/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Λουμπαρδιάρης Αστραλέζικος Βέτουλας.


8 σχόλια:

  1. -δεν ξερω με τον αηδημητρη τον λουμπαρδιαρη αν υπαρχει καμμια συγγενεια.αυτη ολη η ομαδα με αρχη την πελλανα και αφου πηραν ευλογια απο το γυιο του ταδε που ειναι πρωθιερεια στον αρχαιο ναο εκει,εκαναν την αφη [ψηλαφιση]της ολυμπιακης φλογας [επειδη στην ολυμπια τα κλεψανε ολα και δεν αφησαν του αγιου τα ματια]και σιγα-σιγα με το πασο τους[διαβατηριο]θα την πανε μεχρι το λονδινο στις δικες μας με τα ξωφτερνα για να καμουν τους ολυμπιακους.μετα το καλοκαιρι που θα δροσιση στις σκελεες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -και γιαυτο το λογο της μεταφορας αλλα και της αναποφευκτης ζεστης θα φορουν περικεφαλεες χλαμιδες και σανδαλια σαν πιστη αναπαρασταση του αρχαιου ελληνικου καλου.κατι σαν τις α-δελφικες εορτες του σικελιανου στο μακρυνο 1928[προ ποτοαπαγορευσης]πιανεις το ΜΑΗ πιανεις και το μαγιοξυλο σαν σκυταλοδρομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .η απτερος νικη δεν ειναι ψευδωνυμο.ουτε αμυντικος η επιθετικος προσδιορισμος.ειναι αγαλμα και βρισκεται στην ακροπολη.οπως τις καρυατιδες[οχι της αραχωβας]υπαρχει και η νικη της σαμοθρακης,η νικη βολου.κλπ.ηττα δεν υπαρχει πουθενα.λες να γινουν τιποτα αλχημειες και να αρχισουμε τα θαυματα,οπως δηλαδη να μεταμορφωνομαστε σε τραγους και να επιχειρουμε να παρα-βιασουμε καμμια ευρωπη στον υπνο της.ολα πιθανα στη ζωη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -μπορει να τις αρεσει και ετσι εμεις μπορει να αρχιζουμε να το παιζουμε..ζιγκολο και η ευρωπη να παραγραψει και τα χρεη μας και να μας δινει και κανενα χαρτζιλικι.θαυματα γινονται σημερα αλλα δεν μαθαινονται.αντιθετα πριν δυο χιλιαδες χρονια και πισω γινονταν περισσοτερα αλλα ηταν φαινεται ο κοσμος τεχνολογικα πιο εξελιγμενος και οι επικοινωνιες καλυτερες και τα γραφανε και σε βιβλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -αλλα παλι με τα χρονια μπορει να ξαναγινουν πολεις-κρατη και να στερνουν τοπικους αθλητες στους ολυμπιακους οπως μερικους απο τους εικονιζομενους που μπορει να στειλει το χωριο και να φερουν και μεταλλια.ολοι κανουν πρωταθλητισμο στο ειδος τους.το μονο κολλυμα ειναι οτι δεν εχουμε σημαια και στο βαθρο θα ανεβαινει αυτη των ολυμπιακων αγωνων[με τους κυκλους].οπως στη μοσχα το 1980 επειδη οι προερχομενοι απο χωρες της δυσης πηγαιναν με δικα τους εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..αλλα και στους ολυμπιακους να μην πανε..μπορει να πανε σε τσιρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..θα συντηρηθουν για αρκετο καιρο,τα τετραποδα μελη του θιασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παντως ενα ειναι σιγουρο οτι ο ανθρωπος εφερε απο την αυστραλια...την προοδο και τον εξυγχρονισμο στην πελλανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή