/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (Δ ΜΕΡΟΣ)

...Ο Παύλος απήγγειλε το Λυρικό Έπος: ''Η Γυναίκα και η Γαϊδούρα θέλουνε μακριά Μαγκούρα''.Ο Πολύτεκνος Γεροδεσπότης της Πελλάνας πήρε άδεια Κυνηγιού για όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Η Γριά Αράπω απέρριψε πρόταση Διάσημης Γαλλικής Οινοποιϊας για δοκιμαστής κρασιών , γιατί είχαν απομείνει άπιοτα στην Πελλάνα κάτι Βαγένια Ξυδιάδες.
Ο Αυστραλός ο Βέτουλας αφίχθηκε για 95η φορά.
Μετά τα τελευταία γεγονότα των Ρούφ. επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά η παροιμία:΄΄Το σκατό χάνεται το σοϊ δεν χάνεται΄΄...

6 σχόλια:

  1. o aystralos θα φτασει τον ζαγορακη στις 120.αλλα απο κατι αλλους που 40 χρονια δεν εχουν πατησει λογω ελλειψης ναυλων καλυτερος ειναι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα βαγενια ανοικουν πλεον στο παρελθον.απο τοτε που βγηκε το βραβευμενο σε ολο τον κοσμο κρασι με την επωνυμια ΞΗΔΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΟΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τεως κοινοτικος αρχων διατυπωσε την αποψη οτι η γυναικα θελει και κατι αλλο εκτος απο τη μαγκουρα.αυτο εις τα υποψην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατα μανα κατα κυρη κατα γυιο και θυγατερα.η αλλιως παει σοι το βασιλειο.ειναι και τι γονιδια κληρονομει και ο καθενας.απο τσοπανη να βγει επιστημονας γινεται βεβαια αλλα σπανιωτατα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα για να λεμε την αληθεια ο θεος δεν τα εφτιαξε και καλα τα πραγματα,αλλους οπως τον γραφοντα οχι γυναικα αλλα ουτε γαιδαρα δεν τους κοιταξε.και καποιοι αλλοι χωρις να αξιζουν πηραν γυναικες λαχεια και δεν το εκτιμησαν.τι να λεει κανεις.απλα ας κανουμε οτι δε βλεπουμε.οποιος δεν καταλαβαινει ειναι ο καλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενα απο τα μεγαλυτερα ρητα.αν ενεργηθεις σε ενα χωραφι και πας μετα απο μια εβδομαδα δεν θα υπαρχει τιποτα.ενω το γονιδιο και η κληρονομικοτητα δεν χανονται ποτε.σε καποιον θα πανε τα καλα η κακα.επικτητες ιδιοτητες κατα τον δαρβινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή