/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μαναστηριακό Αλώνι.

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία προκύπτει το βασανιστικό ερώτημα.
Οικονομία χώρου ή αισθητική του Πελλανιώτη;
Όλα στημένα σε χώρο 8*4 και στο βάθος αποχωρητήρια ,παιδική χαρά και πιο πίσω κατουρητήρια.
Στο Μαναστηριακό Αλώνι Πελλάνας και όχι στην Ανω Γαράτσα που έγραψε το περιοδικό ''ΓΕΩ'' και παραλίγο να κλέψουν την έμπνευση και να πλαστογραφήσουν για μια ακόμη φορά την Ιστορία.

12 σχόλια:

  1. δημοσιευση.. σχολειου.το να σηκωθουν απο το μνημειο να χρησιμοποιησουν τα..ουρητηρια φανταζει απιθανο.απλα το ολο σκηνικο ειναι αρχικο πλανο ..για το μελλον.κατω απο τα τουβλα παρεκκλησι.το μνημειο τοπος συγκεντρωσεως. [γραμμη]θα χτισουμε μερικα τολ.θα παρουμε και το παλαιστινιακο σπιτι απο κατω οποτε καθαρισουν.κατι λιγα μερεμετια ακομη,και ετοιμο σε εφαρμογη το ..οταν κλεινει ενα σχολειο ανοιγει μια φυλακη.μηπως νομιζετε οτι τα κρατητηρια των αλλοδαπων στην αμυγδαλεζα ηταν μεγαλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APORIAS ACTION.ολα αυτα τα φαγωσιμα που κουβαλιουνται καθε τριτη του πασχα απο τα χωρια στις πολιτειες.με ενα προχειρο υπολογισμο ποσα ευαγη ιδρυματα και για ποσο καιρο θα μπορουσαν να σιτισουν.ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αισθητικη λεξη απειρου καλλους,[εδω μπαροκ ρικορικοκο αφαιρετικη σε κυβο και προσθετικη στο τετραγωνο που ισουτε με το διαγωνιο καθετο αρθροισμα των ροπων των συνιστωσων]ΓΕΩ αναγραμματισμος της λεξης ΕΓΩ.μπορει να γινει και μοοονη ..σφιγμενου.μεχρι να φτασουν στα απο..αχωρητηρια πρεπει να διανυσουν ..forest virgin..παiδικη χαρα...και δυο τρομαρες.[η μια ειναι η διαμαντω η αλλη φοραει μασκα για να μην φαινεται και την λενε αισθητικη.]το καλοκαιρο γινεται και 5χ5.τηλεφωνο για,, πακιστανους περιηγητες.η ιστορια δεν κλεβεται ..βιαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως οι προγονοι μας δεν προκειται να πλειξουν με ενα τηλεφωνακι μιλουν με τους δικους τους οτι ωρα θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...3 φορες το χρονο.25 μαρτη 28 οκτωβρη και στην περιφορα του επιταφιου.αλλα εχουν και το παμε ..πακετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..και ολα τα νεα [τουρκικα haber] τα μαθαινουν απο αυτους που καθονται στα παγκακια.τα οποια λενε μερικες γλωσσο-κοπανες οτι στοιχισαν 2-3 χιλιαδες ευρω γιατι φτιαχτηκαν απο ελεφα-do-ΔΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MONH ιδρυματος DAFNIOY.εκει γινεσαι ηγουμενος αν το..εγκρινει ο.προηγουμενος.προσεχως ασυλον και κρυψωνα για ληστες καταχραστες και επιορκους υπ-αλληλους.αγαπατε αλληλους.παιχτο τρελλος και καθαρισες.προκειμενου να κρυβεσαι στα βουνα και να θεωρησαι ακοινωνητος μπαινεις στο δαφνι και εισαι και μεσα στα γεγονοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ γινομαστε ρομπες.νεος της περιοχης θεωρησε απαραιτητο να βρει μια κοπελλα για να συνεχισουν μαζι τον προτερο εντυμο βιον του.τιποτα το παραξενο.αλλα με το σκεπτικο και την νοοτροπια πολλων να χτυπανε πορτες λες και ζητουν καποιο πραγμα για να κανουν μια δουλεια γινονται αντικειμενα αρνητικου σχολιασμου και απο ανθρωπους χαμηλης η μηδαμινης ηθικης υποσταθμης.και δινουν αξια σε αυτους ευτελιζοντας τη δικη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..μα γιατι δεν παιρνουν παραδειγματα απο αλλους.ο αλλος παιρνει οσους ψηφους θελει και νομιζει οτι και οι γυναικες ειναι ψηφοι πηγαινει ζηταει και παιρνει..αρνητικη ψηφο.ολες θελουν να κανουν σχεση πρωτα και μετα να το επισημοποιησουν.οσο και καλος να εισαι σε τετοιες περιπτωσεις αντιμετωπιζεσαι αρνητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EKTAKTH EIDHSH-οπως λεμε προεγκριση δανειου. [οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και σου λενε να αγορασεις κουβερτεςκαι θα σου βγαλουν καρτα] το σεπτεμβριο θα αφιχθει ο αυστραλος.και αυτη θα ειναι η 96η φορα αν δεν κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν μας βγαλουν απο την εοκ[οχι ελληνικη ομοσπονδια καλαθοσφαιρισης]απο που θα κλεβουνε αρχαια και που θα ξεφορτωνουν τους λαθροεμιγκρεδες.1000 χρονια τωρα μας γ..ε ΚΑΙ αν δεν βαρεθηκαν αυτοι βαρεθηκαμε εμεις.και το μονο που μπορουν να μας παρουν ειναι τα..νεφρα μας και αυτα μονο αν πεθανουμε.ας ξεθαψουν το ανδρεα και τον καραμανλη να τους ζητησουν τα ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο, βρε παιδιά, της γκαροψυχολογίας... Θίξατε ένα θέμα που εμείς εδώ από το δικό μας μπλογκ αποφεύγαμε επιμελώς, προς το παρόν, να το σχολιάσουμε... Αλλά και δεν μας πήγαινε να το αφήσουμε έτσι! Όντως τι αισθητική είναι αυτή που βασανίζει τα ματάκια μας, μόλις πατήσουμε το πόδι μας στην πλατεία!!! Σε κάποιους από εκεί μέσα από το χωριό, τελικά, θα πρέπει να μας κάνετε ομαδική γκαροψυχολογική θεραπεία, για να στρώσουμε αισθητικώς... Έχετε πολύ πλάκα... Απολαμβάνουμε πολύ τα εύστοχα (αλλά και ιδιαιτέρως τολμηρά) σχόλια που κάνετε γενικώς στα άρθρα σας! Keep on walking...
    Απόρρητη ομάδα Πελλάνα-fanclub.

    ΑπάντησηΔιαγραφή