/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (Γ ΜΕΡΟΣ)

...Οι Γκλεκάδες έχεσαν μέσα.Ο Βασ. Ψυχογιός αφού μελέτησε 128.000 μικρούς Σερίφηδες κατέληξε πως τα λεφτά βρίσκονται εις την Τραγοσπηλιά. Ο Γ.Σκουρτσής πούλησε 1250 κεφάλια ξερικού κοντοστέρη και 3 κορατζινοπόδαρα.
Οι Ρηγούλες επιδίδονται τελευταία σε ασύστολα και ακατανόμαστα σεξουαλικά όργια (κοινώς παρτ@@!#!) με Ρηγοντίνη ( Φάντη) και νεροφόρους Πελλάνας.
Στο Γενναίο απονεμήθηκε το βραβείο της Χρυσής Ηλεκτροκόλλησης.Η Διαμάντω γράφει τα λαογραφικά της Πελλάνας με τίτλο:''Τα χαβάλια της Γκλεκοδημήτρως'' σε φιλολογική επιμέλεια Βρωμολαίγενας.
Οι Β.Ποτές,Δ. Μπαρούτσος, Θ.Μαργέτης , κατεδάφισαν σκυλάδικο εις Σκάλα Λακωνίας πάνω στο τσακίρ κέφι.Η Αυγούστα φέτος είχε τα μεγαλύτερα αγγούρια άνω των 2 μέτρων.
Η Γουρούνα της Γαρούφος ταριχεύθηκε και μπήκε σε Μουσείο.Ο Παν.Παπαστάθης κατακριμνήσθει από το Μπαλκόνι ανώ παρακολουθούσε αόκνως επί πολλά έτη τα περιστέρια ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί αφού κατέπεσε σε τεράστιο σωρό φουσκί χωνεμένο.
Ομάδα τουριστών στο Παλιόκαστρο Πελλάνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ανυπόφορη βρώμα και δυσοδία (Μπουρτζίλα) προερχόμενη από το Τραϊ του Καραμία που ήταν στο Διπλανό Μαντρί.Η Μιχαλογιώργαινα πέτυχε άριστη ποιότητα ψωμιού, φουρνίζοντας τα καρβέλια σε Λόζο αφού προηγουμένως είχε ψηθεί επί πολλά χρόνια από Γουρούνα με Μπουζιά.

24 σχόλια:

  1. φοβουμενοιτο alkotest και κατα ανεξακριβωτες πληροφοριες μετεβησαν στη σκαλα με ποδηλατο τετρακαβαλο που το οδηγουσε ο δημητρης ο εγγονος της μιχαλοσταυρουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η διαμαντω ειναι επισημη προσκεκλημενη στο festival cult κινηματογραφου στο gagarin σαν πιο cult φυσιογνωμια των βορειων δημων.ειναι all time classic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες κανουν λογο οτι η τοπικη ποδοσφαιρικη ομαδα ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ονομαστικε ετσι προς τιμη των θαναση σκουρτση και μητσου καλαρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα ψησει κανεις σκατζοχοιρο πανω σε ξερες κληματοβεργες σεπτεμβρη μηνα μονο τοτε θα καταλαβει μυρωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi ακριβως οργια απλα γινετε εκμαθηση γεωμετριας/σαν τα σχολεια δευτερης ευκαιριας/μαθαινουν τι ειναι τα σχηματα.το σπιραλ του βιτσιου,το τριγωνο του ερωτα,και ο φαυλος κυκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι παλιοι γκλεκαδες αμα ζουσαν στα ζωνιανα θα ηταν επιτιμοι αρχηγοι.αλλα δυστιχως περιοριστηκαν σε τοπικο επιπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η διαμαντω μονο μπροστα σε καμερα μπορει να ..γραψει.γιατι με τα χερια γιατι το βλεπω λιγο δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταγινονταν με την απογραφη των πτηνων.και συγκεκριμενα ηθελε να δει αν αυτα που περνουσαν τα πρωινα θα ξαναπερνουσαν και τα απογευματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναλογα κατα πως φυσαει ετσι απλωνονται και οι οσμες.αλλα καλου κακου ας εχουν μαζι και καμμια μασκα απο αυτες που φορανε οταν ψεκαζουν.βεβαια ας ρωτησουν και τον ραμπο της πελλανας που τις εχει διπλα του συνεχως καιτουλαχιστον δεν συναχωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσπαθουσε να συνδεσει τα περιστερια με το φαινομενο της παλλοιρειας που παρατηρειται στον πορθμο του ευριπου.6 ωρες πανω 6 ωρες κατω τα νερα.και αφου κουνουσε συνεχως το κεφαλι πανω κατω ζαλιστηκε καποια στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. την γουρουνα της γαρουφως αφου εκλεισε το μουσειο την πηρε μετα απο δημοπρασια ο σπυροδημας,την αφησε στον καταψυχτη αρκετο χρονικο διαστημα/σαν τους φαραω/και περυσι την εδωσε λιγη λιγη στον μπιλυ στον ντινο και στο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο βαγγελης ο χαμογελαστος αποφασισε να βγει απο το σπιτι του μετα απο αρκετα χρονια,να ντυθει φουστανελας και να φωτογραφιζεται με τους τουριστες σαν αναμνηστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν χεσεις μεσα πρεπει μετα να βγεις εξω.απαραιτητα.αν ομως χεσεις απο ψηλα πρεπει μετα να αγναντευεις./πρωτοτυπο θα ειναι απο αεροστατο που το κατευθηνεις καλυτερα.μοιαζει η γη με ζωγραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..μοιαζουν τα σπιτια σαν κουκλοσπιτα μοιαζουν μυρμηγκια οι ανθρωποι...το κακο ειναι οτι θα μπουν και οι μετεωρολογοι στη μεση και το πραγμα θα παρει διαστασεις χιονοστιβαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τις τελικες διορθωσεις σε οτι γραφομενο εκδιδεται απο εδω και υστερα θα τις αναλαμβανει ειδικος γραφολογος και ιστορικος που καταγεται απο το χωριο καστρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. την γουρουνα την εφαγε στο σπιτι του ο ΒΟΑΣ.για ορεκτικο και μεχρι να βρασει στο καζανι η μαμα του κιτσου.αυτος δεν ειναι βοας δεν ειναι κροταλιας ειναι ανακοντα[και τα 4 μαζι.[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και αφου με παρεα ειχαν φαει πρωτα την γρια ντου-ντου.και να μην μεινει ανεργο το καζανι...σε δουλεια να βρισκομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτοι οι τρεις ουτε μερμιγκοφωλια δεν μπορουν να κατεδαφισουν.οχι στη σκαλα αλλα ουτε στον καμπινε δεν μπορουν να πανε.δανεικια ψυχη γυρευουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το βραβειο το χρυσο παπα...πα...ρι ποιος θα το παρει ποιος θα το παρει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εσπασε η τριαδα γιατι ενας περασε σε αλλη διασταση.ο αρκας δεν βγαινει πια απο το σπιτι γιατι αμα πιει κανει ασχημο μεθυσι και δεν ελεγχεται η συμπεριφορα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και ο τριτος ντυνεται σαν αστροναυτης και λογω βαρους της φορεσιας δεν παιρνει μετακινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή