/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Ο Εικονιζόμενος συμπατριώτης μας καταζητείται!!!Κυκλοφορεί με μικρό τρίκυκλο ποδηλατάκι εννίοτε χρησιμοποιεί ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας HONDA CIVIC.Συχνάζει σε μικρά καφέ και τις ελεύθερες ώρες του αναλώνεται στο να ψαρεύει στην περιοχή του Γυθείου.Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος αφού διαθέτει τεράστια σωματική δύναμη, είναι πανύψηλος (εξ ου και το προσωνύμιο Σουηδός).Παλαιότερα είχε μουνουχίσει το καπρί του πατέρα του με συνοπτικές διαδικασίες.Στη παιδική του ηλικία είχε καταβροχθίσει όλα τα λουκούμια της γριά Δήμαινας,από τότε δε είναι γνωστό το κόλλημά του με τις γριές.Δεινός σκοπευτής είτε με σφεντόνα είτε με καραμπίνα, παλιότερα σε φυλάχτρα είχε ντουφεκίσει συμπατριώτες μας ευτυχώς χωρίς θύματα.Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στή μάχη σώμα με σώμα αφού πιάνει και συνθλίβει τα δάχτυλα των αντιπάλων του.Διαθέτει εξαιρετική ταχύτητα και μπορεί να σε κεντήσει με το παραμικρό (Σφήκα ένα άλλο του όνομα).Τελευταία κυκλοφορεί με το παρατσούκλι ¨ΑΡΑΠΗΣ΄'.Λέγεται οτι ενώ ο γνωστός παππούλης του είχε σκοτώσει ''με μια ντουφεκιά 40 περιστέρια'' ο εικονιζόμενος με μια ντουφεκιά τα έκλασε σε μιά γερακότσιχλα.Για Οτιδήποτε επικοινωνήστε με την Ο.Γ.Π.

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΡΙΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!!!!
    ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -πως πανε αραπη τα παιδια σου;-οσο πανε και μαυριζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΓΑΘΕΙ ΝΑΓΑΘΕΙ ΤΟ ΟΡΝΙΟ. ΜΑΡΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ...ΚΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και να καταζητειται κανεις η πελλανα ειναι το καλυτερο καταφυγειο.ποσοι ερχονται και κανεις δεν τους περνει ειδηση επειδη ακριβως δεν κυκλοφορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αλλος σκοτωσε 7μυγες με ενα χτυπημα και τον εκαναν παραμυθι,αυτον με τοσες τσιχλες πρεπει να τον κανουν εθνικο σκοπευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα λουκουμια αν μεινουν καιρο κολλανε μεταξυ τους.και ποιος ο λογος να πανε στραφι.καποιος πρεπει να τα καταναλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν εχεις κολλημα με τις γριες εχεις μπονους να δουλεψεις σαν ζιγκολο η σαν υπαλληλος σε ΚΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στη σφενδονα τραγουδαγε ο πα2 κωνσταντινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή