/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μύγα.

Δεδομένου της ανόδου της θερμοκρασίας και των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαϊου έχει κουκουνιάξει μύγα και κάθεται όπου να'ναι!
Μεγάλη Προσοχή στις επερχόμενες εκλογές και σουχλάτε τους όσο μπορείτε...


31 σχόλια:

  1. -εισαστε οι καλυτεροι κινηματογραφιστες μικρομηκαδες των βαλκανιων.στειλτε τη σε φεστιβαλ οπου σιγουρα θα βραβευτει.υποβλητικη και η αφηγηση του ιερεως.αλλα προσθεστε λιγη διαρκεια η βαλτε τη σε πιο αργη κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..και για να πρωτοτυπησετε να την ονομασετε.eyropean sex vacation.ειναι και πιο εμπορικο και θα φερει και κοσμο στο χωριο.περαστικο οχι μονιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μυγα-ενοχλητικο εντομο με πολλα ελαττωματα.συνανταται σε διαφορα μεγεθη παραλλαγες και ονοματα.οι χειροτερες μυγες και πιο ενοχλητικες ειναι οι ευρωπαικες..αλλα με ενα σκουποξυλο θα πανε στον απιγανο.κοντος ψαλμος αλληλουια.υπαρχουν πολλες πλουσιες μυγες στην ελλαδα που χριζουν λεηλασιας..και θα εχουμε για χρονια να συντηρουμαστε.και ετσι δε θα χρειαζομαστε συναλλαγμα απο τις αλλες τις ενοχλητικες με τα κουστουμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ενα παλιο βουλγαρικο ρητο λεει οτι με μια εφημεριδα μπορεις να σκοτωσεις μια μυγα και μια κυβερνηση.και δεν ειναι τυχαιο.πολλες στηλες εφημεριδων κοσμικες και οχι μονο,προβαλλουν πολλες μυγες εχουσες και κατεχουσες.και ανοιγουν διαφορες ορεξεις..για μελι και για κερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-νομιζα οτι ειναι σατυρα αλλα ηταν ειδηση της τηλεορασης.στην δυτικη μακεδονια χρειαζονται εργατες γης με μεροκαματο 23 ευρω.και δυστυχως ανταποκριθηκαν μονο 27 ελληνες.ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ,και οτι ειναι η ωρα να ξαναγινουν τσιφλικαδες.το αιμα μας θα το πιουμε μονοι μας και αμα δεν φτασει θα κανουμε και εισαγωγη,δεν θα τους το χαρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ-σε καποιο κρατος μια πολιτικη παραταξη κατηγορει ενα απο τα εξωγαμα της για ακροτητες.οτι δηλαδη συν τοις αλλοις υποστηριζουν τους παλιους φιλους τους που εγιναν εχθροι.και διαφορα μπερδεμενα.απο την μανα και τον πατερα παιρνει κανεις την διαπεδαγωγηση.η αλεπου 10 χρονων και το αλεπουδακι 11.ολοι πρεπει καμαρωνουν την προοδο των παιδιων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 7/5/12-τελικα καναμε καταγραφη του αποθεματικου μας βρηκαμε οτι το 1/3 ειναι ληγμενα,[32 στα 100] θα προσπαθησουμε μηπως τα διαθεσουμε σε κανενα φαρμακειο.και θα πειραματιστουμε μηπως και εχουν θεραπευτικες ιδιοτητες.[ειναι ειδος μυαλου των οστων]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -κυβερνηση μπορει να γινει καποια στιγμη.αν και ολοι θελουν να το αποφυγουν.καποιοι αλλοι δεν μπορουν να κανουν κυβερνηση στο σπιτι τους.επειδη οι γυναικες ειναι πλειοψηφια[3-1].κατα τα αλλα στην καλπη ειμαστε πατροπαραδοτοι,στο σπιτι επειδη οσα δε φτανει η αλεπου..προοδευτικοι.και φευγουν τα κοριτσια[εδρα οπου νυχτωσει]και η πατρικη συμβουλη ειναι ναμην σε πατησει το καρο..α ρε και να τα βλεπαμε πουθενα αλλου τι κουδουνια θα τους κρεμαγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλάκες μου καλημέρα!!!Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
    17 Ιουνίου φωτιά και τσεκούρι στους ανθέλληνες! Σε μας έπεσε ο κλήρος να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να ζήσει και θα ζήσει γιατί το θέλουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -τα ξορκια πιανουν μονο στο σινεμα.μακαρι να πετυχουν και να ξεβρωμισει ο τοπος.αν και οι γαλαζιοι ειναι γκεμπελισκοι στην προπαγανδα και στη λασπη.γιαυτο η λακωνια και η περιοχη παει στασιμα.ποιος να την οδηγηση μπροστα.αφου και στα χρονια της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1940-50 καθαρισαν ολη την υγειη νεολαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..και μετα κατα το 60 εφτιαξαν στο χωριο σχολειο δευτερης ευκαιριας οπου φοιτουσαν ολοι οι μεγαλοι στα χρονια.αντι για αλφα-βητα μαθαιναν κα-ρα-μαν-λης.βεβαια οι πολλες επαναληψεις οδηγησαν αρκετους σε τοπικη τυφλωση και κωφωση.αλλα ευτυχως τα παιδια τους δεν τους εμοιασαν λογω οτι βγηκαν και πιο εξω απο τον lost world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που το είδατε ότι τα παιδιά τους δεν τους έμοιασαν ίδια και απαράλαχτα είναι και ακόμα χειρότερα σε μερικές περιπτώσεις.Αλλά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.Μπράβο αστέρια μου!Εκεί να μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν θελω να φερω παραδειγματα αλλα μερικοι κατω των 50 εχουν μια διαφορα απο τους παλαιοτερους,οσοι ειδικα ζησανε αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΡΑΝΙΟ-ιερο βιβλιο των απανταχου μωαμεθανων.το οποιο διασημος κομιστης με πολλα αλλα χομπυ,το μελετησε και το εφαρμοσε με επιτυχια στον οικο του.και εχει την προθεση να το διδαξει αφιλοκερδως σε οποιους θελουν να μαθουν τα εν οικο μη εν δημο.η αλλιως πως εισαι αφεντικο στο σπιτι σου και δεν ακουγεται κιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ καποιους λεμε οτι αυτοι ειναι απο την ΠΑΡΟ.οπως δυο ντοπιοι που ακολουθουν χρονια τωρα διαφορους πολιτικους αστερες.οχι απαραιτητα τους ιδιους καθε φορα.ΠΑΡΟΣ-νησι του αιγαιου.και μεταφορικα κατοικοι του νησιου αυτοι που εχουν καποια τυχερα απο κρυφα εισοδηματα.οπως κανενα δωρακι οικονομικου τυπου.με το να ακολουθουν περιοδειες και ομιλιες.με ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 17 Ιουνίου ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Να ξεμαγαρίσει ο τόπος από τους μητσοτάκηδες, τους σαμαράδες και τα πασοκοσκούληκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μακαρι να γινει ετσι..ΑΛΛΑ..ο ραγιαδισμος δεν εχει βγει απο πανω μας παροτι εχουμε αποβαλλει υποτιθεται την τουρκοκρατια πριν δυο αιωνες.αμα ερθει καποιος και πει οτι διοριζει το παιδι μας,τροχαδιν θα τον ψηφισουμε.αλλα μηπως και οι μικροι θελουν να κυβερνησουν.μονο για κινησεις εντυπωσιασμου ειναι.η το πολυ πολυ να καθονται πισω απο καμμια μαντρα και να πετανε πετρες.μεχρι εκει φτανει η αγωνιστικοτητα τους.ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -BLACK MONEYS-τελικα ειναι παντα επικαιρο,και οχι προνομιο των μεγαλων στις πολεις,αλλα και στα χωρια.τωρα πως το δικαιολογει καποιος που το σπαταλα σε δεξιωσεις λογου χαριν,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.μπορει να τα μαζευε μικρος που ελεγε τα καλαντα.δικαιολογιες βρισκονται αλλα με σκιες σαν τις ακτινογραφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε πατριώτη τους συριζοκουκουέδες γιατί δεν τους αναφέρεις, φωτιά και τσεκούρι σε όλους τους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλος ο χαρτης με τις τσιχλες,αλλα απο εδω και περα θα αλλαξουν πολλα.στον κουρεμενο μπαινει επιγραφη[κτηματομεσιτικες επιχειρησεις μονης βατοπεδιου]και στην κορφη θα χτηστει εκκλησια[η παναγια η οφσοριανη]το βιβαρι ονομαζετε[πειραματικος πυρηνικος υδροβιοτοπος]κατι καλυβια προς κεφαλοβρυσο γινονται εμπορικες εκθεσεις βαρεος και ελαφρου οπλισμου.ο ξεριλας γινεται παραλια εκδιδομενων λαθρομεταναστριων.μελιχοβο-καψαλεικα κεντρο επιρροης μαφιας.τα παληομαντρια χωρος δεξιωσεων γαμων βαπτισεων.η πλατεια βρυσης φιλοσοφικο καφε.μουσγα-πελεκητη κινδυνος βιοτοπος καταφυγιο πολιτικων....και λοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το Γαμα[3ο]μνημονιο.μερικα απο τα μετρα.α]το υπουργειο σωματικης εκμεταλλευσης και δια ξυλου προσαγωγης νομιμοποιει το trafficking και αναλαμβανει την οργανωση διακινηση και συντονισμο ωστε να αποκτησει καθε νησι δικη του περιοχη κοκκινων φαναριων οπου θα διοχετευονται οι αλλοδαπες λαθρομεταναστριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ..β]ιδρυεται η τραπεζα υποδοχης αμφισβητουμενων κεφαλαιων souplin bank που χαρη σε αυτην το χρημα οχι μονο θα πλενεται αλλα και θα μαλακωνει..γ]το ΥΠουργειο δια βιου δομησης και δημιουργικης αναβαθμησης αιγιαλου θα δινει ειδικο βραβειο για την κατασκευη που θα χτιστει πιο βαθια μεσα στην θαλασσα βοηθωντας ετσι στην διαμορφωση κορυφαιας ακτογραμμης ωστε να πηγαινεις στη Μυκονο οδικως[costa-costa]..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...γ]θρησκευτικα θεματικα παρκα με ειδικα ΤΖΑΜΙΑ,χωροι εξασκησης καμικαζι και απομιμηση μουσουλμανικου παραδεισου[με βουνα πιλαφι και 72 παρθενες[απο το νος. παιδων μαλλον]δ]αστυνομευση κατα τοπους απο τις εθνικες μαφιες,με αυτοχρηματοδοτηση,και στοχο να γινει η ελλαδα ασφαλης χωρα.γι αυτο η βουλγαρικη ρωσικη αλβανικη πακιστανικη και νιγηριανη μαφια θα μοιρασουν αψογα τις περιοχες και ετσι θα παρεχουν ενα περιβαλλον χωρις εγκληματικοτητα οπου θα ερχονται οι τουριστες να ξοδευουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...ε]εφοπλιστες και επιχειρηματιες απο ολο των κοσμο θα μπορουν να γραφουν τα σκαφη τους[ορφανες θαλαμηγοι]στα ελληνικα νηολογια και θα παιρνουν την ελληνικη σημαια συμπληρωνοντας μια απλη υπευθηνη δηλωση οπου θα γραφει οτι τα εχουμε αγοραση με τον ιδρωτα του προσωπου μας,και φιλαμε σταυρο..στ]δημιουργητε υπουργειο αναδιανομων επιρροης,και δια βιου ενθαρρυνσης τοπικων παραδοσεων σικελιας...για να γελαει ο καθε πικραμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -παντως ειναι λαθος σκεψη οτι οι ελληνες ειμαστε φιλοξενος λαος.το αντιθετο μαλιστα.η ελλαδα εχει εκταση 132χτχ.και 12 εκατ πλυθησμο.ενω αντιθετα το μπανγκλαντες αντιστοιχα 145χτχ και 150 εκατ κοσμο.[δηλαδη ιδια εκταση και 15 φορες παραπανω κοσμο]και βγαινουμε και λεμε οτι δε χωρανε αλλοι στην ελλαδα.εκει πως χωρανε δηλαδη.απλα γιναμε αφιλοξενοι και δεν καταλαβαινουμε και το μαθημα της φυσικης,το κεφαλαιο πυκνοτητα.τι αλλο να πει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μυΐας εγκώμιον του Λουκιανού, απαραίτητο κόσμημα της βιβλιοθήκης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. -εμεις ισως περιγραψουμε τα γκαβανια σε καποια στιγμη εμπνευσης και ποιητικου ιστρου.ο ομηρος στην ιλιαδα δεν θυμαμαι ποσες σελιδες σπαταλησε για να περιγραψει μια μυγα.ο λουκιανος ειναι πιο γνωστος για τους νεκρικους διαλογους.οπως λεμε στου κουφου την πορτα,παρτη και φυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. -καποτε πριν δυο χρονια ενας αγραμματος και υπερηλικας ιερεας μου ειχε πει οτι ολα αυτα τα μνημονιακα γινονται για να γινει ο παπανδρεου εθναρχης.αλλα επεσε εξω.εγω το υιοθετησα[παπας το ειπε.]και ζητω ταπεινα συγγνωμη.που το εγραψα στην ιστοσελιδα.τωρα θα προβλεψω κατι αλλο,οτι η χρυση αυγη θα περασει το ποσοστο του μαη.γιατι μεχρι τωρα αδικως κατα εμε πολλες φορες επιτιθονταν σε κανα μαυριδερο.τωρα με το σημερινο που κανουν ντου σε βουλευτες ο κοσμος αρχιζει να τους βλεπει σαν το ρομπεν των δασων και νταρτανιαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να αγιάσει το χέρι σου Ηλία Κασιδιάρη επιτέλους ένας άντρας με αρχίδια. Τέτοιους Έλληνες θέλουμε.Όχι τους προδότες και τους ανθέλληνες, και τα παπαγαλάκια τους δημοσιογραφίσκους της πεντάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...τελικά την πέτυχε την Μύγα?

    Ο.Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολλες μυγες για να γλυτωσουν το φλιτ καθονται μεχρι και στου βοδιου το κερατο.[ΑΙΣΩΠΟΥ ΜΥΘΟΙ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή