/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ευχές...Γκαρόψυχου! κ άλλα.

Ευχές Γκαρόψυχου πριν από το γεύμα.
1.Δέξου κοιλία μας το καταπέτασμα.
2.Συγχώρεσέ μας Θεέ μου που αργήσαμε να πιούμε.
3.Ο Θεός ευλόγησε την βρώση και την πόση να πίνουμε εμείς καμπόσοι.

Μετά από πολλές αναβολές θα γυριστεί επιτέλους φέτος το καλοκαίρι στα Τρίνησα και σε άλλες ειδυλιακές παραλίες της Λακωνικής το θρίλερ : ''Ο Μαύρος Γούβης ξαναχτυπά'' σε σενάριο Θ.Μίχου σκηνοθεσία Σαπίτη σκηνογραφία ο Χούσος και ο Καμπανάς.Τα Μπόσικα θα κρατά ο Ι.Γκλέκας.
Αντι της ρήσης (σχολίων...) του ψευτοφιλόσοφου εμείς απαντάμε: Γκαρόψυχοι και σκατοξύλιδες όλων των χωρών ενωθείτε.

ΥΓ. Αν κρίνουμε από την κίνηση που επικρατεί στην απάνω ρούγα πρέπει να βρισκόμαστε στον αστερισμό του Γολόζου.

19 σχόλια:

  1. πρωτα να τελειωσει αλλα δυο που γραφει.το πρωτο λεγεται παπουτσι απο τον τοπο σου..και ειναι παραγωγη της ballomenos doors,και ενα αλλο εχει να κανει με την εικονομαχια στην ελλαδα απο το βυζαντιο εως σημερα και στην παραγωγη ειναι το υπυργειο παιδιας το μουσουλμανικο προξενειο και αλλες δημο-κρατικες δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος που κρατα τα ..χαλαρα εχει ανοιξει σχολη κομπαρσων και θα τις προμηθευει για το γυρισμα των ταινιων.τραγουδιστριες, καμαριερες, οπως εχει κανει στα εργα ιστορια μιας ζωης,ενας γαμος μια κηδεια μια βουλγαρα και τελευταια στο,μια πατριδα μια σημαια μια γυναικα,[σαν μια σχολη μαννεκεν που ειχε παληα νυν αρχηγος απο-κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωσον κυριε τον λαον σου να φροντιζει τον ναον σου.για λιγο καιρο ξαποσταινεις και ξανα προς την δοξα τραβας,/δυο κοριοι και δυο ψυλλοι θα πεθαιναν απο κοιλη.ετρωγαν με τον βασιλη.και τους πηγαν μια νυχτα εξω απο την..ουρα του ΙΚΑ.καλη χωνεψη και στα γλυκα και στα ξινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γουβης πουλι μεγαλο με καθετη εφορμηση σαν τα στουκας.η ταινια ειναι συμπαραγωγη κοινως ρεφενες.καποιοι περιμενουν το εφαπαξ[οχι με τον πετρο φιλιππιδη,εκεινος προλαβε και το πηρε]και θα την βαλουν μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ταινια θα γυριστει σε φιλμ 16μμ για να μην μπορουν να γραψουν κατι αλλο πανω,και χασουμε το ντοκουμεντο,μουσικη ο γιωργης απο τα τρινησα με κλαρινο το νιονιο.χορογραφιες και βοηθος σκηνοθεσιας η αμαλια.θα μπουν και εμβολιμες σκηνες απο τα making of μονο για το εξωτερικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ιδιος ο μποσικος θα πρωταγωνιστηση μετα στην κρητικη ηθογραφια ο ντελικανης γιατι του πανε οι νεανικοι ρολοι.και θα βαλει και τον κατοικουντα στην κατω εισοδο του χωριου να κανει τον πατουχα-μανωλιο.παμε για βραβεια open-fighiter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στην απανω ρουγα υπαρχει κινηση για εναν απο τους κατωθι λογους.η ψαχνουν να βρουν μια περδικα μικρη και πενεμενη γιατι χαθηκε και το αφεντικο της δινει αμοιβη.η ακουσαν οτι οι μαγια και οι ατζεκοι προφητευσαν οτι το 2012 καπουτ ο κοσμος και βιαζονται να τελειωσουν τις δουλειες τους.[σαν τον κομητη του χαλευ το 1912.το 1984 ξαναπερασε αλλα δεν τον ειχαν παρει στα σοβαρα και δεν του εδωσαν την πρεπουσα σημασια]τον προσβαλαμε και δεν θα μας ξαναεπισκεφτη.]η ειναι τριτη του πασχα και γινονται διαφορες φορτοεκφωρτωσεις προμηθειων για το κλεινον αστυ.και δημιουργηται ετσι..ενος χωριου ανταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα αναλαβει ο μιστερ τζον και τη βοηθεια στο σπιτι.οπυ υπαρχουν ανυμποροι γεροι με οικιακη βοηθο θα προσφερει και αυτος το κατα δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..κασκαντερ στην ταινια θα ειναι η θρυλικη ΒΑ-ΒΑ.η αλλιως ο ελληνας τσακι τσαν.στις επικινδυνες σκηνες οπως οδηγηση εντουρο στον αμμο,πτωση με αλεξιπτωτο[θα παρει πουλαδα]αναρρηχηση τοιχου wick devil. διοτι ως γνωστον εχει σκοτωσει μια φορα 40 μυγες με κινεζικη ρακεττα του τεννις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι γαλλοι εχουν ΜΠΕ-ΜΠΕ οι ιταλοι ΛΟ-ΛΟ εμεις ΒΑ-ΒΑ.[και τσουουζει]κινεζικο δυστιχημα και βασανιστηριο σε προσφορα τα δυο σε ενα και περισσευει στην ουγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειδα ενα ονειρο τρελλο ονειρο απατηλο.ειδα οτι το χωριο μεγαλωσε γεμισε η πλατεια απο παιδια και περασαμε στα χρονια της ευφοριας.τοσα πολλα που θα τα νοικιαζουμε σαν παρανυφακια σε γαμους.καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.σαν τα ρουχα που τα δοκιμαζεις.τα αγορια οταν μεγαλωσουν θα πανε στην μπαρτσελονα.τα κοριτσια απλα δεν θα πανε στην μπαρτσελονα.θα βλεπυν τους αγωνες απο την τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκτος απο τα μποσικα.. θα κραταει και ενα κονταρι της telefunken με ενα μικροφωνο πανω για να γραφει τον ηχο.αυτο ζυγιζει πολλα κιλα και εχει μεινη απο την εποχη της φινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o συλλογος ελληνοβαλκανικης φιλιας..και περιξ με την επωνυμια/υπεροχες νυφες..κοροιδα γαμπροι/οργανωνει συνεστιαση και οτι προκυψει[αμα σκυψει]στο κεντρο ΣΚΟΥΡΑ.θα παρεβρεθει και θα μιλησει [οσο ειναι δυνατον]ο επιτιμος προεδρος που εχει το ψευδονυμο ο σκληρος του μαιαμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γνωστος και εγκριτος δημοσιογραφος της περιοχης ο οποιος στην εποχη του συγκρουστηκε με το εκδοτικο κατεστημενο και αυτοεξοριστηκε για καποια χρονια στην αυστραλια.απορρισε που εμαθε ο θανασης να γραφει σεναρια,στη μακρονησο.στην ελλαδα οτι δεν ειναι απαραιτητο θεωρειται περιττο οπως οι σκεψεις.και οποιος δεν συνεμορφωθει προς τας υποδειξεις για την εν λευκω αποδοχη των σκεψεων καποιων ,βρισκονταν να παραθεριζει[εκων η ακων]σε καποιο εξωτικο νησι του αιγαιου.με ανοιχτο εισητηριο διακοπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα ΕΛΤΑ πολλες φορες κανουν χρονια να παραδωσουν μια επιστολη.αλλα αμα αυτη ειναι σταλμενη απο κρατικο φορεα με χρηματα μεσα και δεν φτανει στον παραληπτη,τοτε αρχιζουν τα ντραβαλα ολων των πλευρων με αποτελεσμα η υποθεση να τραβαει χρονια και να φτανει μεχρι δημοσια ακροαση και οτι καταληξη και να εχει να μενουν σκιες και ερωτηματικα,αλλα σιγουρο ειναι οτι χρηματα δεν βρισκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.-στο πρωτο ραντεβου στα κρινα του αγρου,με μια μοτοσυκλετα τι να κανα η γυναικα,εριξα ανασκελα στους μαγκες πεντε φασκελα.--στο αλλο ραντεβου ειχα και κουρελου την εστρωσα με χαρη απανω στο χορταρι,και εριξα ανασκελα στον κοσμο πεντε φασκελα.--στο τριτο ραντεβου στα κρυα του λουτρου,επεσα σε πρεζονια μου βγηκανε και ψωνια,και εριξα ανασκελα στη μοιρα μου τα φασκελα--τερμα τα ραντεβου αγορασα μαιμου κλειδωθηκα στο σπιτι ,και κανω τον προφητη,και ριχνω τωρα ανασκελα ,στα μουτρα μου τα φασκελα.-ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΩΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.τραγουδι θοδ.ποαλας ερμηνεια κατερινα κουκα 1990

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα ανω ρητα μοιαζουν σουχλερεικα.ετσι γινονταν παληα.εσκαβαν αμπελια και στο διαλειμμα κουβεντιαζαν επι παντος επιστιτου.να ξεχνουν και την κουραση.αυτες οι κουβεντες ονομαστηκαν αμπελοφιλοσοφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ.ασπορου συλληψεως κι ο τοκος ανερμηνευτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν λοιπουν τα ιστορικα κτηρια απο το χωριο...αστεροσκοπειον θεοδωροπουλου.μουσειον natural histori τασονακου.πυργος γκουζουλη με τις φυκτωριες,πυργος ρασσια[κοινωνικες εκδηλωσεις,συνεστιασεις]hountris american embassy,arxontarikh mixalopoyloy,genikh asfaleia papazhth.σαραι γερο-πωλ,σκητη σπιθα-απεναντι,φαρμα ΑΑΑ μαλιαρου,ραντσο παραμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή