/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κείμενο-Μάθημα 2από4.

...
...συνεχίζεται.

5 σχόλια:

  1. Στο διαγωνισμό πορδής βραβείο είχαν πάρει ο γερο-Φασαρίας και ο γερο-Αποστόλης ο Μπακής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι δεν ειχαν αντιπαλο.τρως-βηχεις-κλανεις-δεν εχεις φοβο να πεθανεις.λεει καποιο ρητο.η το αλλο,κωλος κλασμενος,γιατρος χεσμενος.κι ο κωστας ο τρεχαλατζης ειναι μεσα στην δυναμη.ισαξιος με τους προαναφερθεντες.για να μην πηγαινουν οι κλανιες χαμενες σε κλειστο χωρο πρεπει να γινει με επιβλεψη μηχανικου η απαραιτητη εγκατασταση,αλλα ειναι ασυμφορη σαν τα ηλιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να δοκιμασει καποιος αν η φασολαδα δεν ειναι μουφα,απλα θα βαλει ενα φελλο πισω του.και να τρωει ακαταπαυστα.βασει της ποσοτητας που θα καταναλωσει με την επιταχυνση του φελλου.θα βγαλει την ισχυ που κινηται στη μοναδα του χρονου/δια του χρονου τουτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -να σε κλανει ο αλλος,κι εσυ να νομιζεις οτι σου τραγουδαει το για μας κελαιδουν τα πουλια.παντως μερικοι τα εκλασαν για τις δηλωσεις ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ.αλλα την ιστορια με τον τυραννο των Συρακουσων ΔΑΜΟΚΛΗ και το σπαθι πανω απο το κεφαλι του δεμενο απο μια τριχα αλογου κανουν οτι την αγνοουν επιδειχτικα.οχι ειδικο δικαστηριο ΑΝΤΑΡΤΟΔΙΚΕΙΟ ειναι η σωστη διατυπωση.και οι 6 του 1922 μετα απο 90 χρονια αποκατασταθηκαν,κι ετσι ο μονος υπευθηνος για την μικρασιατικη καταστροφη ειναι ο Χατζηπετρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -63 atoma επι 7 κιλα ρυζι ειναι περιπου μισος τονος.τοσο μπηκε στο χωριο.και για ενα χρονο λυθηκε το διατροφικο προβλημα του τοπου μας.οποιος δηλωνει δεν χανει.καποτε θα πιασει την καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή