/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μαγιοπούλα.

...Πρωί πρωί την πότιζα φιλιά το δειλινό την πήραν τα πουλιά.


5 σχόλια:

  1. -Απο την επομενη δευτερα να πιασουμε ενα μαγιοξυλο και να τους αρχισουμε μεχρι να πιασουν το μαη θερμη.ελληνες εγκαθετους και ξενους τοκογλυφους.και ας μας βγαλουν απο την ευρωπη.ουτε θα σταξει η ουρα του γαιδαρου,ουτε θα μου πεσει ο εγωισμος αν με λενε τριτοκοσμικο.μαλακα να μη με λενε που φοβαμαι μη μου κοψουν το μισθο και ξεπουλαω τον ηλιο τη θαλασσα και τα βουνα της περιοχης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κυριακή θα σας δω μαλάκες μου.Μαυρίστε αυτούς που ξεπούλησαν την πατρίδα μας, στείλτε στο διάολο όλους τους ανθέλληνες, δούλους του παγκόσμιου τραπεζιτικού κατεστημένου. Μας πολεμάνε ρε γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.Καλό βόλι ρε δούλοι που μας ταΐζουν σανό και μασάτε. Τι άλλο να πω. Πιστεύω να σας έχει μείνει λίγο νιονιό στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -εκει παει το πραγμα.αυτη τη φορα εχει ξυπνησει ο κοσμος.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΝΕΚΡΟΥς ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-ποιος γνωστος πολιτικος αναλυτης των καφενειων και ποσα πηρε απο ποιον Η ποια για να ψηφιση και να στη-ρηξη στις εκλογες της 7ης που περασαν.και μαλλον τα πηρε στο χερι και οχι σε κερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -χρηματοδοτουνται νομιμα μερικοι απο τα pay-rol των διαφορων κομματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή