/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αλάριχος Ολέ!


4 σχόλια:

  1. -αυτο το συνανταμε σε ολη την ελλαδα δεν ειναι αποκλειστικο δικο μας προνομιο.βεβαια αν ρωτηστε αυτον που εχει το χωραφι κατω απο το κοιμητηριο θα σας δωσει τεκμηριωμενη και εμπεριστατωμενη αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -αλαριχος γηζεριχος θεοδωριχος-αρχηγοι των γοτθων οστρογοτθων και βυσιγοτθων.πριν 1400 χρονια επιχειρουσαν πολλακις εισβολη στο τοτε βυζαντινο κρατος.τα χρονια περασαν αλλαξαν τα συνορα και τα ονοματα αλλα οι απογονοι αυτων εμειναν οι ιδιοι με τις ιδιες βλεψεις και αν δεν ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ τα οπλα και αρχισουμε απο τους δικους μας το χασαμε το παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -μπηκαν στιν πολη οι οχτροι-τις πορτες σπασαν οι οχτροι-και εμεις γελουσαμε στις γειτονιες-την πρωτη μερα.....μπηκαν στην πολη οι οχτροι-αδερφια πηραν οι οχτροι-και εμεις κοιτουσαμε τις κοπελλιες-την αλλη μερα....μπηκαν στην πολη οι οχτροι-φωτια μας ριξαν οι οχτροι-και εμεις φωναζαμε στα σκοτεινα-την τριτη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....μπηκαν στην πολη οι οχτροι-σπαθια κρατουσαν οι οχτροι-και εμεις τα πηραμε για φυλαχτα-την αλλη μερα...μπηκαν στην πολη οι οχτροι-μοιρασαν δωρα οι οχτροι-και εμεις γελουσαμε σαν τα παιδια-την πεμπτη μερα...μπηκαν στην πολη οι οχτροι-κρατουσαν δικιο οι οχτροι-ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΓΕΙΑ-ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή