/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πρεζάτο Κουί το ντε λα Πρέσιο,Roufen Merkel.


11 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-[για οσους εχουν προβληματα ακοης]ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-φον μπηχτον βαλτον,αχ ποναω βγαλτον.ΓΑΛΛΙΚΑ[με κλειδι]-ντελα πιαστον ντελα κουνατον ωρες...και προσεχως θα γραψουμε και επι..πονηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΤΑΛΙΚΑ-λα φινιτο λα μουζικα ιλ πασατο λα φιεστα[αστα και χεστα]και μπουρνουζια διπλοφαρδα ινα το γραφει και στην ουγια.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς αναφερουν οτι ελληνες της γερμανιας με πρωτοβουλια των εκει πελλανιωτων εχουν μαζεψει 600 εκατομ μαρκα[με εκαψεσ] με σκοπο να εξαγορασουν το χρεος της ελλαδας.και γιαυτο αυτον τον καιρο αλλος παει και αλλος ερχεται.για τις διατυπωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi den einai anekdoto.meta to touristas.tora arxisan na kykloforoun stin piatsa kai..albanoi skinothetes.τι αλλο θα ακουσουμε πια στη ζωη μας την πεζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει να κανουμε εισαγωγη σκηνοθετων κυριως πεινασμενων που προσπαθουν να κοψουν κανα εισητηριακι ανεβαζοντας θρησκευτικα εργα,αλλα απο ζουρναλιστ ειμαστε πληρεις.και κυριως παντα ενημερωνουν αντικειμενικα τον κοσμο.με ειδησεις οπως παπας εκλεβε νοβα,παπας λαθροκυνηγουσε.αδερφος παπα επαιζε σε τσοντα,μια σελιδα ολοκληρη για τον αδερφο του Κασιδιαρη επειδη κατειχε οπλο.τελικα στην ελλαδα φταινε για ολα οι παπαδες και οι κασιδιαρηδες.και κυριως φταιει η χρυση αυγη που δεν πλακωνει μερικους,να παρει αλλες δεκα μοναδες για πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -μετα απο τα κρι-κρι που απο τα σωματα ασφαλειας[αγροφυλακη] θεωρουνται προστατευομενα ειδη.και τους αραπηδες που θεωρουνται προστατευομενο ειδος απο το συριζα και απροστατευτο απο τη χρυση αυγη.ειμαστε εθνικα υπερηφανοι που και οι κολοκυθιες του χρηστου γκλεκα πιστοποιηθηκαν σαν αυθεντικο και εξαγωγιμο ειδος περνοντας γαλαζια σημαια.και κανουν το χωριο να αισθανεται περηφανο που ακουγεται σε ολο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -σαν βγεις στον πηγαιμο για το Παρδαλι,να ευχεσαι να ειναι μακρυς ο δρομος,γεματος περιπετειες για να βαλεις γνωσεις.με τις λακουβες τις ασκεπαστες και με τη γεφυρα με τα χαντακια.ριξε και κανα μπινελικι στους αρμοδιους που αφησαν τον τοπο εις τη μοιρα του,μεχρι να ερθουνε οι αλλες εκλογες.αν δεις και κυκλωπες και λαιστρηγονες να μην φοβηθεις,θα ειναι κατι αγριανθρωποι αρκαδες,που αγριογουρουνα παραμονευουνε εν τι νυκτι.κι αν εισαι τυχερος και δεν τα φανε,καποιο στο δρομο σου μπορει να συναντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ-ομορος νομος εχει την ιδιορυθμια να εχει 2-3 μερη ονομαστα και τουριστικως ανεπτυγμενα[κατ εφημισμο]κατα τα αλλα οι υπολοιποι εχουν 3 πρωτερηματα.αμορφοσια απομονωση αγραμματοσυνη.καθεστως ταλιμπαν δηλαδη.γιαυτο μπορει να μην τους αρεσουν καινουργιες κοινωνικες πολιτικες τασεις.ειναι και οτι ανεκαθεν βγαζουν πολλους πολιτικους[ο μονοφθαλμος στους στραβους..]που τους πανε σαν τα προβατα.η λακωνια τουλαχιστον δεν εχει βγαλει πολλους εν συγκρισει με τους προαναφερθεντες γειτονους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΦΡΟΥΙΤ-εταιρια συγκομιδης νωπων φρουτων και κηπευτικων με ειδικοτητα στα επιτραπεζια και ακανθοειδη [για να μην μπορει να τα κοβει ο καθενας] με παραρτημα στο χωριο και τα κεντρικα στην αθηνα.τοις μετρητοις πληρωμες λογω ασταθειας του ευρω σε φραγκα μαρκα δολλαρια και γιεν [εναλλακτικα]και λογω ανακεφαλαιοποιησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -μπροστα σου τα φωτα μιας πολιτειας που περιμενει τις ανασκαφες,και τα κλουβια με τα καναρινια που κοιμουνται βαλμενα στη σειρα.και εγω που δεν εμαθα ακομα ποιος ειμαι,ενας κουρασμενος σκοπος χωρις προοπτικη,κι εσυ που σε λιγο θα σβησεις,ενα απο τα φωτα,για να κοιμηθεις με καποιοιν που μου μοιαζει.ετσι που τα σιδερα του κλουβιου θα χαθουν για μια στιγμη,μεσα στο σκοταδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Φόβος,γιός του Άρη και της Αφροδίτης.Μία απο τα ίδια κ εμείς.
    Ο.Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή