/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (Β ΜΕΡΟΣ)

...Πανικό δε προκάλεσε στους επισκέπτες του πανυγηριού του Σκουληκοκρασά η γουρούνα με τα μπουζιά που περιφερόταν στούς γύρω από τη Βρύση δρόμους μέχρι πρωϊας,αφού θορύβησε το Χρίστο του Γκίτα και αντί να φάει φέτος ένα πιάτο βραστό από του Σπυρόδημα έφαγε μια κατσαρόλα και τον  Γιαννάκη μαζί.
Τα ποτίσματα διεξάγονται κανονικά:
Το στραγγίδι απο τη κάτω δέση Ξερίλα το έχει ο Τρικάμπουρας.Το πάνω αυλάκι Βρύσης το έχει η Γιότσα στο Μπαϊρη στο Ξερίλα.Η Μούσγα βγάζει ένα καλαμποκάνι νερό και το έχει δέσει μέσα ο Ντίνος ο Σκούρτσος.Στις Μπαράγκες ο Καμπερολιάς,αφού πούλησε και τη γυναίκα μετά το σπίτι.Στα Νεράκια η Σαπουνάκαινα.Ο Γιώργης ο Μάστορας αρραβωνιάστηκε μια κατσικάδα τριοτέλα και έδωσε τέλος σε μακροχρόνιο παράνομο έρωτα (θα αναρτηθούν και φωτογραφίες από το γλέντι σύντομα).Ο Τασονάκος προκρίθηκε σε αγώνες καταδύσεως εις Πατσιόγουρνα.Η Κυράτσω αδερφή του Τασονάκου γκαστρώθηκε από τον κ@!!$ .Η Οικογένεια Τσελιγκάδων Ζούζουλα αύξησε τη στάνη από 750 σε 1500 αμνοερίφια.Η Μ!δαινα συνουσιάσθηκε με χοίρο ενώ βρισκόταν σε κατάσταση ανεξέλεγκτης μέθης.Ο Λεωνίδας ο Μπιστόλας έκανε μια σημαντική Ιατρική ανακάλυψη:απονεύρωση δοντιού με πυρωμένη πρόκα.Ο Ραβανίλος θα πάρει μέρος στο διεθνή μαραθώνιο τουΛονδίνου.Ο Σγούρδας έχει πρόβλημα υγείας έχει να κλάσει 1 ώρα και 7 λεπτά.Ο Βαγγ. Μπακής εφόνευσε 2750 αρουραίους με τσαποξίνη εις θέσιν Κεφαλόβρυσο ενώ πότιζε τον κήπο του.
Ανεξακρίβωτες πληροφορίες δε αναφέρουν πως τα λημέρια του καπετάνιου-Αντάρτη Τσάλες (Μπαλασοκώτσιου) βρίσκονται εις Μπουργιεβέ και Πριτσιαλόρεμα Ταϋγέτου.Οι Κουφοκωτσάδες δεν ειρωνεύτηκαν σήμερα...

16 σχόλια:

  1. κατα λαθος εγινε.απλα ειχε στησει αγκιστρια για τσιχλες και πεσανε πανω οι αρουραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ειδυλλιο του γιωργη μετα της αιγως χρονολογειται απο τις αρχες του 1980.αλλα λογω νομικης ασαφειας δεν μπορουσε να νομιμοποιηθει.το θετικο ειναι οτι ο λε-πα απο αυτο το ρομαντσο δημιουργησε το θρυλικο ασμα/παρανομος κι αν ειναι ο δεσμος μας,εμεις τον δεσαμε μ αγαπη και αισθηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουιζ. α/η γουρουνα ειχε χασει τον προσανατολισμο της σαν τα δελφινια.β/ηπιε κατα λαθος κρασι. γ/νομισε οτι ηταν περιοδος αποκριας.δ/ειχε παρει χαρη απο τον προεδρο οπως γινεται στην αμερικη με την γαλοπουλα τη μερα των ευχαριστιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπα.αφου ειχε και μπουζια μαζι μαλλον θα ηταν προεκλογικη περιοδος και θα ειχαν βγει να χαιρετησουν τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο χρηστος ειναι λιτοδιαιτος στο φαγητο.τωρα αν τον ειχαν πιασει τα χουβαρνταλικια εκεινο το βραδυ μαλλον θα ειχε κερδισει στο στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την γυναικα την εδωσε αντιπαρωχη για κατι διαμερισματα στην καλαματα.τουλαχιστον εξασφαλησε τα εγγονια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανταρτικο λημερι στην πελλανα.αν ηταν και κανεις κρυμμενος εντος 48 ωρων θα ειχε πιαστει και θα τον ειχε φαει η μαρμαγκα.δεν ειμαστε για τετοια τωρα.να ερθουν οι κουμουνηστες να μας παρουν τα χωραφια.θου κυριε φυλακην το στοματι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κατσικα η τριολετα χορευε και πιρουετα.ενα φραγκο η βιολετα τσιγκολελετα τσιγκολελετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τωρα ουτε προβατα μεινανε ουτε τροκανια.και αυτα τα θελαμε να τα κρεμασουμε.χαθηκανε ενω τωρα ητανε απαραιτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η εν λογω συνουσια επραγματοποιηθηκε σε οριζοντια η σε καθετη σταση.πρεπει το ζητημα να διευκρινιστει απαραιτητως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτοι ειναι πολυεφευρετες σαν τον νομπελ.εκτος απο την οδοντοτεχνικη,μεταξυ των αλλων,ανακαλυψαν και την κουταμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενω αλλη αποστροφη δειχνη μια βρωμερη μουγκη κλανια.αλλη χαρη εχει μια τσαχπινα αοσμη και βροντερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελεγε ενας γνωστος μου οτι στον πυργο της ηλειας εχει δει απονευρωση δοντιου με υγρα απο μπαταρια.προοδευει η επιστημη σιγα σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η συνουσια εγινε σε σταση πλαγιου σταυρου της γυμναστικης.ετσι για να φυγει η περιεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτοι οι τελευταιοι πραγματικα κανεις δεν μπορει να καταλαβει ποτε μιλουν σοβαρα και ποτε οχι,και αυτο το ερωτημα θα πλαναται ανα τους αιωνες των αιωνων.αγραμματοι δικηγοροι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρατηρειται πολλοι να μην εχουν παει πιο περα απο την καστανια και να τα ξερουνε ολα.δημοκρατια εχουμε.η μπορει να κατεβηκε το αγιο πνευμα και να τους φωτισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή