/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια Ομάδα!

Με την ευκαιρία της ανάδειξης Πρωταθλήτριας Λακωνίας στη Β' Κατηγορία της Α.Ε Δήμου Πελλάνας,παρουσιάζουμε μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν τη Βαριά  Ασήκωτη και Πλυμένη  Φανέλα των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΠΕΛΛΑΝΑΣ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ
Γεννήθηκε στη Λακωνία και ήταν μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Ελπίδων που έπαιξαν στους Τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και Ελπίδων το 1985 και 1988 αντίστοιχα.
Ένας τραυματισμός στον Τρικέφαλο τον εμπόδισε να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και έτσι στράφηκε στα πετροδόλαρα της Σ.Αραβίας και του Κουβέϊτ.
Απέκτησε τεράστια εμπειρία παίζοντας σε αρκετές Ομάδες όπως στην Αλ Αχλί,τη Γιοκοχάμα,Αλμα Άτα,Παχταχόρ,Δυναμό Κιέβου,Ερυθρό Αστέρα,Παλέρμο,Εξτρεμαδούρα και στα τσικό της Μεγάλης Κυρίας (Γιουβέντους).Συνέχισε στη Ν.Αμερική στις Μποταφάγκο,Σαν Λορέτζο,Άζτεκς,Νασιονάλ,Πενιαρόλ,Κόλο-Κόλο και κρέμασε τις κάλτσες του στον Άπόλλων Καλογωνιάς και Διοσκούρων Πελλάνας.
Θεωρείται ισάξιος των Χατζηπαναγή ,Ντέϊνα,Όβερατ,Ζίκο,Πλατινί,Ασημί,Νεμπεγλέρα,Μουνίτις της Ρεάλ τον Μαυροβούνιο αρτίστα Ντεγιαν Σαβίσεβιτς και τους Σοτομαγιόρ,Μπούμκα,Αουίτα,Αγιεκμπένι και Ζουγκλάκο.
Ένας ταχύτατος αριστεροπόδαρος αέρινος ντριπλέρ και γκολτζής.Ένας εγκεφαλικός Επιτελικός Μέσος και δεινός  καφαλοσφαιριστής.Εμπνευστής του Μοναδικού σε δύναμη σουτ του "Μύτο τσαρούχι σόλο".
Διαθέτει τρομακτική Φυσική κατάσταση αφού έκατσε και είδε 15 συνεχόμενες βιντεοκασέτες.
Στο εργομετρικό κέντρο της Μίλαν που του έκαναν μετρήσεις σχετκά με την ασυνήθιστα μεγάλη του ταχύτητα , βρήκαν πως οφείλεται στις αεροτομές στο σύστημα Μασχάλη -Καμπούρα.Αξέχαστες θα μείνουν στους φιλάθλους οι μονομαχίες του με τους κολοσούς αμυντικούς Μόρτεν Όλσεν,Μάουρο Γκαλβάο,Ζμούντα ,Σιρέα,Μπαρέζι,Ζορζίνιο,Αμορός,Πασαρέλα,Άλαν Χάνσεν ,Τσιούση και Νίκωνα.
Αγαπημένα του χόμπυ:
Σκάκι, Διάβασμα,Κιθάρα,Τένις,Γκόλφ,Κλασικός Χορός,Ιππασία,η Τυφλόμυγα,το Πινόκλι,η ξερή,το Πλακωτό,το Μπίζ, η μακριά Γαίδούρα και η ηλιοθεραπεία.
Αγαπημένα του φαγητά:
Ο Καγιανάς, ο Τραχανάς, τα τσιγαρολάχανα και η βραστογαλιά.Αισθάνεται επίσης μια ακόρεστη όρεξη για το "κεφαλάκι στο φούρνο" και τέλος του αρέσει πολύ να κόβει χαλβά.
Ποτό:
Σαλέπι ζεστό και κανελάτο.
Συγγραφείς:
Επίκουρος,Γαληνός,Διοσκουρίδης,Τολστόϊ,Ντοστογέφσκι,Πανούσης και δηλώνει φάν του Καζαμία.
Τραγουδίστριες:
Ίμα Σουμάκ,Ραφαέλα Καρά,Μπέμπα Μπλάνς,Μάγια Μελάγια,Ζανέτ Καπούλια και η Κάρμεν.
Ταινία:
"Στάσεις και Παραστάσεις"
Αγαπημένο του βιβλίο:
Το κλασικό αριστούργημα του Τζίμυ Πανούση :"Το κυνήγι της Γκόμενας".
Ταλαντούχος Γκιστρολόγος , ικανότητες που εξασκεί στο Μελίχοβο,Κουμαρόλογγο και Αλουπόχωνη.
Χειρίζεται άψογα πολλές γλώσσες λόγω της μακροχρόνιας παρουσίας του στο εξωτερικό αλλά
καλύτερα χειρίζεται ψητές γλώσσες στη σχάρα λόγω της μακροχρόνιας παρουσίας του στα καταγώγια και κρασοπουλιά της Τρίπολης.
Έχει κάνει 3 γάμους και έχει 8 παιδιά το ένα το έχει με την πεθερά του από το δεύτερο γάμο, το δε πέμπτο παιδί τρώει τον άμπακο και η πρώτη του γυναίκα αποδείχθηκε μεγάλη Γάτα αφού όταν κάνανε σεξ τον δάγκωσε στα ποντίκια.....(συνεχίζεται).

11 σχόλια:

  1. και προλαβε και πηγε και φανταρος και επαιξε και στη φανελλα με το 9.και εκανε και το γυρο του κοσμου σε 80 μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..kai h fotografia toy eine sto madisson scouear garden sto new york.ο μονος ελληνας που εχει αυτη την τιμητικη διακριση.αλλες δυο περιπτωσεις αλλα οχι αθλητικες εχουν διακριθη στην αμερικη.ο κλαρινιστας γιωργος μαγκας και η ταινια diamonds of the naked fless.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακομη φοιτησε στην σχολη προπονητων της κολω νιας με συμμαθητες τον β.δανιηλ[προφητης] και τον αλλο που αν πηγαινε σε καμμια ομαδα τα εβαζε με ολους και αφου εκοβε το λε απο το ονομα του γινοτανε..αφαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι μπατζανακης με γνωστη αοιδο τραγωδο που διαμενει σε προαστειον της πελλανας,που φημιζεται για τα φυσικα και αρχαιολογικα του καλλη.και για τον ..καθαρο αερα της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην αραβια γινανε ξαφνικα φιλανθρωποι και μοιραζουν λεφτα ως φαινεται.τα παπουτσια ειχαν λειωσει τι να βρει να κρεμασει.εκανε και στιβο για καλυτερη κατασταση.σηκωνεσαι υπνοβατης αν δεις 15 κασσετες σερι.85-95 επαιζαν αυτοι αλλος ξεκινουσε αλλος τελειωνε τοτε.εχει κανει ανιχνευτης ταλεντων στην ομαδα της νεας ελβετιας μετα απο προσκληση συμπατριωτη του που εργαζονταν εκει και ειχε αποκτησει κονε.εχει παιξει στις ταινιες εθνικη παπαδων και η μεγαλη αποδραση των 11[πελε σταλονε μ.μουρ]και καθε μ.παρασκευη πριν τον επιταφιο παιζει τιμης ενεκεν στον αγωνο βραδυποριακος-ταλαιπωριακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..εχει διαβασει ολα τα βιβλια του διακογιαννη,τον τσελεμεντε της χρυσας παραδειση, το κεφαλι με δυο κορφες. του λακωνα γιωργου ανωγειατη,και τωρα το ανεκδοτο εργο,τα χαβαλια της γκλεκοδημητρως.οταν τελειωσει θα αρχισει συγγραφεις που εγραψαν στις φυλακες,γ.πετροπουλο,ν.κοεμτζη,νελσον μαντελα.και μεχρι τοτε θα τραγουδαει απολυομαι και τρελαινομαι.στο κελλι 33.βραδυασε μες στο γεντικουλε.και αλλα παραδοσιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..λογω του αθληματος εχει γνωρισει μεγαλες προσωπικοτητες[vip]διακογιαννη παπαγιαννη[και τους τρεις]βαρδινογιαννη.τον γιαννη τον ομορφο,την μαρια την ασχημη.και επιασε το μαγουλο του αμιν νταντα το 1973 στην ουγκαντα που ειχε παει μαζι με τον σουγκλακο.τους δεχτηκαν με τιμες αρχηγου κρατους.και ισως λογω του ανοιγματος φιλελευθεροποιησης που ειχε κανει η τοτε greek parliamend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλ σαχλη.γιοκοχαμα[ζαντολαστιχα]παχτακορ το ξεκινημα του χατζηπαναγη.παλερμο σισιλιαν εδρα του δημου μαφιας.εκει οι καλοι και τα ταλεντα μεταναστευουν στο boston.σαν τις αποικιες των αρχαιων σε new generation.στη vecia siniora γνωρισε τον toto scilatsi που ηταν νοτιος.και εδεσαν καπου στα 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμα ειχε διαβασει επικουρο γαληνο τολστοι και ντοστογιεφσκι εμεις τωρα τι καθομαστε και γραφουμε.να ξαναπαμε πρεπει στο δημοτικο απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για τους γαμους τα παιδια και την big mamas οπως τα κανατε μονο το μαντειο των δελφων μπορει να βγαλει ακρη τι συγγενεια εχουν τα παιδια μεταξυ τους εκτος απο αδερφια φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -μανουελ ντος σαντος ΓΚΑΡΙΝΤΣΑ.διασημος βιρτουοζος των γηπεδων,που μιλουσε κυριολεκτικα με την μπαλλα.ενας αερινος εξτρεμ.το ενα του ποδι ηταν πιο κοντο.ασταθης εξω απο το γηπεδο εγκατεληψε γυναικα και 8 παιδια και συζουσε με διασημη τραγουδιστρια.πεθανε φτωχος αλκοολικος και ξεχασμενος σχεδον απο ολους στα 53 του.λετε να επαναληφθει εδω η ιστορια..η πορεια θα δειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή