/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αφιέρωμα!

Αφιερωμένο σε όλους τους Γκαρόψυχους ,πατήστε  εδώ χάμου

8 σχόλια:

  1. εκεινοι που εχουν τα γενια ας οικονομισουν και τα χτενια.εμεις κατι κατι μονο το τομαρι μας εχουμε.τα εδαφη που εχασε η ελλαδα αν καποιος εχει διαβασει ιστορια τα εχασε οταν κυβερνουσαν καποιες συγκεκριμενες πολιτικες παραταξεις.οι σκλαβοι σε οποιοδηποτε καθεστως ειτε αυτο ειναι ελληνικο η ανθελληνικο δεν θα παψουν να ειναι σκλαβοι.και ευτιχως το εχουν καταλαβει και κρατανε και καποια πισινη.δυναστες αλλαζουν.λαμπρη και φωτεινη εξαιρεση οι γιακωβινοι στη γαλλικη επανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λειπουν γραμματα/ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ, ΜΠ..ΟΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡ...ΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φασολια οι βολβοι και το βραδυνο κοκκινιστο δημιουργουν τα λεγομενα ευγενη αερια τα οποια βγαινουν απο την εξοδο κινδυνου [back door]του σωματος.και βεβαια ειναι σπανιο και μηδαμινο το γεγονος καποιος ειτε να προσφερθει ευγενικα ο ιδιος η να του πουμε εμεις με αγριο η με καλο τροπο να προβει σε αυτη την πραξη.αρα η σημασια της ειναι καθαρα φιλολογικη.διοτι να κλασεις καποιον γινεται και εξ αποστασεως.αλλα οχι σε συγκεκριμενα μερη του σωματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο θα ειναι να ειμαστε εχεμυθοι και οχι μαρτυριαρηδες προδιδοντας τας ενεργειας του μπροστινου η του πισινου μας.γιαυτο επικρατησε η φραση ..ο μπροστινος του πισινου γεφυρι.αν βεβαια ειχαμε την τυχη να ζουμε σε κανενα ασιατικο κρατος δεν θα ξεραμε της λεξεις εθνικισμος και πατριωτισμος καθολου.αλλα οτι λεγανε οι ιμαμηδες.αλλα εχουμε την τυχη νυστικοι και χωρτατοι ολα και ολους να τους βριζουμε.μεχρι και την χρυση δεκαετια του 80.που οι περισσοτεροι ηταν μπαρμπουτι σκυλαδικο παλι δεν περναγαν καλα.οταν βγανανε τα λεφτα απο τα μπαουλα και τα βανανε στο χρηματιστηριο παλι δεν περναγανε καλα.οταν με 2 τονους λαδι εφτιαχναν σπιτι παλι εβριζαν.τωρα που ειναι τα προβληματα στερεψαν οι βρισιες.επρεπε να ειμαστε στα ασιατικα κρατη που φευγεις το πρωι και δεν ξερεις αν γυρισεις το μεσημερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .βεβαια εμεις περναγαμε καλα το 60-70 με 2 τρακτερ με 3 αγροτικα και με 5 τηλεορασεις στα χωρια.ο αλλος δεν οριζε το σπιτι του.μαζευονταν καμμια 20αρια να δουνε τον αλεξανδρακη με τη βαλιτσα.τωρα 3 σε καθε σπιτι το λιγοτερο.αλλα ξεχναμε και ευκολα.κατι πασοκοι ειχαν μαυρα λεφτα τα χωσανε στη σοφοκλεους. παρασυρθηκανε και κατι δεξιοι που ειχανε κατι χαρισμενα απο την εποχη του παπαδοπουλου τα χωσανε και εκεινοι.και τα μαζεψαν κατι αεριτζηδες.το πλουσιωτερο μερος της ευρωπης ο νομος λαρισης σε ενα χωριο σαν το καστορι ειχε 3 εταιριες για να παιζεις χρηματιστηριο.μα πανε αυτα με το σοσιαλισμο μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο εποχης σιμιτη και καταδω δεν φοβουνται την σκια τους απλα φοβουνται να μην χασουν τις καρεκλες τους.αλλο τσαγανο ειχαν οι παλιοι καραμανλης και παπανδρεου.οι τωρινοι ειναι FLAING DATSMAN δυστιχως.μου ειπε καποιος οτι να γινουνε εκλογες να φυγουμε απο το μνημονιο.και απο την ευρωπη.μια κουβεντα ειναι αυτο.σεραγιεβο θα μας κανουν.απλα απο τα μαντρια περασαμε κατευθειαν στα μπαζωματα και στα χτισηματα χωρις βιομηχανικη επανασταση.τωρα οτι βρεξει ασ κατεβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τις εκλογες το μνημονιο και να παμε με τους ρωσους και οτι οι αμερικανοι ηρθαν απο μοναχοι τους το 45 μου το ειπε γνωστος πολιτικος αναλυτης του χωριου ο οποιος οπου υποστηριζει εχει χασει απο χερι.τελικα αρχιζω να πιστευω οτι εχουμε αρκετο υλικο για ιατρικο συνεδριο.ολα τα αλλα που γραφουμε και πρωτος εγω ειναι επεα πτεροεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι εχουμε μια μανα και εναν πατερα.[αλλοι εχουν παρα πανω απο εναν]ο καπεταν καραισκος με την περιεργη συνευρεση με την ..αυτη. εκανε τον καραισκακη.αν δεν ηταν ηρωας και επωνυμος θα ηταν για τους αλλους ανωνυμος και φυσικα μπ..ος και μο..ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή