα ενα λιποταχτη βασιλια και κατι λακεδες [υπερετες στη μεση ανατολη να το τοποτηρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΕΘΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ του μυαλού κ της καρδιάς μας.

    Ο.Γκ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το εθνος δυστιχως οπως και το πασοκ παρουσιαζουν εικονες διαλυσης.για το δευτερο δεν μας απασχολει.το πρωτο θελει συμμαζεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ειχε πει τεως προεδρος[προ Παπουλια].τι ηθελε να πει δεν γνωριζω.μετα το εκανε στηλη σε εφημεριδα καποιος δυμοσιο-γραφος..

      Διαγραφή
  6. -ετσι και γινει κανενα τσαφ,ολοι θα την κανουν για εξω.πρωτοι οι πολιτικαντηδες οπως τους αλλους τους τυχοδιωκτες που ηταν στις ακυβερνητες πολιτειες[βιβλιο του Σ.Τσιρκα]και δευτεροι οι νεοι κατοικοι ακριτικων νησιων προς σκανδιναβια μερια.και θα μας αφησουν μοναχους-μοναχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή