/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ομορφαίνει δεν παχαίνει.


7 σχόλια:

  1. σωστα αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.η κλεοπατρα παληα εκανε μπανιο σε μια στερνα με γαλα για να διατηρει επιδερμιδα.μια αλλοδαπη ειχα δει που αφου ειχε τυλιξει τα μαλλια της με πετσετα να μην αρπαξουν.στεκοταν με τις ωρες πανω απο μια κατσαρολα που εβραζε νερο για να πηγαινουν οι υδρατμοι στο προσωπο και να φυγει η μαυριλα...δεν ηξερε οτι το παραθειο εχει καλυτερα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..αλλες παλι αγοραζουν τζατζικι και πασαλειφουν το προσωπο τους,και βαζουν και τα αγγουρακια στα ματια για προφυλαξη.οσο υπαρχουν ανθρωποι ολο και κατι θα εφευρισκουν για πιλινγκ χαλαουα σαουνα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα γαλακτοκομικα το καλυτερο ηταν ενα που διαφημιζε ο χαρουλης σε μια ταινια του.το γαλα poustle,που μεγαλωνει,,μεγαλωνει,,τα βυζια.ο ιδιος εκανε και τον πρωταγωνιστη[χαρμα οφθαλμων]στο σποτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ-παντως πιο αταλαντοι ανθρωποι απο αυτον εξω απο το γηπεδο στη διαφημιση[που μοιαζει με τον μπελμοντο]και τον αλλον με τη φουκαριαρα τη μανα του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -καλα και αυτος στο λυκαβηττο ανεβηκε να φαει το γιαουρτι.εκει ειναι για κουλουμα και χαρταετους.αν και το γιαουρτι θα ειναι δυσεβρετο ειδος σε λιγο καιρο.αλλα ΑΝ ξυπνησει ο ελληνας θα φτιαχνει στο σπιτι ποσοτητες και θα γιαουρτωνει αφειδως.εδω κατακλεψαν οι πολιτικοι το κρατος..και φυλακη μπηκαν μονο ο εφραιμ και ο γαβαλας.[βλεπω να ξανα-ψηφιζουν στη βουλη τον Ν.4000/59 περι τεντυμποισμου,που καταργησαν το 1984]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περι ορεξεως..η γνωστη αλυσιδα εστιατοριων του γεωργιου φιλιπποπουλου θελοντας να συμπαρασταθει στο προβλημα χιλιαδων ελληνων αποφασισε οπως προσφερει δωρεαν 100 μεριδες φαγητου καθημερινως σε αναξιοπαθουντες.οι οποιες θα διανεμονται υπο την εποπτεια των σγουρδα-βαλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -ο συμπατριωτης μας χρηστος μπακης βραβευτηκε σε πανελληνιο διαγωνισμο μαγειρικης για την πρωτοτυπη συνταγη του-σκαντζοχοιρος πλακι στο φουρνο με πατατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή