/*ΣΧΟΛΙΑ ------------------------------------------------*/ e mail :contosteris@gmail.com Η Ομάδα Γκαροψυχολογίας Πελλάνας εύχεται να μπει ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΙΤΗ ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ

8 σχόλια:

  1. εχω επισκευφτει το χωριο σαs δυο φορεσ παλιοτερα και εχω ωραιεs aναμνησειs .τωρα ομωs δεν ειναι η παρεα που ηταν καποτε .παντωs χαιρομαι που αναγνωριζω καποιουs .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά μιλάς αλλά όπως διαπιστώνεις η Γκαροψυχιά συνεχίζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΙΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΝΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΟΥΦΑΚΙΑ...ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΙΔΟΛΟΓΑΝΕ.....ΚΟΥΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα αρχησουν δεν θα σταματανε και θα τους πρηστουν.και τι να δουνε με την φαντασια τους σε αυτα τα μερη τα γενικως αγονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευτυχως που ξεχασα να μεγαλωσω,κι αν με γυρευεται,θα ειμαι ακομα στην αλανα.ευτυχως που ξεχασα να μεγαλωσω,μην με μαζευεις απ το δρομο ακομα μανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να τα κοιταξουν στον καθρεπτη και αμα δουνε οτι μοιαζουνε ειναι διδυμα.αν οχι ειναι fortkast.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο την εκφραση τους φαινονται ευχαριστημενοι,επειδη πολλοι συνομιλικοι τους μπηκαν στα σωματα ασφαλειας.και ετσι η θα εχουν το μεσον η θα πηγαινουν πιο ευκολα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποτε ο tzimakos σε ποιητικο οιστρο ειχε γραψει /κοκκινοι σταυροι στις πορτες μπατσοι και φρικια στις κοντρες.και χιλιαδες παπακια με βενζινα στην ασφαλτο.γκομενες ολο καμαρι ολη η ελλαδα πρωην φανταροι.μια ζωη θητεια ξεφτιλα και βολεμα./...to be condinuid

    ΑπάντησηΔιαγραφή