/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Προειδοποίηση!!!

Προειδοποίηση
Το Περιεχόμενο του ιστολογίου μας είναι Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στις αναρτήσεις κειμένου αντίθετου με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Όλα στη Φόρα!!!

3 σχόλια:

  1. και ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ενημερωστε μας και εμεις εντος 24 ωρων θα σας διαγραψουμε.αν δεν συμφωνητε με τους κανονισμους ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον κοπο να εγγραφειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -μη λες ονοματα,οι τοιχοι εχουνε αυτια,μπορει να παθουμε ζημια,κι ας ειναι ξημερωματα..ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑς ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ.ουτε κανεις θα πει οτι εχω την μυγα..και μυγιαζομαι.απλως να ευθυμουμε λιγο,αυτα τα δυσκολα χρονια.ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ,ας γραφουμε εδω,κατι σαν χρονογραφηματα,να μην ξεχασουμε και την πολιτιστικη μας κληρονομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..αν και βεβαια ΚΑΝΕΝΑ απο τα αρχεια που εικονιζονται εδω,δεν φιλοξενουνται πραγματικα σε αυτον τον server.οι διαχειριστες δεν μπορουν να θεωρηθουν υπευθηνοι για αυτα που ανεβαζουν διαμοιραζουν η καταχωρουν οι χρηστες.μονο για κατοχη παρανομου πορνο-γραφικου υλικου που εγγηται σε παραβιαση της νομοθεσιας η των νομων περι ευθηνης υπουργων και αθεμιτου ανταγωνισμου μπορει να τεθουμε σε αργια 1 μηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή